clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
  SiemensMania   Články  Z redakce

  Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
  World of phones
 Mobile phones list
 Gigasets list
 3D simulations
 Emulators
 Manuals in pdf

  Articles
 Tips
 Modifications
 Tunings
 Informations
 Recensions
 Games and apps recensions
 Reportages
 Interviews
 From editors
 Rag

  Service
 Firmware
 Backups
 Service manuals
 Testpoints
 FAQ

  Download
 Patches
 Elfs
Nové za posledních 24 hodin Menu icons
Nové za posledních 24 hodin User menu
Nové za posledních 24 hodin Skins
 Programs
 Utilities
 Drivers

  Site
 Contests
 Authors
 Contants
 Chat
 Advert
 Changelog
 Terms

  SiemensMania Club
 Information about club SM

  Projects
 Development software
 Development accessories
 Friends of siemensmania

  Translator


  Statistics

  Autor


Radim Zeman
  Okénko z redakce: První týden nové SiemensManie
Vydáno dne:  06.09.2004
Zobrazeno celkem:  5836
Počet příspěvků v diskusi:  Zobrazit diskuzi
Průměrné hodnocení:  
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.83333.23.23.2   3.2 (hodnoceno 103x)
1111.21.21.21.41.41.41.61.61.61.81.81.82222.22.22.22.42.42.42.62.62.62.82.82.83333.23.23.2
 
z redakce



verze pro tisk  

Nová SiemensMania je už na světě první týden a já bych vás rád v tomto krátkém článku informoval o jeho dění. Co přinesl, co vzal, co se změnilo.

V tomto pravidelně nepravidelném okénku bych jako autor webu SiemensMania rád informoval vás, naše čtenáře o různých novinkách ze zákulisí Siemensmanie, abyste měli lepší možnost sledovat naši práci. Prvně bych chtěl poděkovat všem našim návštěvníkům za jejich trpělivost při dotahování některých malých mušek, které se vyskytnuly v prvním týdnu a za jejich pomoc při jejich odhalování. Vážíme si vaší spolupráce i emailů, které nám denně píšete. To je přesně ta interakce, kterou potřebujeme pro styk s vámi a zpětnou odezvu na naše počínání. Nápor emailů je ale tak vysoký, že nejsme schopni na každý odpovídat. Proto vás prosíme, problémy týkající se mobilních telefonů pište a obracejte se přímo na naše diskusní fórum, kde se vám bude zcela jistě někdo z našich moderátorů nebo jiných návštěvníků věnovat. Jednou z nejdůležitějších byla připomínka o pomalém načítání nových stránek. To bylo vyřešeno vzápětí firmou Solnet zvýšením datového toku.



Že je o SiemensManii velký zájem prokázal hned první den, kdy celkový přenos dat směrem k návštěvníkům byl přes 4GB! To už je pořádná síla na každého a i náš partner v oblasti hostingu firma Solnet tuto nepředvídanou událost zvládla bravurně, ale neobešlo se to bez zdviženého prstu. Ani druhý den to nebylo o moc lepší a přenos se jen trošku zmírnil. Zatím jsme v jednání, jak celou záležitost vyřešit k oboustranné spokojenosti, aniž by se to jakkoliv odrazilo na našich čtenářích.



V dalším týdnu byste si měli přečíst hned dvě nové recenze. Jednou z nich bude opravdová mega recenze na telefon S65 (malý bonbónek jsme vám již představili). Tu druhou nebudu prozrazovat, ale bude neméně zajímavá. Připravujeme pro vás příjemnou novinku, která je již ve vývoji našim technikem a programátorem Romanem Gregorem. Jsme sami zvědavi, jak se uchytí a zda bude konkurenceschopná jiným webům, které se podobnou věcí zabývají.



Rád bych také uvedl na pravou míru poměrně časté dotazy, proč už nejsme pod MobilManií a proč skončila spolupráce.

1) Pod MobilManií nejsme z důvodu vlastní domény SiemensMania CZ, které si ceníme a nechtěli jsme jí schovávat za doménu mobilmania.siemensmania. Hlavním a velmi důležitým důvodem byla nemožnost hostování v PHP. Správce serveru nechtěl jiný formát než HTML a proto jsme byli nuceni k jiné variantě. Dále nás k tomu vedly některé neshody, které jsou již vyřešeny, ale nedokázaly odvrátit sled událostí.
2) Naše spolupráce i přesto pokračuje, ale nebude už tak těsná jak tomu bylo ještě do začátku prázdnin. Jsme dohodnuti na zveřejňování zajímavých článků formou samostatných upoutávek, nebo bleskovek, ale ne již jako část MobilManie. Po nějaké době zmizí i odkaz na naše stránky ze serveru MM a my budeme už bez linkové podpory.

Já pevně věřím, že tyto změny nebudou mít velký vliv na naše čtenáře a že si nás najdou i bez linku na MobilManii. Naše práce stále hovoří za nás a jsme připraveni být ještě lepší, než kdykoliv předtím.
Děkujeme za váš zájem a někdy v dalším díle se těším nashledanou.


Za celý tým



Radim Zeman










  Diskuse k tématu
05.09.04 19:19  Re: Okénko z redakce: První týden nové...   http://www.siemensmania.cz/content.php?id=181weitless Zobrazit příspěvek
05.09.04 20:47  Re: Okénko z redakce: První týden nové...   JARO Zobrazit příspěvek
06.09.04 16:26  Re: Okénko z redakce: První týden nové...   Bude (a nebo snad uz je?) zde moznost stahovat clanky pomoci rss? Bylo by to vyborny. Tohle je je...Anonymous Zobrazit příspěvek


Zobrazit fórum
 
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek.
Podrobnější podmínky.
   ©2003-2004 Radim Zeman | ©2004 Roman Gregor