Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tatka kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 12:52 pm Předmět: M65 a MPM |
|
|
Po startu MPM se mi na mobilu objeví hláška: Aplikace je při synchron. zablokována. Stejná hláška se mi zobrazuje vždy když když jdu např. do Kontaktů a i když dám zálohovat. Navíc záloha vůbec neproběhne. Prosím poraďte mi co s tím. Mám M65, FW 50 a kabel DCA-510. Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuckaroo pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 7:51 pm Předmět: Re: M65 a MPM |
|
|
tatka napsal: | Po startu MPM se mi na mobilu objeví hláška: Aplikace je při synchron. zablokována. Stejná hláška se mi zobrazuje vždy když když jdu např. do Kontaktů a i když dám zálohovat. Navíc záloha vůbec neproběhne. Prosím poraďte mi co s tím. Mám M65, FW 50 a kabel DCA-510. Děkuji |
Ozvi se mi na ICQ - tam ti pomůžu. _________________ Siemens M65 + FW50 + DCA-540 + 12 ikonkové menu + patche |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pnov rozumbrada

1265.50 SMM
|
Zaslal: ne březen 19, 2006 8:18 pm Předmět: |
|
|
Ta hláška je nejspíš v pořádku, mě se taky objevuje při práci s adresářem s MPM i se SiMoCo. Práce s kontakty v MPM mě neuspokojila (byly s tím problémy), přešel jsem na SiMoCo a jsem spokojen. _________________ M65 FW50+DCA-510 + PalmOne LifeDrive (moje hračky)
Uživatel Zdravého selského rozumu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|