clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - error colibry5x65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

error colibry5x65
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jarick
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 8:27 am    Předmět: error colibry5x65 Odpovědět s citátem

Zdravím Vás po dvoudenním užívání programu collibry mi telefon při zpuštění napíše toto: Unrecoverable error in MIDIlet.startApp()java.lang.lllegelArgumentException
program mám nainstalovaný v adresáři: Siemens Device\\Data\Java\jam\Applications\colibry5x65 (colibry5x65.jar,colibry5x65.jad,icon_1.png) po vymazání souboru *.jad se program ještě několikrát zpustil ale nyní je úplně mrtvý a jen vypíše uvedenou chybu. Shocked Myslím, že nebude chyba v programu, ale zřejmě v telefonu. Pokud by si někdo věděl rady budu rád. dík Jara
(telefon m65 fw25)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 8:51 am    Předmět: Re: error colibry5x65 Odpovědět s citátem

jarick napsal:
Zdravím Vás po dvoudenním užívání programu collibry mi telefon při zpuštění napíše toto: Unrecoverable error in MIDIlet.startApp()java.lang.lllegelArgumentException
program mám nainstalovaný v adresáři: Siemens Device\\Data\Java\jam\Applications\colibry5x65 (colibry5x65.jar,colibry5x65.jad,icon_1.png) po vymazání souboru *.jad se program ještě několikrát zpustil ale nyní je úplně mrtvý a jen vypíše uvedenou chybu. Shocked Myslím, že nebude chyba v programu, ale zřejmě v telefonu. Pokud by si někdo věděl rady budu rád. dík Jara
(telefon m65 fw25)

Uf to je podivné, jaký jsi měl původní firmware v telefonu?

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
p.korman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no... a ja sa pripojím s volaním o pomoc Pray Razz mne to colibry pre zmenu spustí, ale pripája ma do alleluiah až kým ma to neprestane baviť
prinajhoršom si skús po nete posurfovať a posťahovať rôzne verzie colibry z rôznych serverov... jeden z nich už isto pôjde;)

Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 10:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkuste smazat z Data\System\Java odpovidajici adresar. Me tohle delal MME po jednom nastaveni a vyresil jsem to takhle. Tam si ukladaji java aplikace nejake ty jejich temp soubory a nastaveni a po smazani by to melo byt jako byste dali tu java aplikaci do telefonu poprve. Zkuste a uvidite.

Edit: Jinak posledni verzi Colibry IM pro Siemense hledejte tady: http://colibry.jrudevels.org/

Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 11:28 am    Předmět: jarick Odpovědět s citátem

Tak problém je z poloviny vyřešený. Chyba se dá skutečně odstranit vymazáním cache. V mém případě to byl adresář:
Siemens Device\\Data\System\java\2062 (soubory:RMS_RC.db;[email protected];[email protected];setbebe9c6a7fb1fc7eb48a9f3b5329c437.cache;[email protected])
Ze souborů se nedá nic vyčíst (alespoň já jsem v tom nic nevidel), proto jsem nejprve naformatoval pamět, ze zálohy nakopíroval zpět colibry(které už v tuto chvíli fungovalo) a porovnal které soubory se velikostně změnily. Pokud se bude tato chyba opakovat doufám, že bude stačit vymazat už jen výše uvedené soubory.
Co se týče verze firmware používám v25 dodanou přímo od výrobce. Colibry jsem sháněl kde se dalo. Na ruském serveru jsem sehnal bohužel jen ruský colibry(angl. se tam nějak nastavuje v jad souboru ale to jsem nepochopil) používám tento http://siem65.wz.cz, jinak colibry 5.1 jede taky, ale nemá tak hezké ikonky Smile
Děkuji všem za pomoc Jara Applause
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dej mail a nebo lepe se ozvi na ICQ ci PM, abych to tu neprehledl a poslu ti CZ verzi Colibry IM 5.6L. wink Jsem rad, ze vam to nekomu pomohlo, snad se ke kyzenym souborum dostane i jarick, resi to uz v jinem threadu.
Azzy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se nespusti oskarek, jednou jsem ho měl pustěnej, asi sem něco špatně nastavil a ted už ho nespustim.
A jestli sem to dobře pochopil, tak by se to dalo odstranit smazáním nějakých souboru v Data\System\java\
Já tam nepouznam co k jakýmu programu patří, takže se chci zeptat, když bych smazal všechny soubory co tam jsou, tak co by se stalo?
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě když tohle dělal ten MME, tak jsem si najel do Aplikací a dal jsem ho smazat a potom jsem si ho tam nakopíroval znova. A od tý doby jede v pohodě

