clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Temata na C65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Temata na C65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 3:46 pm    Post subject: Temata na C65 Reply with quote

Uz mam dost tech trapnych temat co denodenne nachazim na internetu. Rozhodl jsem se delat vlastni temata popripade predelavat ty ostatni, co uz jsou treba na ostatni x65. Davejte sem linky na temata, ktere bych mel predelat, ja uz jsem jedno udelal a vypada fakt dost dobre, jen jedny temata vynechte: zeny Crying or Very sad . Je to smutne ale tyto obrazky po orezani stoji za prd tak kdybyste mohli jen abstraktni popripade kde nejsou fotky lidi. Predelane schemata najdete s dovolenim jendy.69 na sklade pod puvodnim jmenem pomlcka onecar. Tesim se na vase temata.
Vas Onecar Very Happy

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

Tak předělej všechny a máš to
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 4:02 pm    Post subject: Reply with quote

Ja jsem timto topicem myslel to, ze se treba pri brouzdani netem zalibi nejake tema na treba CX65. Bude to chtit i na C65, ale ouha: neni. Pro to ksem tu ja, abych predelal ty temata a potesil tak vsechny C65 na celem svete Very Happy

Mizím jinam, ale SM zůstanu věrný -> Motorola MPx220 @ 240 MHz @ WM2003SE - Kingstone 512MB miniSD Card
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 4:07 pm    Post subject: Reply with quote

Uz jsem udelal prvni tema predelane z S65. Jmenuje se to 134_Light a behem nasledujicich peti minut to budete moci stahnou na skladu.
Vas Onecar Very Happy

Dodatek: Uz je tam i tema 41_ Silver!

Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 4:37 pm    Post subject: Reply with quote

Zkousel uz nekdo ty moje temata? C65-ři, ozvete se! Mam jeste tema Ice, ale bylo by potreba upravit jeste ty animace. Nezna nekdo nejaky vhodny program?

Back to top
Mick.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 5:02 pm    Post subject: Re: Temata na C65 Reply with quote

Onecar wrote:
Uz mam dost tech trapnych temat co denodenne nachazim na internetu. Rozhodl jsem se delat vlastni temata popripade predelavat ty ostatni, co uz jsou treba na ostatni x65. Davejte sem linky na temata, ktere bych mel predelat, ja uz jsem jedno udelal a vypada fakt dost dobre, jen jedny temata vynechte: zeny Crying or Very sad . Je to smutne ale tyto obrazky po orezani stoji za prd tak kdybyste mohli jen abstraktni popripade kde nejsou fotky lidi. Predelane schemata najdete s dovolenim jendy.69 na sklade pod puvodnim jmenem pomlcka onecar. Tesim se na vase temata.
Vas Onecar Very Happy

Tak nevím proč urážíš ostatní témata tím že jsou trapná moje jsou zde http://siemens-c65.kvalitne.cz ukaž mi svoje než o ostatních řačneš tvrdit že jsou trapní, předělat téma dokážu za 5 minut výroba mě trvá hodinu. Rolling Eyes
Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 5:15 pm    Post subject: Re: Temata na C65 Reply with quote

Mick. wrote:
Onecar wrote:
Vas Onecar Very Happy

Tak nevím proč urážíš ostatní témata tím že jsou trapná moje jsou zde http://siemens-c65.kvalitne.cz ukaž mi svoje než o ostatních řačneš tvrdit že jsou trapní, předělat téma dokážu za 5 minut výroba mě trvá hodinu. Rolling Eyes

Nechtel jsem se nikoho dotknout. Tvoje jsem nevidel, je mi lito. Nehodlam se tady s tebou hadat, ani pres SZ.

Back to top
Guest

851.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 6:01 pm    Post subject: Re: Temata na C65 Reply with quote

Tak nevím proč urážíš ostatní témata tím že jsou trapná moje jsou zde http://siemens-c65.kvalitne.cz ukaž mi svoje než o ostatních řačneš tvrdit že jsou trapní, předělat téma dokážu za 5 minut výroba mě trvá hodinu. Rolling Eyes[/quote]

A vubec co ti je do meho nazoru?! Svoboda slova, rika ti to neco? Muzu si rikat co chci i kdyz se ti to nelibi... Shame on you
Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 6:03 pm    Post subject: Reply with quote

To jsem nepsal ja, Micku. Nesnasim anonymy!!!

Back to top
Mick.
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Thu Apr 07, 2005 10:25 pm    Post subject: Reply with quote

Onecar wrote:
To jsem nepsal ja, Micku. Nesnasim anonymy!!!

Dobrý trošku jsem to přeťáp omlouvám se. Ale bylo stím dost práce. Napiš co na ně říkáš jsou na nic?
Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 6:02 am    Post subject: Reply with quote

Ty tvoje temata jsou super, jen ja nevim jak mam delat ty animovane gify aby se hybaly. Nekdo mi poradil Windows GIF maker ale ten byl na me dost slozity, v cem delas ty hybacky ty popripade kdybys mi dal na ten program link... Very Happy

Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 6:11 am    Post subject: Reply with quote

Pro vsechny kteri nevi kde sehnat moje predelane temata tady je mapa : Musite jit do sekce x65 a x70, tam dat 3. topic odshora, a hned prvni odkaz. Pak dat temata a zvolit C65 a tam najdes ty temata!
Vas Onecar Very Happy

Back to top
Bond
čestný člen
čestný člen

14861.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 6:14 am    Post subject: Reply with quote

Onecar wrote:
Pro vsechny kteri nevi kde sehnat moje predelane temata tady je mapa : Musite jit do sekce x65 a x70, tam dat 3. topic odshora, a hned prvni odkaz. Pak dat temata a zvolit C65 a tam najdes ty temata!
Vas Onecar Very Happy

Kdyžtak zkus udělat FireFox, je docela dobrej tak by to stálo za to
BTW: Dej si to do podpisu a máš to lepší
Back to top
Onecar
veterán
veterán

10894.00 SMM
PostPosted: Fri Apr 08, 2005 6:55 pm    Post subject: Reply with quote

Jestli by byl nejaky ohlas tak bych pridal jeste nejake, ale tenhle topic zeje prazdnotou. Nevi nekdo jak presunout topic nekam jinam? Chtel bych do rady C...

Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum