clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Nemohu nainstalovat ovladače pro CL75 na DCA-540! Jak dál?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Nemohu nainstalovat ovladače pro CL75 na DCA-540! Jak dál?
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frogggg
badatel
badatel

261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu....
KatyRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá srpen 18, 2006 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

frogggg napsal:
Jenom taková kontrolní otázka...I když jsem nahrál do cl75 novej FW,na reklamaci mi ho vezmou,že jo?Pač ten FW je original.Já s tim totiž nehnu.Pořád to dělá stejnou chybu....

Na tohle specielně jsem se "Siemensáků" ptala. Musí být použit originál firmware a originál kabel - pak záruka platí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
KatyRZ
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: so srpen 19, 2006 6:13 am    Předmět: Re: JÓÓÓÓÓ. HOHOHO, Povedlo se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpovědět s citátem

- MP3 a WAV NEPODPORUJE, alespoň jsem na to nepřišel, ale za to PODPORUJE AAC a MPM umí do AAC převést v podstatě jakýkoli zvukový soubor, takže reálné tóny jsou na CL75 reálné!!! a celkem slušné Whistle .

Tohle jsou prý podporované formáty:
Sound formats
Midi: 40 voice
Wave: Yamaha
SMAF: Yes
AMR: Yes AMR-NB

Co ale znamená wave yamaha? Shocked AAC mi telefonek taky přehraje, ale pokud použiju aac nebo amr jako vyzvánění, nezobrazí se mi na vnějším displeji jméno volajícího.
Mošna
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po srpen 28, 2006 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty zmatené soubory mě trápí d'oh! , taky bych nerad při jejich mazání přes PC zlikvidoval foun. Z mofilu to smazat nejde Brick wall .

Jinak jsem zkusil nainstalovat tu 5.01 s403 a skutečně je tam čeština Dancing . Dokonce T9 vypadá už chytřeji. Ale opět se stává, že při zapnutí zůstane display bílý a nic neukazuje, musí se tel vyp/zap znovu. Taky na vnějším displeji neukazuje příchozí hovory - blbec, ale už to tu myslím někdo psal (jo KatyRZ u melodií AAC nebo AMR)... Opět se ten mobil dlooooouho nechytal, PC ho nevidělo, takže novým fw se tento problém rozhodně neřeší Shame on you . Zkoušel jsem dokola pořád instalovat znovu a znovu ovladače, odinstalovávat atd. až se najednou chytnul. Doufám, že už to příště flešovat nebudu muset. Jinak jedu do Prahy do značkového servisu... - prý jediný v ČR, nebo je i jinde?

Ale celkově je přeci jen 5.01 lepší - hlavně kvůli komunikaci s PC!!!

Přeji hodně úspěchů...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Firmware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: