View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Mr.Ferda (člen klubu SM) pisatel

661.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 9:28 am Post subject: |
|
|
Kevin Mitnick wrote: | JInak vím že mě pomohlo a šlape mi to odedneška poměrně rychle když sem udělal jakoby formát celýho founu...tláčítkama * + # a přitom zmákensš červený tlačítko. |
Tohle asi zkusim. Do formatovani se mi moc nechtelo. Mam totiz strach ze prijdu o to co tam zachovat chci. Hromada aplikaci byla stazena pres W@P a nevim jestli bych je sehnal znovu. Navic se mi stale nedari pripojit SX1 po kabelu. zajimave ze M65 mi to bere. _________________ Přeji hezký a úspěšný den.
S6/S10A/S25/S+M+C35/SL45->SL45i/S+M55/C62/S65/SX1 az nouze N3650, N6600, a ted N70. Radu z nich pouzivam dodnes.
Navic ted trápim bratrovu M65+N70, N7710, MDA Vario, K750i. :-) |
|
Back to top |
|
 |
Xfantasy (člen klubu SM) všeználek

4261.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 10:58 am Post subject: |
|
|
MPM mi někdy taky protestuje,ale zkoušej to.Osvědčený je zpustit MPM a až najede tak teprve připojit telefon.Pak by ho to mělo najít.Jinak si vlez do nastavení a tam vyber přímo COM a typ telefonu SX.Pak by to určitě mělo naject.Pak taky vypnout zapnout telefon a připojit......
Dělá si to co chce _________________ C35i;ME45@S45i;CF62
nyní SX1-nejlepší foun pod sluncem |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|