View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
dufek kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 7:25 am Post subject: S65 a a chybná hláška u MMC |
|
|
při zapnutí tel se objeví hláška MMC přístup zamítnut. Avšak můžu na ní zapisovat a načítat data. Kartu jsem zkoušel vytáhnout a znovu zpět zasunout ale hláška se objevuje pořád. Můžete poradit co s tím? |
|
Back to top |
|
 |
koscik řád zlaté antény

5862.50 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:16 am Post subject: Re: S65 a a chybná hláška u MMC |
|
|
dufek wrote: | při zapnutí tel se objeví hláška MMC přístup zamítnut. Avšak můžu na ní zapisovat a načítat data. Kartu jsem zkoušel vytáhnout a znovu zpět zasunout ale hláška se objevuje pořád. Můžete poradit co s tím? |
Jetsli na ty karte mas nejaky dulezity soubory tak si je nakopiruj do telefonu nebo PC a kartu naformatuj - zmizi to. _________________
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Fri Apr 01, 2005 8:35 am Post subject: |
|
|
děkuji |
|
Back to top |
|
 |
bojler věrný diskusník

300016.12 SMM
Příspěvky na SM: 110,- |
Posted: Fri Apr 01, 2005 5:15 pm Post subject: |
|
|
to me udelalo ve stredu. pak sem fotil a sekl se. pri zapnuti uz pak jenom svitila bile obrazovka. kdyz sem kartu vytahl, telefon zas fungoval. po nekolika hodinach bile svitil i bez karty a dneska uz se vali v servisu Siemens Mobile Services v Praze 6. doufam ze tvuj telefon tohle nepostihne |
|
Back to top |
|
 |
Last_Elf začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Apr 03, 2005 2:06 pm Post subject: |
|
|
bojler2 wrote: | to me udelalo ve stredu. pak sem fotil a sekl se. pri zapnuti uz pak jenom svitila bile obrazovka. kdyz sem kartu vytahl, telefon zas fungoval. po nekolika hodinach bile svitil i bez karty a dneska uz se vali v servisu Siemens Mobile Services v Praze 6. doufam ze tvuj telefon tohle nepostihne |
Me to hlasi uz od vanoc (od doby, kdy tenhle mobil mam) a zatim se mi s tim nestalo. Proste to pise, ale nijak me to neomezuje. At si telefon pise co chce, kdyz mu to dela dobre. Az se polame, tak to bude horsi. Rikate zformatovat kartu?  |
|
Back to top |
|
 |
|