View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Vráťa kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:25 pm Post subject: S35, nejde mikrofon ani reproduktor |
|
|
Vážení,
mám telefon S35 asi 3 roky. Bez varování se mi přepnul na HF (které i používám) a nefunguje vnitřní mikrofon ani reproduktor. HF funguje bez problémů. Nastavení vlastností telefonu nemá vliv. Pokusil jsem se telefon rozebrat, vyčistit kontakty konektoru i okolí DPS (oxydace není patrná), očekávaný výsledek se nedostavil. Věděl by někdo, jak se dá uvedená závada odstranit? Jinak jsem s telefonem spokojen a nerad bych se s ním loučil.
Děkuji všem za poskytnuté (ale věcné) rady.
Vráťa |
|
Back to top |
|
 |
Bond čestný člen

14861.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 11, 2005 2:37 pm Post subject: |
|
|
Jo to nevím co by s tím mohlo bejt  |
|
Back to top |
|
 |
Lukanex začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Mar 14, 2005 8:49 pm Post subject: Pokažené sluchátko v C35i |
|
|
Prosléchá se, že je to prasklým tišťákem (není to vidět ). Články o tom jsou na http://www.chrumo.host.sk/c35i/page.php?id=oprava
(funguje jen někdy)
Osobně jsem vyzkoušel oba způsoby. Integrované HF funguje v poho. S tou úpravou plošňáku je to horší. Nějak se mi to nepovedlo... ...volat lze bez problémů, ale telefon se rychleji vybíjí . Asi jsem zkratoval nějaký odpor..  _________________ MT50;-( M50tku mi ukradli a teď mi je spousta PATCHů k ničemu.. (zabíjí mi to software) |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|