Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sin@le kolemjdoucí
 Založen: 11. 07. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Na spravedlnosti 3210 Havlíčkův Brod
1.00 SMM
|
Zaslal: po září 18, 2006 2:16 pm Předmět: Mrtvá C65 (SL65) |
|
|
Ahoj, udělal sem si asi před půl rokem z C65 -> SL65 jenže asi tak před 14 dněma mi totálně vyplivl, někdy dělal to že se sám vypnul, ale teď už ani nejde zapnout, bohužel nemam ani zálohu FullFlashe ani soubory do V klay.
Nevíte co by tomu mohlo poct, prosím, prosím
// zkoušel sem WinSwupem verze 25 přehrát SW a píše mi to:
Cant connect to Mobile with BootstrapLoader on Com 7
jinak když spustím V-klay a dám spojit tak a na telefonu červený tak se ve V-klay jakoby něco načítá a při zavádění Chaoskey2.bin |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koc.pet věrný diskusník

2272.06 SMM
Příspěvky na SM: 60,- |
Zaslal: po září 18, 2006 5:23 pm Předmět: |
|
|
1. Pokud máš v telefonu zavedený skey, tak si tady z SM stahni zálohu a pomocí x65 flasher (mělo by to jít) si ji nahraj do telefonu.
2. Pokud nemáš skey, tak je to trochu problém. Postupuj podle tohoto návodu:
http://www.siemensmania.cz/content.php?id=409. Jak budeš mít v papua utils načtené kódy (nebo co to je), tak v sekci kódy sáhni po tlačítku PV VKD. Díky tomuto tlačítku se ti vytvoří loader pro V_KLay, který si pak uložíš v /program files/vi-soft/v_klay/data/loaders (nebo tak nějak). Spustíš V_KLay a jak máš vybrat telefon, tak dáš x65 (bootKey and New Flash).
Ten druhý způsob mně přijde trochu jako riskantní, takže postupuj opatrně. Já sem teď měl stejný problém a protože sem postupoval neopatrně, tak mám telefon v ři*i. _________________ S68 fw 47, ale se*e mě špatně slyšitelný a rezonující reprák!
ME45i fw4 VĚČNÝ STROJ, KTERÝ NIKDY NEZKLAME!
SL45i fw56 s nefunkčním aku
Historicky vzato: C25->MT50->C55->SL42i->CF62->SL45i->ME45->S75->ME45->ME45+S68? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
 Založen: 11. 07. 2004 Příspěvky: 29 Bydliště: Na spravedlnosti 3210 Havlíčkův Brod
1.00 SMM
|
Zaslal: st září 20, 2006 10:36 pm Předmět: |
|
|
tak sem s tim moc nepokročil, zkoušel sem oba návody co si mi poslal, ale ani jeden nejede, ten první prostě nejede vůbec a ten druhej, mobil sem rozvrtal a udělal sem TP, ale sem kliknul na to tlačítko tak mi Papua vypsala tohle:
AutoIgnition...
Ďĺđĺäŕ÷ŕ Boot...
Boot çŕăđóćĺí...
Ďŕóçŕ 2 ńĺę...
Ďîëó÷ĺíčĺ číôű...
Íĺčçâĺńňíŕ˙ Falsh (ID:F004) čëč:
1) Íĺ ďđŕâčëüíŕ˙ đŕáîňŕ ń ŇĎ.
2) Íĺň âńĺő ęîíňŕęňîâ PMB č Flash.
3) Íĺčńďđŕâíŕ Flash.
4) Íĺčńďđŕâíŕ RAM.
Áóň îňęëţ÷ĺí.
a k ničemu jinýmu sem se nedostal, zkoušel sem to přesně podle návodu, jakmile se mi tam napsalo Ďŕóçŕ 2 ńĺę... (doufám že to je ta pauza) tak sem dal pryč odpor... kody mi to samozřejmě nevygenerovalo vůbec.
Tak co myslíte, je ten foun mrtvej nebo ne???
PS: Mam originální kabel od Siemens, je na něm takovej velikej šmejd se třema diodama, a když na mobilu podržim červený tak blikne dioda že mobil něco odesílá, toť vše.
PS2: S prodejcem sem domluvenej že když mi to chodit nebude tak že mu ten kabel můžu vrátit a dostanu zpět prachy, má to cenu se ještě pokoušet zachránit ten mobil nebo mam zachránit alespoň to 500 co sem dal za ten kabel, mam mu ho vrátit do pondělka :-( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: čt září 21, 2006 5:55 am Předmět: |
|
|
No, takhle nějak mi dopadly hlášky z Papuy taky, když jsem se snažil rozjet C65, která dojela obdobně (teda nebyla předělaná ma SL65).Byl to špatný HW. Nechci nikomu brát naděje, ale myslim, že nic  _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt září 21, 2006 8:29 am Předmět: |
|
|
Hmmm taky si myslim, už i ten technik řikal že je asi něco v háji v HW, tak měl asi pravdu
PS: Ještě, že sem tak smělej, z toho co máš v tom textu pod příspěvkem mi vyplynulo že sis jí asi nechal opravit či co, na kolik tě to tak vyšlo a čim to bylo u tebe, ten technik mi řikal že by to mohla bejt vadná EEPROM... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: čt září 21, 2006 5:10 pm Předmět: |
|
|
Mě taky říkal, že je to vadná EEPROM. Za 550,- mi to rozběhali. Po dvou měsících se ale foun začal zase sám od sebe vypínat a tak oni s tim zase něco dělali, totálně se jim to posralo a tak mi vyměnili celej vnitřek včetně displeje a klávesnice(což mě dost potěšilo, protože mi skoro nefungovaly klávesy 2,4,5,6 a na displeji jsem měl po tom mrazu asi 40 vyteklejch pixelů) a to všechno jako zadara v poopravní záruce. Je to dobrej servis, dodací lhůty sice pekelně dlouhý, ale zato jsou levní(všude jinde by tu opravu řešili výměnou základovky čili dráž než novej foun). Třeba za výměnu displeje CX75(kterej tady na e-shopu stojí litr) řekli jen 850,-. Musí mít člověk štěstí na dobrej servis. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sin@le kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá září 22, 2006 10:23 am Předmět: |
|
|
tak jo seru na to, jdu alespoň zachránit to pětikilo ale štve mě to.
Pač kdybych já vůl se do toho mobilu nepouštěl tak sem ho mohl možná i vyreklamovat teď už bude poznat že byl rozdělávanej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tyristor_ badatel

315.18 SMM
|
Zaslal: po září 25, 2006 7:16 am Předmět: |
|
|
Za to pětikilo pak můžeš zkusit nějakej ten servis. _________________ C65->voda->ME45->C65->-25°C->C10->servis->C10,C65,CX75,SK65:-D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|