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
Azzy
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To já jsem zkoušel ho smazat a nahrát znova, ale je to stále stejný.
p.korman
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hej hej, malý postreh Exclamation
program fungoval bezproblémovo, až kým som nezaškrtol možnosť "automaticky prihlásiť", vtedy vyhodilo tú unrecoverable... či akú sprostú hlášku Laughing

Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azzy napsal:
Mě se nespusti oskarek, jednou jsem ho měl pustěnej, asi sem něco špatně nastavil a ted už ho nespustim.
A jestli sem to dobře pochopil, tak by se to dalo odstranit smazáním nějakých souboru v Data\System\java\
Já tam nepouznam co k jakýmu programu patří, takže se chci zeptat, když bych smazal všechny soubory co tam jsou, tak co by se stalo?

Pocitam, ze by se ti minimalne smazalo nastaveni vsech java aplikaci v telefonu. Ja jsem identifikoval ten adresar treba podle data vytvoreni a pak se ujistil podle dat souboru v nem.
Tak si je zazalohuj a odmazavej po jednom a casem zjistis kterej to je a zbytek tam nechas. Zdlouhave, ale pokud to nepujde jinak...

Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá březen 04, 2005 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak me ted Colibry jede v pohode po nejakych problemech se zobrazovanim kontaktu (vyresil jsem kompletnim smazanim uctu na njs.netlab.cz, jeho znovuvytvorenim a pridanim kontaktu pekne po jednom rucne), jen mi pri jakekoliv zmene v nastaveni (treba nastaveni zvuku...) vyhodi nejakou tu hlasku chyba400, nebo tak neco. Ale jinak jede OK. Smile
jarick
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 05, 2005 2:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Keyoke napsal:
Jinak me ted Colibry jede v pohode po nejakych problemech se zobrazovanim kontaktu (vyresil jsem kompletnim smazanim uctu na njs.netlab.cz, jeho znovuvytvorenim a pridanim kontaktu pekne po jednom rucne), jen mi pri jakekoliv zmene v nastaveni (treba nastaveni zvuku...) vyhodi nejakou tu hlasku chyba400, nebo tak neco. Ale jinak jede OK. Smile

chyba 400 (modify 400) je způsobena zřejmě špatným nastavením názvu účtu, nebo hesla. tento problém jsem už řešil. Více fe fóru na netlabu. jara
Keyoke
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: so březen 05, 2005 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, modify400 je to. A chybnym nastavenim to urcite neni, pac mi Colibry normalne jede a nastavene je vse spravne.
SMAriel
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne březen 06, 2005 2:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jarick napsal:
Keyoke napsal:

chyba 400 (modify 400) je způsobena zřejmě špatným nastavením názvu účtu, nebo hesla. tento problém jsem už řešil. Více fe fóru na netlabu. jara

zkousel jsem, cos radil na netlabu, tj zadat jmeno bez @njs.netlab.cz, zadne ip (vlastne jsem tam ani jedno z toho nemel, takze zadna zmena, jen kontrola) a smazat colibry.jad - to jsem udelal, ale nezabralo to? stale chyba modify400. Toz kde je chyba... ? nikdo nic nevi? hm, hm, podezrele, ...

btw: Všechno je jinak ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: