View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
TJ Marlowe pisatel

Joined: 21 Feb 2005 Posts: 269 Location: Moravské Budějovice
661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:32 am Post subject: e-mail v mobilu od redbossu |
|
|
Stáhnul sem si z i-netu Java aplikaci posílání e-milů z mobilu. Jenže sem se nikde nedozvěděl, kolik takový přijmutí a odeslání e-mailu stojí. Já v tom nemám zkušenost a nerad bych vypláznul nějakej balík, za to že sem poslal jeden e-mail.
Předem děkuji těm kteří mi dají podrobnější info.  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:37 am Post subject: Re: e-mail v mobilu od redbossu |
|
|
TJ Marlowe wrote: | Stáhnul sem si z i-netu Java aplikaci posílání e-milů z mobilu. Jenže sem se nikde nedozvěděl, kolik takový přijmutí a odeslání e-mailu stojí. Já v tom nemám zkušenost a nerad bych vypláznul nějakej balík, za to že sem poslal jeden e-mail.
Předem děkuji těm kteří mi dají podrobnější info.  |
zalezi jak se ta aplikace na mail pripojuje---vetsinou je to pres GPRS internet
a toji asi 0,05kc za 1KB (podle operatora a uctovani---TMO a ET uctuji po 5 KB) _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
Užitečné java aplikace ZDE
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:39 am Post subject: Re: e-mail v mobilu od redbossu |
|
|
sidbin wrote: |
a toji asi 0,05kc za 1KB (podle operatora a uctovani---TMO a ET uctuji po 5 KB) |
Aha, a kolik většinou má obyčejný e-mal kb? _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:42 am Post subject: Re: e-mail v mobilu od redbossu |
|
|
TJ Marlowe wrote: | sidbin wrote: |
a toji asi 0,05kc za 1KB (podle operatora a uctovani---TMO a ET uctuji po 5 KB) |
Aha, a kolik většinou má obyčejný e-mal kb? |
zalezi na delce textu,ale pciitej do 10kB
bude to tak 3-5kB
-se kokni na svuj mail kolik maji tvoje:wink: _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
MT50 unlock java---->CX65 FW12>>50 + patchy + 12 ikonove menu + JIMM + Opera +MicroReader + Oskarek |
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 10:57 am Post subject: |
|
|
no tak to by ještě šlo. To bych si dovolit klidně mohl  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
sidbin táta fóra

7892.64 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:34 am Post subject: |
|
|
TJ Marlowe wrote: | no tak to by ještě šlo. To bych si dovolit klidně mohl  |
nebo to udelej jak ja:
me se na druhy mail od TMO preposilaji maily od urcitych zvolenych lidi---pokud nejaky prijde,tak me informuje sms a ja si ho stahnu z te druhe adresy--usetrim i tak zbytecnou kontrolu schranky
-mam nastaveny i pristup na hlavni mail ale ten pouzivam obcas
-jo jeste si davej bacha na nektere mailove klienty ktere stahuji od konce,a ne od nejnovejsich mailu
-chce si to vybrat dobrou aplikaci  _________________ Uz jsem zradil, mam SE W810i
|
Back to top |
|
 |
TJ Marlowe pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 11:40 am Post subject: |
|
|
sidbin wrote: | nebo to udelej jak ja:
me se na druhy mail od TMO preposilaji maily od urcitych zvolenych lidi---pokud nejaky prijde,tak me informuje sms a ja si ho stahnu z te druhe adresy--usetrim i tak zbytecnou kontrolu schranky
-mam nastaveny i pristup na hlavni mail ale ten pouzivam obcas
-jo jeste si davej bacha na nektere mailove klienty ktere stahuji od konce,a ne od nejnovejsich mailu
-chce si to vybrat dobrou aplikaci  |
To zní dobře. to budu muset vyskoušet  _________________ My, My favourite, My, Siemens CX65 |
|
Back to top |
|
 |
|