View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:13 pm Post subject: Re: Prosím o pomoc s CX65 !!! vypínání při vytočení čísla!! |
|
|
parkan wrote: | Prosím o pomoc má CX65 firmaware 43cz a patce graficke...nevím čím to je ale když zadám číslo pro volání tak se mě telefon vypne..!!!!přijímat hovory jde.
Mám velké tušení že to dělá grafický patch ktyeý při vytočení čísla ukazuje simboly CX65 proti sobě.... Právě při vytočení se jeden grafických obrázků rozsipe a telefon se vypne...
Jde nějek tenmto patch odebrat?
Nebo jde nějak vymazat veškeré patche tak abych měl zas původní verzi Firmaware 43? | asi to bude tymi graf patchami.. najjednoduchsie riesenie co ma napada je prehrat fw a patchovat odznovu a davat pozor aby si patche neprekazali  |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Tue Mar 22, 2005 7:21 pm Post subject: |
|
|
parkan wrote: | není teda problém znovu na nahrát ten samý firmware 43? měly by se tedy všechny patche smazat?Skoušel jsem pres Vklay odebrat ten grafickej patch ale nejde hlásí chybu...
Neví zda to dělám dobře ztáhl jsm ten grafickej patch ve Vklay jsme ho nahrál a dal odebrat.... | nie to nevadi-prehratim fw by sa odstrania fsetky graficke patche a mozes ist pekne od zaciatku  |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|