Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jardas (člen klubu SM) badatel

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 172 Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 9:52 pm Předmět: SiMoCo |
|
|
mam problem s USB kabelem(ano,jsem blbec a setril jsem kde jsem nemel )-MPM po nem nechodi,ale SiMoCo jo...coz je relativne jedno,protoze SiMoCo bohate staci a umi snad vsechno....ale ted potrebuju kompletne vsechno co v nem je(tedy co jsem tam dal sam-adresar,melodie.aplikace atd) zalohovat nez dam tlf do servisu a nejak tuto kompletni moznost v SiMoCo nemuzu najit...poradite??Diky _________________ M65
Stav se na kus řeči...CHLAPI SOBĚ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 9:54 pm Předmět: |
|
|
Ak zalozis este mozno tri temy tak ti niekto poradi  _________________
Nokia 6610i => Siemens CX65- EL71 od orange |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 9:56 pm Předmět: |
|
|
Najlepsie by bolo zalohovat ff cez v-klay alebo take nieco _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |

Založen: 26. 12. 2004 Příspěvky: 172 Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
261.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 10:04 pm Předmět: |
|
|
DIky,ale V KLay je pro me spanelska vesnice a na kouzla co delate vy si netroufnu-proste to neumim-zivim se rukama a ne PC-ostatne do servisu ho chci dat prave kvuli nahrani FW43-tedy az bude i u nich,jenze v servisu mi zalohu neudelaj... _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
vbvbvb táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 10:38 pm Předmět: |
|
|
vbvbvb napsal: | Najlepsie by bolo zalohovat ff cez v-klay alebo take nieco | To asi nie. Ked to davas do servisu aby ti prehrali fw tak keby si urobil zalohu ff a potom ju nahral tak by si mal naspat ten isty fw. A kedze davas telefon do servisu koli fw tak asi nemas ani servisny kabel _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: po březen 28, 2005 10:57 pm Předmět: |
|
|
CHci si jen udelat beznou zalohu adresare-uprimne-jaky mam kabel tedy nevim(je od Aligatora)ale predpokladam,ze kdyz jim jdou sem tam soupat fotky,videa,melodie a pres SiMoCo psat sms v Pc,tak dokaze i zalohovat ty zakladni veci...
Mimochodem-chvili (ale dost pochybne)fungoval i s MPM,ale ted uz par dni vubec-proto jsem zacal pouzivat SMC-s nim chodi stale.
Takze moje otazka zni:Umi SiMoCo(snad posledni verze)zalohovat adresar,melodie,sms,mms...?POkud ano,tak kde to v nem mam hledat? _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 8:53 am Předmět: |
|
|
jardas napsal: | CHci si jen udelat beznou zalohu adresare-uprimne-jaky mam kabel tedy nevim(je od Aligatora)ale predpokladam,ze kdyz jim jdou sem tam soupat fotky,videa,melodie a pres SiMoCo psat sms v Pc,tak dokaze i zalohovat ty zakladni veci...
Mimochodem-chvili (ale dost pochybne)fungoval i s MPM,ale ted uz par dni vubec-proto jsem zacal pouzivat SMC-s nim chodi stale.
Takze moje otazka zni:Umi SiMoCo(snad posledni verze)zalohovat adresar,melodie,sms,mms...?POkud ano,tak kde to v nem mam hledat? |
Jardas, proč se na tu samou věc ptáš 4x?? Odpověď máš v jiném tvém dotazu, já odpověď fakt 4x psát nebudu. _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

261.00 SMM
|
Zaslal: út březen 29, 2005 4:29 pm Předmět: |
|
|
Diky,uz jsem ji cetl(mimochodem.ptal jsem se i v "kdo poradi telatku"a tam mi pro zmenu rekli at si zalozim vlastni tema,ze to tam nepatri-takze se radsi zeptam vickrat-treba nekdo odpovi)
a k tomu SiMoCu-ano zjistil jsem,ze se daji do PC snad hromadne kopirovat "data"-tedy co co je v slozkach,ale co trebe prave adresar,kalendar ...ty preci v techto slozkach nejsou(nebo jsou skryty a,ale kopiruji se?)a dalsi vec-kdyz je budu chtit obnovit,tak pouhym nakopirovanim zpet se logicky stane to,ze tam neco bude 2x ne? _________________ M65
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|