View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:09 pm Post subject: positac pri ukladani noveho firmware do telefonu zmrzol |
|
|
Ahojte!
Mam S65, a daval som novy firmware do telefonu, comp pri tom zmrzol, musel som ho restartovat. Telefon mi uz nejde zapnut, skusal som novy firmware, ale nic...mozte mi prosim vas, poradit ako postupovat dalej?
Gratulujem siemensmanii k 3. vyrociu.
marek |
|
Back to top |
|
 |
ccd98 táta fóra

8031.04 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:21 pm Post subject: |
|
|
Jestli nijak nereaguje, ideální je odblokování programem Freia. Vybereš typ telefonu, nastavíš COM, Baud, dáš unlocking functions a tam "Direct unlock also saves map". Hned po zobrazení hlášky "Waiting for power on" zmáčkneš krátce červený tlačítko (nebo rychle vysuneš-zasuneš kabel, když to nepůjde). Pak by mohl telefon naběhnout. Nebo taky ne. To pak spraví přehrání FW, ale to půjde spíš až po tom odblokování Freia-ou , které jsem tu tak krásně popsal.  _________________ S LXXV |
|
Back to top |
|
 |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 6:44 pm Post subject: |
|
|
dobre tak to skuin podla tvojho navodu, ale aku verziu Freii mam pouzit ? |
|
Back to top |
|
 |
lacibogi čestný člen

787.96 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
forcius začátečník

61.00 SMM
|
Posted: Sun Mar 19, 2006 8:09 pm Post subject: |
|
|
ups, uz je vsetko v poriadku.
Vybral som bateriu z telefonu, strcil ju naspat a nastavil prenosovu rychlost na najvacsiu a ide to, nahral som spatne firmware FW58, cec winswup po zaskrtnuti prveho skipu. UZ som nedufal..dakujem za prispevky
marek |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|