View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
ales007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 8:49 pm Post subject: MPM-nahrávání obrázků, java,... |
|
|
Ahoj lidi. Prosím pomozte. Právě jsem rozchodil můj kabel (dca540) a nainstaloval si MPM. Jsem asi úplnej vůl, ale pořád jsem nepřišel na to, jak přetáhnout do mobilu (c65) nějaký obrázky nebo javu...Díky moc za rady |
|
Back to top |
|
 |
jirkab čestný člen

4280.90 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:03 pm Post subject: Re: MPM-nahrávání obrázků, java,... |
|
|
ales007 wrote: | Ahoj lidi. Prosím pomozte. Právě jsem rozchodil můj kabel (dca540) a nainstaloval si MPM. Jsem asi úplnej vůl, ale pořád jsem nepřišel na to, jak přetáhnout do mobilu (c65) nějaký obrázky nebo javu...Díky moc za rady |
MPM se Ti rozlezlo po celým počítači a pokud jsi při instalaci nainstaloval i prohlížeč souborů v telefonu, dáš si průzkumníka a tam Ti jako další disk přibyl siemens mobile to si otevři a pracuj standardně jako s windows-pravá myš, kopírování, přesun, mazání atd... _________________ Siemens C25->S45->S55->ME45->S65->CX75->S75->SXG75->HTC Trinity->Kaiser->Blackstone->Leo->Shooter + SX1
- Jezdím Octavia Combi |
|
Back to top |
|
 |
ales007 kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Fri Dec 02, 2005 9:29 pm Post subject: |
|
|
Super! Děkuju mockrát... |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|