clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - S75 a JIMM

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

S75 a JIMM
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 12:05 pm    Předmět: S75 a JIMM Odpovědět s citátem

Vím, že se to tady řešilo nesčetněkrát. Taky jsem dva dny strávil pročítáním fóra, ale nenašel jsem (nebo přehlédl?) řešení...
Mám S75, stáhl jsem si Jimm verzi 0.4.1 v češtině. Po jednom dni nervů s nastavováním připojení se konečně připojím. Ale odešlu v JIMMu jednu, maximálně dvě zprávy a zahlásí známou chybu 120.
V telefonu ve výměně dat v záložce NAP jsem "dobu do přerušení" nastavil už různou - od několik set až do nuly. A stejně to po chvilce vždycky zahlásí tu chybu. V čem může být problém? Verzí Jimma pro S75?
Operátora mám Vodafone.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wosuk
věrný diskusník
věrný diskusník

2061.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 1:52 pm    Předmět: Re: S75 a JIMM Odpovědět s citátem

v tyhle verzi jimma se neda nastavit "Keep packet interval" na 29 misto puvodnich 120... alespon myslim. stahni si jinou verzi, kde to jde nastavit, jinak s tim nic nenadelas.
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, je pravda, že v této verzi se to nastavit nedá. A četl jsem v jiných příspěvcích, že by to mohlo být ono. No doufal jsem v jinou odpověď Smile Anglicky docela dobře umím, ale prostě si potrpím na češtinu Whistle Nedá se nic dělat, zkusím stáhnout novější verzi Smile
berda
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jj, je potřeba novější verze a změna Keep Packet Interval na nejvýš 29. U té verze, kde není možnost to změnit, je potřeba postupovat přes nějaký hex editor a změnit tam hodnotu přes něj->tedy rozbalit aplikaci (jar prejmenovat na zip), editovat konfigurační soubor, jehož jméno si teď z fleku nepamatuju, v hexeditoru a v něm zaměnit řetězec C8 na 1D, uložit a zpět zabalit do zipu->jaru. Mám to odzkoušeno na své S75 a funguje to. Stejně jsem ale nakonec na Jimma zanevřel a přešel jsem na Bombus, jako uživateli Colibry mi Bombus vyhovuje mnohem víc než Jimm...

mc920->t10->c35i->s35->me45/me45i->mt50->a55/c55->c65/csl65->lg c2200->s75
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: út červenec 11, 2006 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stáhl jsem si novější verzi a snad by to mohlo fungovat... Shhh Každopádně připojení vydrželo víc jak minutu. Raději jsem vzal jinou verzi než provést to, co jsi popsal. Jsem to ani nepochopil, natož abych to provedl Laughing Zatím díky. Musím později otestovat, jestli to fakt vydrží.
pecaIII
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: st červenec 12, 2006 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kaprik napsal:
Stáhl jsem si novější verzi a snad by to mohlo fungovat... Shhh Každopádně připojení vydrželo víc jak minutu. Raději jsem vzal jinou verzi než provést to, co jsi popsal. Jsem to ani nepochopil, natož abych to provedl Laughing Zatím díky. Musím později otestovat, jestli to fakt vydrží.

Mam verzi 0.4.3. a fubguje bez problemu... wink

carnero
začátečník
začátečník

61.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt červenec 13, 2006 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pecaIII napsal:
Kaprik napsal:

Mam verzi 0.4.3. a fubguje bez problemu... wink

0.5RC5 funguje jeste lepe... 0.4.3 mi velmi casto vyhazovala chybu pri pripojovani, od 0.5RC5 jsem nevidel zadnou chybu uz asi tyden (cca. 3 hodiny denne online).

Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak, bez problémů mně Jimm fungoval několik týdnů. A teď se tam nepřipojím a nepřipojím. Nevíte něco o tom, že by se třeba nějak změnilo nastavení? Já nevím, třeba port nebo tak... Brouzdání po netu mně funguje bez problémů.
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě pro doplnění, hlásí to pořád dokola známou chybu 118.
Kaprik
kolemjdoucí

4.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt srpen 10, 2006 11:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Beru zpět, už jsem si to vyřešil. To jsem si tady ale krásně pokecal Laughing
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 25, 2006 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cusa lidi menohl by mi nekdo napsat ci poslat nastaveni gprs,wapu a mms od vodafona na s75?pac ti zku***ni cur**i mi nemohli dat navod k nastaveni a jejich kvalitni "chytre sms"nepremavaji.diky moc a jestli to tady nekde je tak se omlouvam za zbytecny prispevek
MikeMaster
všeználek
všeználek

Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 26, 2006 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

country776 napsal:
cusa lidi menohl by mi nekdo napsat ci poslat nastaveni gprs,wapu a mms od vodafona na s75?pac ti zku***ni cur**i mi nemohli dat navod k nastaveni a jejich kvalitni "chytre sms"nepremavaji.diky moc a jestli to tady nekde je tak se omlouvam za zbytecny prispevek

Hele, tak tady máš link na konfigurační nastavení telefonu přes Siemense... 8) Vyber v té levé záložce nastavení a v té pravé tvůj typ telefonu a pak postupuj podle instrukcí... Česky snad umíš...

Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 9:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MikeMaster napsal:
country776 napsal:

Hele, tak tady máš link na konfigurační nastavení telefonu přes Siemense... 8) Vyber v té levé záložce nastavení a v té pravé tvůj typ telefonu a pak postupuj podle instrukcí... Česky snad umíš...
toje sice pekny ale zadnej odkaz tu nevidim,na kvalitnim vodafounackym techforu maji nastaveni ale nefunguje internet,pac je tam dodrbny proxi nastaveni.kdyby byl nekdo tak hodny a poslal mi navod na nastaveni datovych sluzeb a rozchozeni jimma tak bych mu byl velice vdecny.
MikeMaster
všeználek
všeználek

Bydliště: Plzeň Telefon:M65 Caged Plasma TnG + CX65 + S65 (zkompletoval jsem řadu x65)

4379.18 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 10:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

country776 napsal:
MikeMaster napsal:
country776 napsal:

toje sice pekny ale zadnej odkaz tu nevidim,na kvalitnim vodafounackym techforu maji nastaveni ale nefunguje internet,pac je tam dodrbny proxi nastaveni.kdyby byl nekdo tak hodny a poslal mi navod na nastaveni datovych sluzeb a rozchozeni jimma tak bych mu byl velice vdecny.

Promiň, jsem zapomněl ten link... Embarassed Embarassed Embarassed
http://www.benq-siemens.com/cds/frontdoor/0,2241,cz_cs_0_141640_0_xcs%253A139439_xcp%253A130779,00.html

Accesories: Bike-o-Meter, Siemens Mp3 Player USB (MMC-256MB), USB cable DCA-510
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
country776
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mno uvidime jestli to dojde.pac tyhle nastavovaci sms jdou pres vodafone
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x72, x75 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: