View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
koudi pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 1:53 pm Post subject: Zkušenosti s CX65 |
|
|
Ahoj,
mohli byste mo prosím říct, jaké máte s telefonem zkušenosti? co vás na něm štve, co se naopak líbí? Zajímají mě takovýty drobnosti co se z parametrů člověk nedozví. Prostě takový "příběhy ze života". Díky |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:13 pm Post subject: |
|
|
Mne strasne vadia medzery medzi krytom a pevnou castou mobilu.  _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
ficik pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:15 pm Post subject: Re: Zkušenosti s CX65 |
|
|
koudi wrote: | Ahoj,
mohli byste mo prosím říct, jaké máte s telefonem zkušenosti? co vás na něm štve, co se naopak líbí? Zajímají mě takovýty drobnosti co se z parametrů člověk nedozví. Prostě takový "příběhy ze života". Díky | Tak ja mu uz nemam co vitkout mozna jenom pro me malou pamet a to ze neprehrava mp3 a mozna ze repracek nezvlada moc basy ale jinak je supr a kdyz si ho troch patchnes tak skvelej. určite je přehlednejší nez Mko selbych odnej jen na SXko jinak ani nahodou. _________________ CX65@70
<:.Ficik.:> |
|
Back to top |
|
 |
Marek65 badatel

261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:17 pm Post subject: |
|
|
Super mobil,akurat mi vadi ten vrzgajuci kryt(aj predny) _________________ Motorola C332 -> Siemens CX65 FW50 + DCA-540 homemade + DCA-500 homemade + Lampička -> SE W710i + 512MB card |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:34 pm Post subject: |
|
|
Jo, mezera mezi krytem celkem dost vadí. Pak už mu snad ani nemám co vytknout.
Naopak dobrý je System souborů - děláš si složky, jak se Ti zachce, přesouváš, kopíruješ soubory... S tímhle si hodně vyhraješ. Pak dobrý je to, že přes IrDA pošleš prakticky všechno. Diody jsou taky skvělý. Prostě netřeba litovat.
P.S.: Na CeBITu uvidíme, jak to bude s nástupcem - CX75 . |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:36 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo, mezera mezi krytem celkem dost vadí. Pak už mu snad ani nemám co vytknout.
Naopak dobrý je System souborů - děláš si složky, jak se Ti zachce, přesouváš, kopíruješ soubory... S tímhle si hodně vyhraješ. Pak dobrý je to, že přes IrDA pošleš prakticky všechno. Diody jsou taky skvělý. Prostě netřeba litovat.
Tie diody som este vobec nemal zapnute len ked som skumal co to clastne je. Nenasiel som este prakticke vyuzitie. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
Velos kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:13 pm Post subject: |
|
|
Tu mezeru zadniho krytu jsem vyresil papirkem jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Mozna ta vydrz baterie by mohla bejt o neco lepsi, ale to uz je osud velkejch barevnejch displeju. CX65  |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:15 pm Post subject: Re: Zkušenosti s CX65 |
|
|
koudi wrote: | Ahoj,
mohli byste mo prosím říct, jaké máte s telefonem zkušenosti? co vás na něm štve, co se naopak líbí? Zajímají mě takovýty drobnosti co se z parametrů člověk nedozví. Prostě takový "příběhy ze života". Díky |
Nejvíc mně štve joystick, repráček moc dobře nezvládá basy ale jinak je to supr elegantní mobil. Že si můžu vytvořit vlastní složku je dobrý.Chtělo by to větší paměť a dinamic LED (diody) Mají syntetické vlákno tak že to žere baterku ale jinak je to SUPR MOBIL.  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
Velos wrote: | Tu mezeru zadniho krytu jsem vyresil papirkem jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Mozna ta vydrz baterie by mohla bejt o neco lepsi, ale to uz je osud velkejch barevnejch displeju. CX65  |
Ale ved ked tam das papierik tak ta medzera bude este vacsia.
Asi sa nerozumieme. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:34 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Velos wrote: | Tu mezeru zadniho krytu jsem vyresil papirkem jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Mozna ta vydrz baterie by mohla bejt o neco lepsi, ale to uz je osud velkejch barevnejch displeju. CX65  |
Asi sa nerozumieme. |
Ked das papierik vedla baterky, tak tym sa ten kryt zaisti na mieste a nebude sa hybat... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:36 pm Post subject: |
|
|
MLB wrote: | Lb01 wrote: | Velos wrote: | Tu mezeru zadniho krytu jsem vyresil papirkem jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Mozna ta vydrz baterie by mohla bejt o neco lepsi, ale to uz je osud velkejch barevnejch displeju. CX65  |
Asi sa nerozumieme. |
Ked das papierik vedla baterky, tak tym sa ten kryt zaisti na mieste a nebude sa hybat... |
Mne nejde o hybanie. Jednoducho kryt odstava od pevnej casti mobilu. Tak predny ako aj zadny. _________________ C(ME)75
Lasky |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:38 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Jo, mezera mezi krytem celkem dost vadí. Pak už mu snad ani nemám co vytknout.
Tie diody som este vobec nemal zapnute len ked som skumal co to clastne je. Nenasiel som este prakticke vyuzitie. |
Prakticke vyuzitie je v tom, ze mas napriklad mobil na stole a odbehnes do vedlajsej miestnosti medzitym ti pride SMS/zmeskas hovor a ty si to nevsimnes. No a vratis sa do miestnosti a hned zbadas blikajuci mobil na stole. Inac by si musel furt kontrolovat ci ti niekto nevolal/nemas SMS; s Dynamic Light ta proste mobil upozorni... _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
wizaard táta fóra

Joined: 11 Sep 2004 Posts: 1045 Location: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 3:41 pm Post subject: |
|
|
No, CX65 mi, jako jedinej ze všech mobilů, co jsem měl, sedí. Nemůžu mu nic závažného vytknout. Vrzání krytu je myslím normální, nijak mě extrémně nevadí (vrže hodně mobilů, tohle je OK). Zadní kryt je po podložení papírkem OK. Displej je supr... nevím... teď mě napadla jedna vada - klouzající joystick, ale to vyřeší utření dlaně o kalhoty  _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | Mne strasne vadia medzery medzi krytom a pevnou castou mobilu.  |
Klika že mam novej kryt  _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
MLB všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 6:16 pm Post subject: |
|
|
Lb01 wrote: | MLB wrote: | Lb01 wrote: | Velos wrote: | Tu mezeru zadniho krytu jsem vyresil papirkem jinak jsem s nim naprosto spokojenej. Mozna ta vydrz baterie by mohla bejt o neco lepsi, ale to uz je osud velkejch barevnejch displeju. CX65  |
Asi sa nerozumieme. |
Ked das papierik vedla baterky, tak tym sa ten kryt zaisti na mieste a nebude sa hybat... |
Mne nejde o hybanie. Jednoducho kryt odstava od pevnej casti mobilu. Tak predny ako aj zadny. |
No mne zadny kryt teda skoro vobec neodstava. Ale ten predny teda dost....  _________________ CX70 fw56 |
|
Back to top |
|
 |
|