View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
sonix badatel

314.02 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 11:53 am Post subject: Zkoušení cizích slov |
|
|
Je nějaká java aplikace, která by mě zkoušela z cizích slov tak, aby se mi zobrazilo náhodně vybrané překládané slovo o a po zmačknutí tlačítka se pak pod něj zobrazil ještě překlad ? Prostě abych nemusel vypisovat slova na mobilu a dalo se vybrat zkoušení oběma směry a abych mohl nahrát vlastní zásobu, popřípadě určit ze kterého souboru se bude vybírat.
PS: taky by to mělo jít na C55. |
|
Back to top |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Posted: Tue Dec 07, 2004 6:07 pm Post subject: |
|
|
tak takovej prográmek jsem ještě neviděl a uršitě jen tak neuvidim,protože slovníky cizých slov se dělají proto aby si tam jidi našli slovo kterýmu nerozumí a ne aby je to zkoušelo. |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Dec 09, 2004 3:46 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
sonix wrote: | Je nějaká java aplikace, která by mě zkoušela z cizích slov tak, aby se mi zobrazilo náhodně vybrané překládané slovo o a po zmačknutí tlačítka se pak pod něj zobrazil ještě překlad ? Prostě abych nemusel vypisovat slova na mobilu a dalo se vybrat zkoušení oběma směry a abych mohl nahrát vlastní zásobu, popřípadě určit ze kterého souboru se bude vybírat.
Zkus http://verbs.kosikweb.com , ale myslím, že to zkouší jenom slovesa 
Last edited by jiji2004 on Fri Mar 18, 2005 5:00 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Rodney začátečník

0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Mar 18, 2005 1:14 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
jiji2004 wrote: | sonix wrote: | Je nějaká java aplikace, která by mě zkoušela z cizích slov tak, aby se mi zobrazilo náhodně vybrané překládané slovo o a po zmačknutí tlačítka se pak pod něj zobrazil ještě překlad ? Prostě abych nemusel vypisovat slova na mobilu a dalo se vybrat zkoušení oběma směry a abych mohl nahrát vlastní zásobu, popřípadě určit ze kterého souboru se bude vybírat.
Zkus http://verbs.kosikweb.com, ale myslím, že to zkouší jenom slovesa  |
Stranku nelze zobrazit  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:45 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
Rodney wrote: | jiji2004 wrote: | sonix wrote: | Je nějaká java aplikace, která by mě zkoušela z cizích slov tak, aby se mi zobrazilo náhodně vybrané překládané slovo o a po zmačknutí tlačítka se pak pod něj zobrazil ještě překlad ? Prostě abych nemusel vypisovat slova na mobilu a dalo se vybrat zkoušení oběma směry a abych mohl nahrát vlastní zásobu, popřípadě určit ze kterého souboru se bude vybírat.
Vodelej tu carku na konci vole. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
Rodney začátečník

0.00 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Posted: Fri Mar 18, 2005 3:53 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
Johny007 wrote: | Rodney wrote: | jiji2004 wrote: | sonix wrote: | Je nějaká java aplikace, která by mě zkoušela z cizích slov tak, aby se mi zobrazilo náhodně vybrané překládané slovo o a po zmačknutí tlačítka se pak pod něj zobrazil ještě překlad ? Prostě abych nemusel vypisovat slova na mobilu a dalo se vybrat zkoušení oběma směry a abych mohl nahrát vlastní zásobu, popřípadě určit ze kterého souboru se bude vybírat.
Vodelej tu carku na konci vole. |
To zas nekdo neumi psat odkazy a pak se divi (ale aspon to uz jede)  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 6:26 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
Rodney wrote: |
To zas nekdo neumi psat odkazy a pak se divi (ale aspon to uz jede)  |
Hmm, a ty si neumis vymazat carku? Nekdo tady vubec nepremysli nez neco napise. _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 7:39 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
Rodney wrote: | To zas nekdo neumi psat odkazy a pak se divi (ale aspon to uz jede)  |
Tož, aplikaci na procvičení sloves již máš, teď se pokusím najít ještě nějakou aplikaci na procvičení "jak si poradit s nefunkčním odkazem". Myslím, že by se Ti mohla hodit a slibuju Ti (jestli něco podobného ovšem vůbec najdu), že tentokrát Ti na ni ten link napíšu bez chybky  |
|
Back to top |
|
 |
Johny007 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:16 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
jiji2004 wrote: | Rodney wrote: | To zas nekdo neumi psat odkazy a pak se divi (ale aspon to uz jede)  |
Tož, aplikaci na procvičení sloves již máš, teď se pokusím najít ještě nějakou aplikaci na procvičení "jak si poradit s nefunkčním odkazem". Myslím, že by se Ti mohla hodit a slibuju Ti (jestli něco podobného ovšem vůbec najdu), že tentokrát Ti na ni ten link napíšu bez chybky  |
Ma reakce byla mozna vice nez mela byt, ale tady proste chce kazdy vse naservirovat pod nos! A to doslovne... _________________ M55 Iridium - TestPoint , FW11 + mojepatche.txt HP iPAQ 514 WM6 |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Fri Mar 18, 2005 8:22 pm Post subject: Re: Zkoušení cizích slov |
|
|
Johny007 wrote: | Ma reakce byla mozna vice nez mela byt, ale tady proste chce kazdy vse naservirovat pod nos! A to doslovne... |
Taky mám ten pocit. Ale to už poněkud odbíháme od původního tématu, takže - prďmež na to  |
|
Back to top |
|
 |
|