View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 1:20 pm Post subject: SiMoCo - stále posunutý čas v kalendáři |
|
|
Zdravím ,
hraju si s nastaveními už pěkně dlouho, ale ještě jsem nedonutila SiMoCo 2.2.6, aby mi v kalendáři zobrazovalo správný čas :
v diskuzi k tomuto jinak výbornému programu pan Cibulka radí (na patnácté straně ) kromě seštělování času a pásma na PC i v mobilu také vypnutí fce "Aut. zjišť. času" a "Aut. časové pásmo". Já všechno takto vypnuté mám, časy i pásma stejné na C75 FW11 i na PC Win 2000, ale nemůžu se dopracovat ke kýženému výsledku. Navíc, když jakkoli tato nastavení změním, dám v SiMoCo sesynchronizovat čas a datum, změna se absolutně nikde neprojeví - pořád a pořád mám čas v kalendáři posunutý o hodinu dopředu.
Ztrácím naději, že se mi to podaří "zestejnit" - poradí mi prosím pěkně někdo?!
Moc děkuji předem !
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
BEZY čestný člen

81.16 SMM
|
Posted: Thu Nov 16, 2006 4:06 pm Post subject: |
|
|
neni to tim že máš v mobilu nastavenej budík a hodinu dřív? (že tě to dřív upozorní) _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Back to top |
|
 |
Joan věrný diskusník

2378.10 SMM
|
Posted: Mon Nov 20, 2006 8:45 am Post subject: |
|
|
BEZY wrote: | neni to tim že máš v mobilu nastavenej budík a hodinu dřív? (že tě to dřív upozorní) |
Nene, vše mám nastaveno korektně. Navíc jsem před chvílí zjistila, že se mi správné časy v mobilu tím laborováním s časem posunuly o hodinu dopředu čili špatně . Naštěstí dva záznamy v kalendáři, které teprve budou, mám napsány se správným časem i na papíře - opravdu není nad zálohování, byť papírové
Takže jsem pořád tam, kde jsem byla, ne-li hůř, protože přece jenom je pro mě prioritní mobil a v něm budu muset časy zase srovnat, ach jo...
J.  _________________ Motorola T2288R > Samsung C100 > C55 fw 24 (888kB) > C75 fw 11 & CX65 fw 25 → fw50
------------------------ |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|