Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 5:36 pm Předmět: m50 |
|
|
Vietecochodil som len tak po nete a asiel som niaky novy fw pre siemens m50 tusim 19 je to normalny alebo iba niaky chlapcek sa pohrajkal a spravil tuning. Lebo co sa tyka jazykovych verzii tak je to cudne lebo tam je EN CZ F Turectina Holandstina a nemcina. a este nieco niesu natento telefon aj Patchy potesili by ste ma s niecim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 6:40 pm Předmět: |
|
|
Nie je to oficialna verzia,je tunningovana z verzie 190503,ktora vysla vo winswupe...
Patchov na M50 je malo...vacsinou len graficke,ktore si mozes urobit aj sam. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 7:20 pm Předmět: |
|
|
tak mi na ne posli niake stranky a este ci tento tuning nieje v prevedeni 313 a este nieco je ten soft rychlejsi od 17 lebo s m50 mam nedobre skusenosti a to take ze mrzne strasne a nebolo to vo winswupe ale v *.bin takze som to musel robit cez vklay a este osobne podakovanie za tie kniznice ale nikde ich nespominate  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne únor 22, 2004 11:03 pm Předmět: |
|
|
Myslel si asi verziu 0309 so slovencinou a slovenskou T9...tak ta neviem,kde je...asi ani nie je..da sa to dorobit,ale je to nadlho.
Oproti 17 je rychlejsi a hlavne uz chodia dorucenky do schranky a nie na displej,cize uz nemrzne...
Ake kniznice mas na mysli? _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
napandr badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: po únor 23, 2004 1:59 pm Předmět: |
|
|
myslim na spravne fungovanie java aktivatoru. a nasiel som na tu m50 slovencinu je to format .bin nevies kam to mam dat nie do bootcore. A este ze preco nezverejnujete tieto fw tusim som videl nieco jak 101 fw21 na S55 no moze to byt. A este mohol by si napisat kompletene definiciu zloziek FW ako eeprom1 eeprom2 bootcore a samotny fw. A ozaj nastval si ma kvoli tomu umrtvenemu fonu nebol tam na m50 navod a musel som to zvladnut sam. Vies neviem ako ale pomiesal som vo V-klay Bootcore sector s eeprom a telefon skapal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út únor 24, 2004 1:53 pm Předmět: |
|
|
Ak si nasiel slovencinu v .bin , tak ta sa nahrava na adresu 580000 velkost 040000.
Co je to FF,EEPROM a bootcore som tu uz raz pisal...tu:
http://www.forum.siemensmania.com/viewtopic.php?t=136
A co sa tyka mojho clanku...pokial si sa spravne pozrel,bol venovany novym modelom telefonov,lebo s tymi teraz byvaju najvacsie problemy.
O naprave starych modelov sa toho popisalo mraky, mal som M50-ku a vedel som ju dat dokopy pomocou asi osmych flasherov a tak to bolo s vacsinou starsich modelov, aj ked s radou x35 boli problemy. Neviem,ci je vhodne pisat o niecom, co uz bolo mnohokrat napisane,ale v pripade zaujmu nieco napisem.
Tymi FW, ktore nezverejnujeme su fullflashe...ale aj tych je vsade kopec,staci hladat..u nas najdes len fullflashe tunningovane patchmi
 _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|