View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 6:22 pm Post subject: oprava m55 |
|
|
ahoj, snazim se rozjet starou m55 a nejak se mi nedari.
Problem je ten,ze se nespoji s zadnym patchovacim programem, kdyz se ma zmacknout vypinaci knoflik,tak ho zmacknu ale telefon nenabootuje..
stalo se to kdysi,kdyz jsem do ni flashnul nejaky tuneny fullflash. Pomohl by u takoveho problemu testpoint ? pokud jo,mohl by mi nekdo dat par rad? nepodaril se mji stahnout soubor m55_testpoint ze siemensmanie, ale nasel jsem jiny.. jen obrazek toho co mam kde riznout.. - to neni problem udelat ale co pak dal.. ?
diky moc |
|
Back to top |
|
 |
xXxTRA^^ řád zlaté antény

5896.92 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 8:20 pm Post subject: Re: oprava m55 |
|
|
timemaster wrote: | ahoj, snazim se rozjet starou m55 a nejak se mi nedari.
Problem je ten,ze se nespoji s zadnym patchovacim programem, kdyz se ma zmacknout vypinaci knoflik,tak ho zmacknu ale telefon nenabootuje..
stalo se to kdysi,kdyz jsem do ni flashnul nejaky tuneny fullflash. Pomohl by u takoveho problemu testpoint ? pokud jo,mohl by mi nekdo dat par rad? nepodaril se mji stahnout soubor m55_testpoint ze siemensmanie, ale nasel jsem jiny.. jen obrazek toho co mam kde riznout.. - to neni problem udelat ale co pak dal.. ?
diky moc |
tespoint pomuze, asi... riznes tp, a udelas to same co predtim, zmacknes cervene tlacitko  _________________
IMG Hosting | iProtebe |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Sun Nov 19, 2006 11:59 pm Post subject: testpoint |
|
|
takze tespoint hotov a ten telefon opravdu bootuje takze super..
alespon nejaky pokrok.. ale je tu dalsi error.. stejne to nejede, potreboval bych odzkouseny fullflash.. tady na SM me pekne stvou, protoze rikali,ze do konce tydne bude vsechno jako predtim a pritom se neda nic stahnout takze jsem lovil na elandym a stejne nic moc..
nemel by nekdo ten m55 fubu martech ? pripadne i jiny fullflash, ktery fakt jede.. diky moc..  |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 5:41 pm Post subject: |
|
|
a nahral si fullflalsh a potom odblokoval?treba pres program freia _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
timemaster kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 7:34 pm Post subject: ff |
|
|
no jasne, neflashuju telefon poprve
zkousel jsem dva fullflashe od elandyho, nic - jsou nejake spatne protoze to i zkazilo takove to ip telefonu, vklay uz nenapsal siemens m55 lg2 bla bla.. ale hromadu ctverecku.. i tohle jsem se snazil odbloknout ale nic..
pak se mi povelo sehnat nejaky dalsi m55ful;lflash,nahral jsem ho tam a ten uz vypada o neco lip - respektive telefon vypada alespon jako telefon - mluvim o tom init stringu nebo co to je.. kazdopadne ani po odbloknuti nejede:(
soucasti toho archivu ve kterem byl ten fullflash byl i eeprom a bootcore.. bootcore bych asi neriskoval flashnout, ale eeprom jsem tam zkusil nacpat taky a porad nic..
-jedine co vypada jeste slibne je navod tady ze siemensmanie pres martech box + a ten m55fullflash martech k tomu.. jenze ani jedno nestahnu
jinak jsem zkousel i winswup, jenze ten napise ze: no bootcore - predpokladam,ze to je kvuli riznutemu TP |
|
Back to top |
|
 |
Juřa86 řád zlaté antény

3949.22 SMM
|
Posted: Tue Nov 21, 2006 5:11 pm Post subject: |
|
|
jo ten winswup je testpointem a asi nic jineho nezbiva nez pockat az pude siemensmania _________________ A55->CF62->CX70->SX1->A55(C55)+Playstation portable(PSP)+C72 Vista tuning->S75 FW47->SX1 02 Music edition+1GB karta+joy z no*ie 6600+Mio Multipatch |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|