clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Firmware M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Firmware M65
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: st leden 18, 2006 11:58 pm    Předmět: Firmware M65 Odpovědět s citátem

Čest lidi,mám takovej - no ačkoli amatérskej dotaz - potřebuju poradit s Firmwarem na M65-tce - nikdy jsem Firmware neinstaloval - zrovna mám v PC originál od Siemensu v.50 no a mám strach z toho že mobil už nezapnu - případně bych uvítal jak třeba vrátit mobil do původního stavu když se to pose**¨!! předem dík za odpověď.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 12:23 am    Předmět: dodatek Odpovědět s citátem

málem jsem zapomněl je to Siemens Update Tools !!! v.50 - no tak bych chtěl poradit od lidí co s tím maj zkušenosti - třeba jestli je to bezpečné nebo jak vrátit případné změny zpět - thanks.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Drobcek9056
táta fóra
táta fóra

7860.92 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 12:33 am    Předmět: Re: dodatek Odpovědět s citátem

Fuckaroo napsal:
málem jsem zapomněl je to Siemens Update Tools !!! v.50 - no tak bych chtěl poradit od lidí co s tím maj zkušenosti - třeba jestli je to bezpečné nebo jak vrátit případné změny zpět - thanks.

Vsetky Siemens Update Tools by mali byt bezpecne,pokial postupujes podla navodu.Tieto updaty vydava priamo Siemens.
Na to aby si si znizil verziu FW max. po tu,ktoru mas od vyroby pouzi verziu WinSwup.

jamaica
siemensmaniak
siemensmaniak

17095.68 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V první řadě by sis měl vygenerovat kódy pr telefon a udělat si zálohu programem V-Klay,právě proto aby ses eventuelně mohl snadno vrátit zpět,kdyby něco.
Přečti si FAQ - http://www.siemensmania.cz/faq.php
tam se dozvíš jak na to a co k tomu budeš potřebovat.
Ppkud budeš mít nějaké nejasnosti,pročti si forum. wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 2:02 pm    Předmět: Ověření Odpovědět s citátem

Takže by to mělo proběhnout bez problémů (alespoň na 95%) ? no a zálohu mám a tak jdu na to !!! držte mi palce. - za odpovědi dík.
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 2:20 pm    Předmět: dodatek Odpovědět s citátem

No četl jsem si ten návod na x65 Flasher a V_Klay - docela nářez a z toho mám ještě větší strach - tak co myslíte - půjde ten Siemens Update Toold v.50 ??? když už je to originál ----- tak a teď se chci zeptat co dělat když firmware nahraju a telefon už nerozjedu ?
pecanz
čestný člen
čestný člen

14931.66 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 2:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš skusit přehrát znovu a když se i tak nerozjede tak nahrát zálohu FF kterou si uděláš předtím než ten FW přehraješ..
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 3:20 pm    Předmět: firm.... Odpovědět s citátem

jo a ještě něco - když zapnu instalaci - toho updatu tak je tam napsáno Vypněte a znovu zapněte telefon připojte kabel - takže při updatu má zůstat zapnutý ? no a když nemám zálohu tak je ještě nějaký způsob ?
EidzEm
VIP
VIP

5862.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Precitaj si toto:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=362
Postup je sice pre cx65, ale mam taky pocit, ze to bude pripad aj pre teba.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
FOXXX
VIP
VIP

Telefon: HTC HD
14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 3:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

telefon klidně vypni a zapni. Update si ho pak sám vypne. já už několik let provádím update bez zálohy a nikdy jsem neměl sebemenší problém. Vím, že co není může být a to taky není doporučení pro ostatní. Shame on you zálohovat je rozumné. Ale jak říkám, problémy znám za těch pár let pouze z doslechu. aÄ to mám ještě starý COM kabel... OT: už ale netrpělivě čekám na zásilkuze siemens gold class. DCA-510 499,-Kč

edit: na tohle nebudeš potřebovat žádný návod.... řiď se pokyny v tom programu a bude to ok. Je to tak jednoduché, až tím budeš překvapen...

pnov
rozumbrada
rozumbrada

1265.50 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až to spustíš, nebuď netrpělivý, u M65 mi to trvalo kolem 30 minut (dělal jsem to už 4x) a u c75 skoro 50 minut. Jinak jsem nikdy žádné potíže s telefonem neměl (pokud se mi povedlo upgrade rozjet).

Uživatel Zdravého selského rozumu
Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 3:58 pm    Předmět: že by ? Odpovědět s citátem

tak přečetl jsem si článek uveden výše a dočetl jsem se tam tohle - Pokud nahrajete FW od Siemense, tak sice o záruku nepřijdete, ale pokud se náhodou něco během nahrávání stane, připravte se na delší vysvětlování v servisu a případné komplikace. - jak je to s těma komplikacema ?na svůj telefon(Siemens M65) mám ještě 1 rok záruku - co by se mohlo přihodit kdybych řekl že jsem se pokoušel přehrát Firmware a nezdařilo se ?
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud by ses nenechal odbýt případným protivným servisákem, tak vůbec žádne komplkace. Siemens uvolňuje firmwear rpo koncové zákazníky, aby si ho sami mohli doma aktualizovat...

Fuckaroo
pisatel
pisatel

661.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 4:09 pm    Předmět: poslední dodatek Odpovědět s citátem

tak jste mi trochu zvedli odhodlání - zatím nabíjím mobil - pak jdu na to - jo a chci se zeptat když nemám v PC zálohu co potom ??? je na záchranu ještě nějaký způsob ??? dík.
FOXXX
VIP
VIP

14880.90 SMM
PříspěvekZaslal: čt leden 19, 2006 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U siemensu není nic nemožné wink
Dá se zkusit znovu přehrání a taky cizí Fullflash. Ale s tímhle naštěstí nemám žádné zkušenosti. To by ti potom poradili jiní. Ale děláš si zbytečné starosti....
Poprvé jsem byl taky pěkně nervózní wink (není v tom žádný jiný, skrytý význam! )

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Strana 1 z 3

Přejdi na: