View previous topic :: View next topic |
Jste spokojeni se zvukem diktafonu? |
Ano |
|
13% |
[ 4 ] |
Ne |
|
86% |
[ 25 ] |
|
Total Votes : 29 |
|
Author |
Message |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:53 pm Post subject: DIKTAFON a CX65 |
|
|
Taky máte na cx-ce takovou strašnou kvalitu diktafonu?Ja když si nahraju nějaký rozhovor tak potom abych to dva dny dešifroval.Basy strašné a je to jak kdyby to bylo přezvučněné.To je zatím jediná věc se kterou jsem na cx zklamám. |
|
Back to top |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 3:59 pm Post subject: |
|
|
To bude tim, ze AMR ma datovej tok 12,2 kbps... Do toh proste zadny basy nedostanes... Zvuk je dobrej, kdyz treba natacis video - to, co rikas ty, je na nahravce slyset perfektne, bohuzel nic jinyho... A navic je mikrofon citlivej na vsechny ostatni ruchy, takze se tam ten hlas ztrati... No co delat... Je to mobil, neni to diktafon ani fotak ani videokamera ani prenosnej disk ani herni konzole... Myslim, ze hromada lidi na to zapomina. Jasne, bylo by to hezky, kdyby to umelo vsechno, ale budme radi za tu hromadu moznosti, co mame uz ted. _________________ Oook Oook! |
|
Back to top |
|
 |
Framkie badatel

Joined: 11 Dec 2004 Posts: 191 Location: Králíky(prdel u Ústí nad Orlicí)
261.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
oookoook wrote: | To bude tim, ze AMR ma datovej tok 12,2 kbps... Do toh proste zadny basy nedostanes... Zvuk je dobrej, kdyz treba natacis video - to, co rikas ty, je na nahravce slyset perfektne, bohuzel nic jinyho... A navic je mikrofon citlivej na vsechny ostatni ruchy, takze se tam ten hlas ztrati... No co delat... Je to mobil, neni to diktafon ani fotak ani videokamera ani prenosnej disk ani herni konzole... Myslim, ze hromada lidi na to zapomina. Jasne, bylo by to hezky, kdyby to umelo vsechno, ale budme radi za tu hromadu moznosti, co mame uz ted. |
hmmm...myslím že by to nikdo neřekl lépe  _________________ Blokie 3210 ->Siemens C55 ->Siemens CX65
FW16->FW25->FW43CZ PATCHED+vlastní grafické patche  |
|
Back to top |
|
 |
Bacyl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 5:48 pm Post subject: Re: DIKTAFON a CX65 + video na CXT65 |
|
|
Divnobotka wrote: | Taky máte na cx-ce takovou strašnou kvalitu diktafonu?Ja když si nahraju nějaký rozhovor tak potom abych to dva dny dešifroval.Basy strašné a je to jak kdyby to bylo přezvučněné.To je zatím jediná věc se kterou jsem na cx zklamám. |
Ani zvuk videa nie je kvalita..u mna (CXT65,fw.25) mi "meska" zvuk za obrazom..ke to normalne, alebo sa to da nastavit. Ale aj tak to je len na srandu
pekny vecer prajem. _________________ Bacyl |
|
Back to top |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:00 pm Post subject: |
|
|
Když se ale taky podíváš, jak je ten soubor velikostí malej, tak se ani nedivím... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

