clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Potize pri nahravani FW do S65 s kabelem Ma-8730P
Goto page Previous  1, 2

Reply to topic     Forum Index -> Firmware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Wed Jun 15, 2005 11:46 am    Post subject: Re: S65 FW Reply with quote

Pindar wrote:
Zdravim, mam kabl DCA-510 a zaboha mi nejde zadnej FW (origos Siemens & WinSwup) urcite to bude portama protoze jak pripojim mobil tak se mi automaticky najde jako modemmobil a je to na com3 kterej se mi v OrigosSiemens FW neukaze ...

Help me! pls

No tak pokud nepoužíváš telefon jako modem, doporučuji odinstalovat ovladač a nahrát ovladač pro kabel jako takový a ne pro GPRS modem.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
cooler5
ostřílený diskusník
ostřílený diskusník

3061.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 18, 2005 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Mne tiež nešiel Update FW, a chyba bola v tom, ze som mal zlý USB port, takze chybu hladajte aj v tom!!! a este v originalnom update treba mat niekedy zapnuty mobil, lebo mne ho inak nenajde.A niekedy treba USB virt. port nastavit na cislo COm portu take, ktore ma pevny com port.Mne to pomohlo.
Back to top
View user's profile Send private message
szkepek
táta fóra
táta fóra

Location: Konice - největší prdel na jih od Arktidy a na Sever od Sahary

7861.00 SMM
PostPosted: Sat Jun 18, 2005 9:17 pm    Post subject: Re: S65 FW Reply with quote

Krokodýl wrote:
Pindar wrote:
Zdravim, mam kabl DCA-510 a zaboha mi nejde zadnej FW (origos Siemens & WinSwup) urcite to bude portama protoze jak pripojim mobil tak se mi automaticky najde jako modemmobil a je to na com3 kterej se mi v OrigosSiemens FW neukaze ...

Help me! pls

No tak pokud nepoužíváš telefon jako modem, doporučuji odinstalovat ovladač a nahrát ovladač pro kabel jako takový a ne pro GPRS modem.

A vis jiste ze je to DCA-510 ? Tohle totiz delaji DCA-540 kabliky Think

Pindar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jun 19, 2005 4:34 pm    Post subject: USB serial virtual Reply with quote

Dekuji za radu mozna mam ..540.. ale nejpodstatnejsi problem co me trapi me nejde spustit virtual serial port nekdy me i vubec nejde nainstalovat kdyz se to nakonec obejevi v spravce zarizeni tak je to vzdy s vykricnikem "chyba 10" nejde spustit ... nemate napad co s tim

moc by me to pomohlo mam FW43 a potreuju to stahnout na 16 nebo 25 kvuli tem klicum vite o cem mluvim ...

dik P
Back to top
Krokodýl
čestný člen
čestný člen

14921.78 SMM
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:01 am    Post subject: Re: USB serial virtual Reply with quote

Pindar wrote:
Dekuji za radu mozna mam ..540.. ale nejpodstatnejsi problem co me trapi me nejde spustit virtual serial port nekdy me i vubec nejde nainstalovat kdyz se to nakonec obejevi v spravce zarizeni tak je to vzdy s vykricnikem "chyba 10" nejde spustit ... nemate napad co s tim

moc by me to pomohlo mam FW43 a potreuju to stahnout na 16 nebo 25 kvuli tem klicum vite o cem mluvim ...

dik P

Jednoznačně špatný ovladač, zkus "na prázdno" (bez připojení k PC) připojit kabel do telefonu a koukni na info *#06# - Více a koukni se do položky ACC: co ti tam vypíše za typ kabelu.
Pokud je tam DCA540, s tím nic neuděláš je to pouze datový kabel.

WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Pindar
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jun 20, 2005 9:16 am    Post subject: Re: USB serial virtual Reply with quote

Krokodýl wrote:
Pindar wrote:

dik P

Jednoznačně špatný ovladač, zkus "na prázdno" (bez připojení k PC) připojit kabel do telefonu a koukni na info *#06# - Více a koukni se do položky ACC: co ti tam vypíše za typ kabelu.
Pokud je tam DCA540, s tím nic neuděláš je to pouze datový kabel.

V polozce ACC pri zadani *#06# "NONE" Sad
Back to top
Reply to topic     Forum Index -> Firmware All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum