clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - nefunguje ani podle návodu

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

nefunguje ani podle návodu

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
lasken
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 12:09 pm    Předmět: nefunguje ani podle návodu Odpovědět s citátem

Používám kabel typu MA-8730P (USB rozhraní). Po stisku *#06# zjistím, že kabel je DCA-510. Snažím se nahrát originální update FW 43CZ ze SimensMania na CX65 z dosavadního FW 12CZ. Ovladače jsem zkusil Drivery emulace USB - COM, Hi Serial, x65 USB Drivers, i ze stránek ftdichip.com. Ale při skenování portů mě to vždy napíše, že telefon nebyl nalezen, i když je přitom připojen. Ani manuální nastavení mi nepomohlo. Jinak nahrávání obrázků atd. do mobilu a z mobilu funguje. Postupoval jsem přesně podle návodu (http://siemensmania.cz/content.php?id=362). Think
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jenda^^
čestný člen
čestný člen

14937.90 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě pomohlo telefon vypnout a zapnout. Potom tam nechat tu obrazovku Zadejte PIN a zkusit to znovu...

Pojďte pokecat na VySemNesmíte.cz a neupejpejte se Smile Máme novou verzi webu.
lasken
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 12:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohuzel to nepomohlo skusil sem to na vsechny ovladace co jsem psal Brick wall
moe666
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 12:34 pm    Předmět: Re: nefunguje ani podle návodu Odpovědět s citátem

lasken napsal:
Používám kabel typu MA-8730P (USB rozhraní). Po stisku *#06# zjistím, že kabel je DCA-510. Snažím se nahrát originální update FW 43CZ ze SimensMania na CX65 z dosavadního FW 12CZ. Ovladače jsem zkusil Drivery emulace USB - COM, Hi Serial, x65 USB Drivers, i ze stránek ftdichip.com. Ale při skenování portů mě to vždy napíše, že telefon nebyl nalezen, i když je přitom připojen. Ani manuální nastavení mi nepomohlo. Jinak nahrávání obrázků atd. do mobilu a z mobilu funguje. Postupoval jsem přesně podle návodu (http://siemensmania.cz/content.php?id=362). Think

Přelep pin1 na kabelu. Aby nenabíjel.
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně jak je napsáno v závěru
citace:
Pokud stále nemůžete nahrát žádný FW, problém může být ve vašem kabelu. Zkuste vypnou nabíjení, pokud máte vypínač přepněte ho. Některé kabely mají možnost vypnutí napájení softwarově (např. MA8730) , nebo pokud nemáte ani jednu z uvedených, přelepte první dva piny, přes které teče proud

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
lasken
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no ja mam MA-8730P a nefite o nakem prg ktery to softwarove vypne Question
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 4:52 pm    Předmět: Re: nefunguje ani podle návodu Odpovědět s citátem

lasken napsal:
Používám kabel typu MA-8730P (USB rozhraní). Po stisku *#06# zjistím, že kabel je DCA-510 ...

Skor by sa dalo povedat, ze zistis, ze telefon si mysli, ze kabel je DCA510 (su len tri sposoby zistenia kabelu telefonom - DCA500,DCA510,DCA540), to ze si telefon mysli, ze kabel je DCA510 neznamena, ze kabel je v skutocnosti DCA510 (a ani vtedy, ak je to servisny kabel) - kabel je DCA510 jedine vtedy, ak je to original od Siemensu!!

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MLB> to neni pravda, rozlišuj typ kabelu a jméno kabelu. Pokud se kabel jmenuje DCA-510, tak je origo od Siemensu, pokud je kabel typu DCA-510, tak to může být i neoriginální kabel. A po*#06# se zjistí typ kabelu

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
MLB
všeználek
všeználek

4261.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
MLB> to neni pravda, rozlišuj typ kabelu a jméno kabelu. Pokud se kabel jmenuje DCA-510, tak je origo od Siemensu, pokud je kabel typu DCA-510, tak to může být i neoriginální kabel. A po*#06# se zjistí typ kabelu

Aha, typ a meno, to ano. Embarassed Ale ked niekto napise mam DCA510, tak tam nikde nie je, ze mysli typ a potom sa prizna, ze ma neorig....

noexp
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: so duben 09, 2005 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebo si taky staci naistalovat neco jako CX65-M65 Changer je to na cd u kafelu....a pokud vim tak kdyz si naistalujes tak standartne se nedobyjí

no u me ten kabel je ok po naistalovani ovladacu a softu z CD co je u kabelu..pokud se ti nabiji kdyz pripojis kabel tak ho vydrbni z kompu tak na 3 sekundy a prestane se nabijet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
lasken
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skousel sem prelepit prvni 2 piny kery zarucovali nabijeni ale ani to nepomohlo. To nabijeni mobilu pres kabel se mi znazorni na ikone baterky v mobilu nebo se vubec nezobrazi. pokud spustim USB changer pres kterej dobijim mobil tak se mi sipka objevi jako ze se dobiji ale pokud ho normlne pripojim mobil ke kabelu tak zadna sipka se neobjevi. nebo je to naky dobijeni ktery me nesignalizuje ikona baterky.
CX65-ka
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út duben 26, 2005 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak hadam ked prelepis tie dva piny sa nedobija mobil na 100 % ved tam predsa nejde prud tak co by ten mobil este dobijalo ??

DCA510 je zaklad , patche su zivot .
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: