View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
diablo-x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:36 pm Post subject: vypnutí nabijení |
|
|
No už jednou jsem se tu ptal, jak mám flashnout mobil, když mi originál firm ukazuje , že mám nějak blbě volty. No a někdo mi poradil, že mám vypnout nabijení přes kabel!!!! ALE JAK???? nikde v članku jsem to nenašel?!
A co to je když mám uplně nabitou baterku a neoriginalní firm mi ukazuje hlášku, že bych měl nabít mobil, protože není plně nabity! |
|
Back to top |
|
 |
cino začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:43 pm Post subject: |
|
|
ak mas fullflash fw co si mal predtym tak ho skus prepalit alebo ti mobil nespolupracuje s fw. Aky mas mob a fw! |
|
Back to top |
|
 |
diablo-x kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:48 pm Post subject: |
|
|
cino wrote: | ak mas fullflash fw co si mal predtym tak ho skus prepalit alebo ti mobil nespolupracuje s fw. Aky mas mob a fw! | No je to c65 a je teď nově koupený. takže je tam FW16 |
|
Back to top |
|
 |
cino začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:55 pm Post subject: |
|
|
http://siemensmania.cz/firmware.php tu mas novsie fw daj si fw 16cz je to Oficialne neprides o zaruku[/url] ALEBO JE ESTE MOZNE ZE MAS NA NIC NABIJACKU TAK AKO JA,VIDRZALA MI SOTVA 2 MESIACE |
|
Back to top |
|
 |
casial kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 2:57 pm Post subject: Re: vypnutí nabijení |
|
|
diablo-x wrote: | No už jednou jsem se tu ptal, jak mám flashnout mobil, když mi originál firm ukazuje , že mám nějak blbě volty. No a někdo mi poradil, že mám vypnout nabijení přes kabel!!!! ALE JAK???? nikde v članku jsem to nenašel?!
A co to je když mám uplně nabitou baterku a neoriginalní firm mi ukazuje hlášku, že bych měl nabít mobil, protože není plně nabity! |
Hrozně nerad bych ti poradil nějak blbě, ale myslím, že nabíjení na kabelu zajišťuje 1. pin. No a z vlastní zkušenosti vím, že když přelepím kouskem izolepy/izolačky ten první pin na kabelu (ten nejvíc vlevo v pozici kdy ho strkáš do mobilu), tak se telefon nenabíjí. Já si bez toho mobil taky neflashnu. _________________ Motorola d160 -> Sony CMD C1 -> Ericsson A2618 -> Philips Azalis -> Nokia 3510 -> Siemens M65 (=konečně telefon) |
|
Back to top |
|
 |
Ex_Bill rozumbrada

Joined: 21 Jul 2004 Posts: 398 Location: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...
1261.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 4:06 pm Post subject: Re: vypnutí nabijení |
|
|
casial wrote: | Hrozně nerad bych ti poradil nějak blbě, ale myslím, že nabíjení na kabelu zajišťuje 1. pin. No a z vlastní zkušenosti vím, že když přelepím kouskem izolepy/izolačky ten první pin na kabelu (ten nejvíc vlevo v pozici kdy ho strkáš do mobilu), tak se telefon nenabíjí. Já si bez toho mobil taky neflashnu. | Ano, přesně tak. Musí se přelepit buď jen 1. pin a když to nepomáhá tak i 2. pin. Potom by mělo vše fungovat. _________________ CX65 fw50 + 1. usmrcení mobilu... |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 5:37 pm Post subject: Re: vypnutí nabijení |
|
|
diablo-x wrote: | nikde v članku jsem to nenašel?! |
Že ne???
"Zkuste vypnou nabíjení, pokud máte vypínač přepněte ho. Některé kabely mají možnost vypnutí napájení softwarově (např. MA8730) , nebo pokud nemáte ani jednu z uvedených přelepte první dva piny, přes které teče proud" _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Sat Mar 19, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|