View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Pt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 12:47 pm Post subject: Jak na čtení HTML u X65? |
|
|
Zdravím...
Umí X65 přečíst soubor html? Nahrál jsem si tam jednoduché textové html z netu, při snaze o spuštění se mi otevře Openwave prohlížeč a zpráva "Služba internet není umožněna". Vždyť já na žádný internet nechci? To to neumí přečíst offline?
Díky Pt |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 2:20 pm Post subject: Re: Jak na čtení HTML u X65? |
|
|
Pt wrote: | Zdravím...
Umí X65 přečíst soubor html? Nahrál jsem si tam jednoduché textové html z netu, při snaze o spuštění se mi otevře Openwave prohlížeč a zpráva "Služba internet není umožněna". Vždyť já na žádný internet nechci? To to neumí přečíst offline?
Díky Pt |
Browser v x65 html přečíst umí - i offline.
Problém bude asi v nastavení nebo v tom html co jsi to s ním zkoušel. Normální html z internetu ti to zobrazí? Zkus třeba www.seznam.cz ten se zobrazuje úplně v pohodě...
Jinak jeden topic už tu na tohle notu je :
http://www.siemensmania.cz/forum/viewtopic.php?t=6143  |
|
Back to top |
|
 |
Pt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 4:43 pm Post subject: |
|
|
Jiji2004: Mno, já nechci na web... Špatně jsi mne pochopil. X65 umí třeba v pohodě otevřít jakýkoliv txt... A zajímalo by mne, jestli to samé dokáže i s htm? Aneb připojení k netu ani na své CX65 nastavené nemám... Šlo mi o to, jestli ten integrovaný prohlížeč přečte htm nakopírovaný do telefonu a to offline... Aneb, aniž bych musel mít nastavené nějaké připojení k netu. Prostě jako pod Internet Explorerem v PC nepřipojeném k nettu Hm? |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:00 pm Post subject: |
|
|
Prohlizec v X65 umi otevrit html stranky i offline.Jde to nacist i bez nastaveni pripojeni k internetu.
Jenom, zalezi na tom jestli jestli ve zdrojaku te tvoji stranky nahodou nebyl nejaky odkaz ktery by se mel zobrazovat a prohlizec se zacal pripojovat aby si to stahl.
Uz jsem nekolikrat prevadel treba pdf s jednoduchyma obrazkama do html.Staci to pak hodit do teleonu a jede to normalne. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
Pt Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:29 pm Post subject: |
|
|
hamsa wrote: | Prohlizec v X65 umi otevrit html stranky i offline.Jde to nacist i bez nastaveni pripojeni k internetu.
Jenom, zalezi na tom jestli jestli ve zdrojaku te tvoji stranky nahodou nebyl nejaky odkaz ktery by se mel zobrazovat a prohlizec se zacal pripojovat aby si to stahl.
Uz jsem nekolikrat prevadel treba pdf s jednoduchyma obrazkama do html.Staci to pak hodit do teleonu a jede to normalne. |
Mno, tak odkaz tam opravdu byl, měl jsi pravdu... Odkaz jsem odpálil a to samé:o/ Aneb ta samá hláška: "Služba internet není umožněna" :o(
Pt |
|
Back to top |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:36 pm Post subject: |
|
|
Mne to robilo ked som nemal kredit ani na prezvonenie. A nastavenie wapu musis mat spravne. Inac ti to nepojde. Raz som dal povodne nastavenia a resetovali sa aj nastavenia wapu. A neslo mi to. Tak som musel opat nastavit wap tak jak pred tym a uz sa stranka pekne zobrazila. |
|
Back to top |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:38 pm Post subject: |
|
|
Tak to uz teda nevim.A zkousel jsi i nejake jine html? _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
ftakgabo wrote: | Mne to robilo ked som nemal kredit ani na prezvonenie. A nastavenie wapu musis mat spravne. Inac ti to nepojde. Raz som dal povodne nastavenia a resetovali sa aj nastavenia wapu. A neslo mi to. Tak som musel opat nastavit wap tak jak pred tym a uz sa stranka pekne zobrazila. |
To musím mít nastavený wap?! Ten nastavený nemám? Myslel jsem, že to funguje jako aplikace, která jen zobrazuje html i v nepřipojeném... Jde mi o offline prohlížení... Jsem z toho daněk:o |
|
Back to top |
|
 |
ftakgabo začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 7:51 pm Post subject: |
|
|
Hej skusal som. Napiklad SVG (scalable vector graphic) v pohode prehraje moja M65. To svg je nieco ako flash. Je to vektorovy nastroj. A prehiladac ma podporu pre PNG s Alpha kanalom. Co telefon z nepochopitelnych dovodobv nema.
Pt: A wap si nastav lebo ti to bez toho sa ti ani prehliadac nespusti. Nemusis byt pripojeny, pri prehliadani offline sa wap nespusta len wapovy prehliadac, takze nemaj obavy ze ti stiahne kredit  |
|
Back to top |
|
 |
Guest
851.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 8:07 pm Post subject: |
|
|
Pt wrote: | Jiji2004: Mno, já nechci na web... Špatně jsi mne pochopil. X65 umí třeba v pohodě otevřít jakýkoliv txt... A zajímalo by mne, jestli to samé dokáže i s htm? Aneb připojení k netu ani na své CX65 nastavené nemám... Šlo mi o to, jestli ten integrovaný prohlížeč přečte htm nakopírovaný do telefonu a to offline... Aneb, aniž bych musel mít nastavené nějaké připojení k netu. Prostě jako pod Internet Explorerem v PC nepřipojeném k nettu Hm? |
No vždyť jsem ti psal, že to offline jde. Na internet jsem se ptal proto, že jsem se chtěl dozvědět zda-li jsi v tom již někdy nějaké HTML otevřel. Myslel jsem bys to nejdřív zkusil online jestli ti to vůbec šlape...  |
|
Back to top |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Thu Jan 13, 2005 8:08 pm Post subject: |
|
|
Krucinál...to zatracený přihlašování Sorry |
|
Back to top |
|
 |
szkepek táta fóra

Joined: 17 Jan 2005 Posts: 1269 Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary
7861.00 SMM
|
Posted: Sat Apr 09, 2005 7:51 am Post subject: |
|
|
Lidi, ja mam C65 a otvrel jsem v tom dokonce skoro celej index Siemensmanie . Normalne jsem to kopnul do vlastnich souboru a pohoda. Takze to x65ky urcite ovladaji. |
|
Back to top |
|
 |
|