clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - S55-pri odosielani sms stale ukazuje PLEASE WAIT

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

S55-pri odosielani sms stale ukazuje PLEASE WAIT

Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55
View previous topic :: View next topic  
Author Message
eugen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 10, 2005 12:57 pm    Post subject: S55-pri odosielani sms stale ukazuje PLEASE WAIT Reply with quote

Viete mi niekto poradit please, co by sa s tym dalo robit:
Moja S55ka pri odosielani SMSky stale ukazuje tie dva telefony, ako medzi nimi ide sprava a pod tym text PLEASE WAIT a nikdy to same nezmizne, az ked stlacim cervene tlacitko, tak sa to zrusi a napise MESSAGE SENT a ta odoslana SMSka zostane vzdy v DRAFTS adresari. SMSku normalne odosle - dorucenka aj sprava o znizeni kreditu pride o chvilu pocas toho PLEASE WAIT.
Toto mi povodne vobec nerobilo - fungovalo to normalne: chvilu tam bolo to please wait, to potom normalne zmizlo a sprava sa normalne ulozila do SENT (odoslane). To som tam mal povodne ten starsi FW (nerobilo to), potom som tam dal najnovsi tj 91 (nerobilo to), potom som si tam nahodil zopar roznych patchov (nerobilo to), potom kvoli blbemu smerovemu tlacitku som to dal reklamovat, aby mi dali novu klavesnicu a aby v servise nevideli patchovany firmware nahodil som tam povodny fullflash - A TERAZ to zacalo robit. v servise som to dokonca 2x kvoli tomu reklamoval, dali vzdy "novy soft", ale stale to robilo. myslel som, ze ked nahodim naspat posledny patchovany fullflash (s ktorym to nerobilo), tak to bude OK, ale ten tam teraz mam a stale mi to robi a neviem to spravit :(. Skusal som vypnut moznost "ulozit sms do odoslane po odoslani" ale to na to nema vplyv.

Viete niekto pls poradit, preco to robi a co by sa s tym dalo spravit - lebo mi to NEROBILO a je to dost otravne vzdy po odoslani smsky stlacat cervene tlacitko a bud presuvat smsku z DRAFTS do SENT alebo ju odtial mazat (dokonca v tom DRAFTS ostane po odoslani teraz aj vtedy, ked mam vypnute 'save sms after send' - ulozit po odoslani smsku).

Dik za pomoc.
Back to top
View user's profile Send private message
eugen
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Apr 17, 2005 10:35 pm    Post subject: update: Reply with quote

este som teraz zistil, ked som sa snazil odoslat SMSku dlhsiu ako jedna, ze mi to odosielalo - ta obrazovka, kde su dve S55ky a medzi nimi prelietava sprava a ukazuje to 1/2 (message 1 of 2) - tu prvu odoslalo, ale potom to uz naveky zostalo na tom 1/2 a k 2/2 sa to nedostalo, takze mi dlhsie sms ako 1 ani neodosle Neutral
neviete niekto poradit pls, co s tym
Back to top
mrkiller
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PostPosted: Mon Apr 18, 2005 7:36 am    Post subject: Reply with quote

Zkus novej firmware, někdy se to vyřeší
svacko
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Wed May 18, 2005 9:30 am    Post subject: RE: S55-pri odosielani sms stale ukazuje PLEASE WAIT Reply with quote

jj,ja som mal tento problem tiez, a nevedel som,ako ho riesit. uz som to vsak vyriesil:)
problem je zrejme v SIM karte.na zaciatku som pouzival staru pradavnu SIM kartu EASY od ET,a vzdy mi to ostalo visiet ako tebe,a musel som to len manualne zrusit.
potom som vsak presiel na pausal od Orange-u,dali mi novu SIMku,a vsetko funguje tak ako ma:) => bud je to vseobecne problem ET SIMiek,alebo len tych starsich,a ktorymi nevie s55 dokonale pracovat:)
vela stastia,
s.
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> x62 a starší řady -> x62, x60, x55 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum