View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 11:04 am Post subject: Emulátory - nový FW a patchování |
|
|
Tak mě jen napadlo, nedalo by se nějak to emulátoru C65 nahrát novější firmware nebo nějak patchovat? Když se tam dají nahrát do souborového systému hry, témata, obrázky, melodie, tak proč ne tohle?  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích.
Last edited by Ricky on Thu Mar 31, 2005 12:02 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
EmbreOnyx kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:00 pm Post subject: Emulator CX65 |
|
|
Napada me podobna vec - nevim proc, ale na emulatoru nejedou 3D hry jako je napr 3D Siemes rally. Nejde ten emulator nejak aktualizovat? |
|
Back to top |
|
 |
z_o_o_m pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:23 pm Post subject: |
|
|
Emulator je jen program, ktery simuluje funkce telefonu. Takze firmware aktualizovat nejde (snad jen mozna udelaj novou verzi) a patche jak na mobil urcite nepudou (ale kdyz si ten emulator decompilujes atd.. 8) ) _________________ Siemens C55 fw 18
-> Siemens M55 fw 10 -> fw 91 + hafo patchu
-> Siemens CX65 - zatim cistej - to uz neplati
fw 12 -> fw 14 -> fw 16 -> fw41 -> fw47 -> fw50 |
|
Back to top |
|
 |
Ricky (člen klubu SM) řád zlaté antény

5862.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 12:31 pm Post subject: |
|
|
z_o_o_m wrote: | Emulator je jen program, ktery simuluje funkce telefonu. Takze firmware aktualizovat nejde (snad jen mozna udelaj novou verzi) a patche jak na mobil urcite nepudou (ale kdyz si ten emulator decompilujes atd.. 8) ) |
No já samozřejmě neměl na mysli pomocí V_klaye a nebo jiných programů na mobil, ale nějakým jiným zásahem do emulátoru... Trošku by mě zajímalo, jaký by na něj měla vliv novější verze FW, já tam mám 11...  _________________ Autor Matikáře a brzda Fyzikáře. Zakládám svůj nový portál o Výdělcích na netu a Java aplikacích. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|