View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
placebo kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 1:53 am Post subject: Colibry help |
|
|
Zdar vsichni,potreboval bych poradit s nastavenim a zprovoznenim Colibry.Nainstaloval jsem si PSI do PC a nastavil MSN na jabber.cz,ale porad to hazelo nejakou hlasku serveru a nechtelo se to pripojit ani pres jineho jabbera,nevite nekdo co s tim? Dik |
|
Back to top |
|
 |
SMAriel začátečník

Joined: 21 Jan 2005 Posts: 67 Location: na horach, Jeseniky
61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 07, 2005 6:22 am Post subject: Re: Colibry help |
|
|
Beru to jako prilezitost nadhodit jeste jednou problem s vypisem chyby "modify400" pri startu Colibry5.6L. Nevi nekdo, jak pokracuje patrani?
placebo wrote: | Zdar vsichni,potreboval bych poradit s nastavenim a zprovoznenim Colibry.Nainstaloval jsem si PSI do PC a nastavil MSN na jabber.cz,ale porad to hazelo nejakou hlasku serveru a nechtelo se to pripojit ani pres jineho jabbera,nevite nekdo co s tim? Dik |
Tak MSN jsem nikdy nepouzival, jen ICQ, takze moc neporadim, ale myslim, ze by bylo vhodne opsat sem zneni te chybo hlasky... _________________ TalkAbout Motorola > CX65 ( fw 12 > 25 ;-) + illumination 2% (- - - - - - - - - - - - - e m p t i n e s s - - - - - - - - - - - - - - - -)
btw: Všechno je jinak ... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|