Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: pá únor 27, 2004 2:46 pm Předmět: Odstranenie disku B z M55 FW10 |
|
|
UPOZORNENIE
Ak ste si vo svojej M55 FW 10 urobili disk B a potom sa z nejakeho dovodu rozhodnete ho preflashovat originalnym FW 100313 alebo winswupovym upgradom 110313 vyvarujte sa chyby, ktoru som urobil ja. Po preflashovani FW 100313 sa telefon len rozsvietil a zabzucal. Nevedel som, kde je problem a preto som bol nuteny tam nahrat zalohu FW pred aplikovanim patchu na vytvorenie disku B.
Dnes som sa docital, ako sa tohto problemu vyvarovat!
Skor, ako pristupite k flashovaniu, je potrebne aplikovat tento patch:
http://alexsid.antex.ru/files/Resources/Format_B.vkp
Po preflashovani na original FW10 alebo upgrade na FW11 sa vám uz telefon zapne bez problemov..samozrejme, ze disk B tam uz nebude, ani to, co bolo v nom  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
CYB věrný diskusník

2061.00 SMM
|
Zaslal: po duben 05, 2004 12:57 pm Předmět: |
|
|
Včera jsem si disk B aktivoval, je to super, tak doufám, že ho někdy nebudu potřebovat dát pryč, když vidim, jaký jsou s tím problémy... Udělal jsem strašnou blbost, když jsem tam nahrával ten FullFlash s tim diskem B, tak jsem neudělal novej, ale nahrál jsem ho tam jeden, který byl někdy ze začátku března, takže vůbec netuší, co se celej měsíc dělo (upomínky, ty postrádám nejvíc, všechny aktivovaný patche za ten měsíc, znovuodstraňování ikon T-Mobilu, SMSky a spoustu dalšího ), jo jo, moje blbost, jenom jsem si to chtěl trošku urychlit, příště už si dám určitě pozor. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|