View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
kevinS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:26 am Post subject: A65 bzzz |
|
|
Poradte prosim ako na nu skusal som repaire v sst a nepomaha. Skusil som nahrat novy firm ale winsup nechce komunikovat.
Po zapnuti len modra obrazovka a potom bzzz a end.
THX |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 8:34 am Post subject: Re: A65 bzzz |
|
|
kevinS wrote: | Poradte prosim ako na nu skusal som repaire v sst a nepomaha. Skusil som nahrat novy firm ale winsup nechce komunikovat.
Po zapnuti len modra obrazovka a potom bzzz a end.
THX |
co jsi s tim delal??! zkus ve winswupu nastavit (zaskrtnout) disable post check (nebo tak nejak). Proste zaskrtni to horni a dolni zaskrtavaci policko.
Nebo zkus stahnout *.bin nebo *.fla FullFlash a zkus to tam nahrat pres vi_Klay. |
|
Back to top |
|
 |
kevinS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 11:26 am Post subject: A65 bzzz |
|
|
mne ju takto doniesol kolega zevraj mu to urobil phone sam od seba
ak som zaskrtol aj obe polia chovalo sa to rovnako. nevies kde najdem flash pre v-klay na tento brr
THX |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:06 pm Post subject: Re: A65 bzzz |
|
|
kevinS wrote: | mne ju takto doniesol kolega zevraj mu to urobil phone sam od seba
ak som zaskrtol aj obe polia chovalo sa to rovnako. nevies kde najdem flash pre v-klay na tento brr
THX | ak myslis fullflash tak sa nachadza tu na stranke v sekcii zalohy pamati  |
|
Back to top |
|
 |
Krokodýl čestný člen

14921.78 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:42 pm Post subject: Re: A65 bzzz |
|
|
kevinS wrote: | mne ju takto doniesol kolega zevraj mu to urobil phone sam od seba
THX |
Tak začneme obligátní otázkou, máš servisní kabel?
Fullflash do A65 nenahraješ, nekomunikuje s V-Klay, jedinou šancí je řezání testpointu a potm tedy s V-Klay komunikuje, ale není to nic jednoduchého a je to zásah "nafurt". _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Back to top |
|
 |
igi rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 12:46 pm Post subject: Re: A65 bzzz |
|
|
igi wrote: | kevinS wrote: | mne ju takto doniesol kolega zevraj mu to urobil phone sam od seba
THX | ak myslis fullflash tak sa nachadza tu na stranke v sekcii zalohy pamati  | hups ja som si myslel ze ide o c65  |
|
Back to top |
|
 |
witty ostřílený diskusník

3061.00 SMM
|
Posted: Wed Mar 30, 2005 2:14 pm Post subject: |
|
|
Jednou jsem flashoval A50, taky to neslo bez testpointu...Natrvalo jsem tam ale nic nepajel, jen jsem vyvedl kabilek ze servisniho kabelu a podrzel jsem ho (nasucho ;c) na testpointu, nez se to prehralo |
|
Back to top |
|
 |
kevinS kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Thu Mar 31, 2005 5:13 am Post subject: |
|
|
Tak som ho otvoril a testpoint bol rezany. Vsade reaguje na stisk tlacitka ale ako sa pripaja napise ze nevie urobit spojenie s allboot.bin. Len SST nacita pekne IMEI aj ID a tvari sa ze komunikuje v pohode. neviem ci je dobre prerezany testpoint idem sa pozriet pod mikroskop.
Skusal som aj opravu ktora je na stranke ale ani ... |
|
Back to top |
|
 |
|