Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Phile začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 11:23 am Předmět: Nahrávání témat do x65 |
|
|
Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Nevíte někdo, jak se dají "user friendly" nahrát do x65 témata?
Já to zatím dělám tak, že příslušný soubory témat nahrávám do podadresářů (dle názvu témata) v adresářích Animations, Sounds, Pictures atd. Což je dost blbý. V M55 jsem nahrál jej jeden soubor a bylo to. Jelikož si myslím, že nejsou v Siemensu zas až tak blbý, tak bude chyba asi na mý straně přijímače.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. _________________ M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:22 pm Předmět: Re: Nahrávání témat do x65 |
|
|
Phile napsal: | Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Já to zatím dělám tak, že příslušný soubory témat nahrávám do podadresářů (dle názvu témata) v adresářích Animations, Sounds, Pictures atd. Což je dost blbý. V M55 jsem nahrál jej jeden soubor a bylo to. Jelikož si myslím, že nejsou v Siemensu zas až tak blbý, tak bude chyba asi na mý straně přijímače.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. |
Nahrát .sdt soubor do adresáře Themes a spusit, mobil už si to rozbalí. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Phile začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: pá říjen 22, 2004 12:58 pm Předmět: Re: Nahrávání témat do x65 |
|
|
busch napsal: | Phile napsal: | Mám takovej malej problém a tím i dotaz.
Kdybyste někdo znal lepší cestu, tak mu budu moc vděčen. |
Nahrát .sdt soubor do adresáře Themes a spusit, mobil už si to rozbalí. |
A .... ono to tak jde.
Ted si připadám jako ...
Dík. _________________ M65 fw. 08 -> 12 -> 16 -> 25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 8:27 pm Předmět: |
|
|
Gas napsal: | a ked mam dajme tomu temu,ktora je zbalena a po rozbaleni je tam mnoho suborov,to mam nahrat zbalene do mobilu? |
pokud má twn soubor príponu .sdt tak jo,ale to pochybuju.tak že to musíš rozbalit a nadrát do jednotliuvých adresářů.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: pá listopad 12, 2004 8:36 pm Předmět: |
|
|
kesu napsal: | Gas napsal: | a ked mam dajme tomu temu,ktora je zbalena a po rozbaleni je tam mnoho suborov,to mam nahrat zbalene do mobilu? |
pokud má twn soubor príponu .sdt tak jo,ale to pochybuju.tak že to musíš rozbalit a nadrát do jednotliuvých adresářů.... |
No co vím tak všechny temata se "distribuují" jako *.sdt. _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: so listopad 13, 2004 10:13 am Předmět: |
|
|
Ano,je to tak,ako pise busch...  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí.
Naposledy upravil hanni dne ne listopad 14, 2004 9:44 am, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: so listopad 13, 2004 12:42 pm Předmět: |
|
|
hanni napsal: | Ano,je to tak,ako pise bush...  |
busch Nerad bych byl spojován s "nejchtřejším prezidentem, jakého kdy USA měli"  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: ne listopad 14, 2004 9:45 am Předmět: |
|
|
Prepac,mensi preklep..uz som svoju chybu napravil  _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|