Joined: 16 Aug 2004 Posts: 1482 Location: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:02 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Když se ale taky podíváš, jak je ten soubor velikostí malej, tak se ani nedivím... |
No oscarovej film s tím nenatočíš, je to víceméně pro zábavu. Jako by se to tu už stokrát neřešilo...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:03 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Když se ale taky podíváš, jak je ten soubor velikostí malej, tak se ani nedivím... |
No oscarovej film s tím nenatočíš, je to víceméně pro zábavu. Jako by se to tu už stokrát neřešilo...  |
Co do toho taháš film? Já jsem myslel formát *.amr!!! |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Co do toho taháš film? Já jsem myslel formát *.amr!!! |
Bacyl wrote: | Ani zvuk videa nie je kvalita..u mna (CXT65,fw.25) mi "meska" zvuk za obrazom..ke to normalne, alebo sa to da nastavit. Ale aj tak to je len na srandu
pekny vecer prajem. |
Když myslíš, tak se i přesně vyjádři, řeč byla o zvuku videa, ne?  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:11 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Co do toho taháš film? Já jsem myslel formát *.amr!!! |
Bacyl wrote: | Ani zvuk videa nie je kvalita..u mna (CXT65,fw.25) mi "meska" zvuk za obrazom..ke to normalne, alebo sa to da nastavit. Ale aj tak to je len na srandu
pekny vecer prajem. |
Když myslíš, tak se i přesně vyjádři, řeč byla o zvuku videa, ne?  |
Já jsem snad citoval jeho příspěvek? Ne! Já jsem sem jenom vložil svůj názor na kvalitu diktafonu (o kterém je i celé toto téma). |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:18 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já jsem snad citoval jeho příspěvek? Ne! Já jsem sem jenom vložil svůj názor na kvalitu diktafonu (o kterém je i celé toto téma). |
Nemíním se hádat, sorry Nic to ale nemění na tom že diktafon má stejně špatnou kvalitu jako třeba to video. V telefonu jsou tyhle věci spíš pro zábavu, pro případ nouze a podobně, a tomu taky odpovídá výkon kterej telefon podává. Tohle fakt není potřeba řešit, prostě to tak je...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 6:45 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já jsem snad citoval jeho příspěvek? Ne! Já jsem sem jenom vložil svůj názor na kvalitu diktafonu (o kterém je i celé toto téma). |
Nemíním se hádat, sorry Nic to ale nemění na tom že diktafon má stejně špatnou kvalitu jako třeba to video. V telefonu jsou tyhle věci spíš pro zábavu, pro případ nouze a podobně, a tomu taky odpovídá výkon kterej telefon podává. Tohle fakt není potřeba řešit, prostě to tak je...  |
Já se taky nechci hádat - taky sorry .
BTW moje video Aničky Dajdou nevypadá věru zle. A zvuk je taky dobrej . |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:29 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já se taky nechci hádat - taky sorry .
Mír bratře
No jo to video mám v telefonu taky, celkem cool, ale to je tím že nebylo stvořeno pomocí CX65 8) _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |

14862.50 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:36 pm Post subject: |
|
|
pechi wrote: | Mr. Hahn alias ConPower wrote: | Já se taky nechci hádat - taky sorry .
Mír bratře
No jo to video mám v telefonu taky, celkem cool, ale to je tím že nebylo stvořeno pomocí CX65 8) |
No jasně, že nebylo. To by totiž (kdyby to někdo nahrával přes kameru) za prvé nahrálo takové ty čáry a za druhé s CX65-kou nejde nahrát víc než jedna minuta .
Rozhodně je ale koukatelné. Dokonce se mi zdá i lepší, než mnohé videa pro SX1... |
|
Back to top |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 7:37 pm Post subject: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower wrote: | No jasně, že nebylo. To by totiž (kdyby to někdo nahrával přes kameru) za prvé nahrálo takové ty čáry a za druhé s CX65-kou nejde nahrát víc než jedna minuta .
Rozhodně je ale koukatelné. Dokonce se mi zdá i lepší, než mnohé videa pro SX1... |
To v každém případě. _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Back to top |
|
 |
Divnobotka začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Mon Jan 03, 2005 8:56 pm Post subject: |
|
|
mi ale nešlo o zvuky u videa ale třeba o nahrání prachobyčejného rozhovoru dvou lidí v klidném prostředí na diktafon.Ale bohužel i tady je výsledek strašný rozeznat slova je pomalu zázrak |
|
Back to top |
|
 |
|