Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
llubosl kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po březen 21, 2005 8:33 pm Předmět: Chyby v cx65 vie niekto ako na to ? |
|
|
ahojte
Mam CX65 a mam snou takyto problem
Normalne zapnuty telefon, dam vytocit nejake cislo zo zoznamu a hned ho stopnem myslim to vytacanie mobil sa zacykli akoze furt vytaca
a nic mu nepomoze len vypnutie druha vec ktora ma hneva je ze ked mi pride SMS o neprijatych hovoroch a je tam viacej volajucic tak ked sa hybem potej sms tak vyciernenie my neskoci na dalsie cislo ale ostane na prvom a ked chcem zistit kto sa mi nedovolal tak si to musim zapamatat a natukat rucne prislusne cisla zo SMS
vie mi niekto poradit ako to odstranit ?
dakujem
PS: dnes som si dal prepalit FW mal som 16 ci kolko teraz mam 43
ale nepomohlo to vlastne nic sa asi nezmenilo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
p.korman začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: út březen 22, 2005 3:13 pm Předmět: |
|
|
no, nie si asi jediny, ktoremu to robi. takze ked zlozis a on stale nebude chciet ani po chvilke pochopit, ze si to myslel vazne, stlac nejake cislo. potom zloz. funguje to  _________________ S55+patche > CX65 - fw16,fw25,fw32,fw41,fw43,fw47-patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
janhalmo postrach fóra

Založen: 25. 06. 2006 Příspěvky: 73 Bydliště: horne smerovce tupa 120
61.00 SMM
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 4:26 am Předmět: Re: Chyby v cx65 vie niekto ako na to ? |
|
|
llubosl napsal: | ahojte
Mam CX65 a mam snou takyto problem
Normalne zapnuty telefon, dam vytocit nejake cislo zo zoznamu a hned ho stopnem myslim to vytacanie mobil sa zacykli akoze furt vytaca
a nic mu nepomoze len vypnutie druha vec ktora ma hneva je ze ked mi pride SMS o neprijatych hovoroch a je tam viacej volajucic tak ked sa hybem potej sms tak vyciernenie my neskoci na dalsie cislo ale ostane na prvom a ked chcem zistit kto sa mi nedovolal tak si to musim zapamatat a natukat rucne prislusne cisla zo SMS
vie mi niekto poradit ako to odstranit ?
dakujem
PS: dnes som si dal prepalit FW mal som 16 ci kolko teraz mam 43
ale nepomohlo to vlastne nic sa asi nezmenilo |
daj tam najnovsiu verziu softu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|