Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
fkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 27, 2006 8:42 am Předmět: MPM a Bluetooth problem |
|
|
Caf. Mam S65 a notebook asus A6T. Na pripojenie mobilu k PC pouzivam BT, s ovladacmi od asusu (jedine, ktore funguju). So starym MPM, ktory som dostal k mobilu na cd, mi telefon sice naslo, ale ked som dal preniest data (zaloha, adresar, sms), nikdy to neskoncilo. Tak som si stiahol najnovsi MPM, tu tie data uz mozem preniest, ale len raz. Napr. ak si spravim zalohu uz mi nejde adresar, alebo ak si downloadnem adresar, a nieco tam zmenim prenasa sa to do telefonu donekonecna. Jedine co pomoze je restartovat PC. Programy na file transfer funguju vsetky (phone explorer, a sw od asusu). A aj MPM ide u kamosa na notebooku HP. Neviete mi poradit? Diki moc! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stano.mania siemensmaniak

Založen: 09. 11. 2004 Příspěvky: 2128 Bydliště: okolie Senca (SK)
14311.82 SMM
Příspěvky na SM: 160,- |
Zaslal: po listopad 27, 2006 7:43 pm Předmět: |
|
|
S mobilmi Siemens, ktoré majú BT od S55 po S75 som výnimočne komunikoval cez MPM. Vystačím si so Simoco - SMS, správa mobilu, na prenosy najradšej používam Obex File Transfer BT PC, či notebooku. Z času na čas použijem aj Total Commander s Pluginom.
MPM je dobrý, lebo dotiahne drivre.
V Tvojom prípade môže byť konflikt zariadení Com portov cez BT.
Experimentoval som s prenastavovaním portov, ktoré si nastavila inštalácia BT, a niečo išlo, iné nie. Všetko som odinštaloval a urobil znova a zatiaľ to, čo využívam aj z MPM ide OK. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
fkk kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 01, 2006 1:24 pm Předmět: vyriesene |
|
|
diki moc. naistaloval som si simico a vsetko funguje:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
flemo ostřílený diskusník

3205.06 SMM
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2006 11:31 am Předmět: |
|
|
Mne bohuzial Simoco cez BT nejde - pri pokuse o spojenie restartuje pocitac.
Zaujimave je, ze to robi len s BT driverom Widcomm, ktory som si ale nainstaloval kvoli tomu, ze dokaze premenit pocitac na BT handsfree. Zaujimave je, ze na notebooku mi to s tym istym driverom chodi.
Zaujimave je, ze ine softvery (VSOFS, MobilEdit) chodia cez ten isty BT com port bez najmensich problemov.
A co sa tyka MPM, tak k...tskejsi softver som este nevidel. Vyskusal som rozne verzie, ziadna nefungovala bez problemov. Niektore startovali 2-3 minuty drziac v strede obrazovky uvodne okno s vlastnostou TOPMOST, takze som nic ine zatial nemohol robit, ine startovali rychlejsie, ale zase zamrzali a padali pri najbeznejsich operaciach a nechavali za sebou bordel v podobe pospustanych neviditelnych aplikacii. Najnovsia verzia (4.20), ktoru som si nainstaloval kvoli tomu, ze Simoco mi cez BT resetuje a Mobiledit EL71 nepodporuje, vyzera napodiv stabilne, nepadla mi ani raz zatial, aj celkom rychlo startuje. Skoda len,ze telefon sa jej podari najst zhruba pri jednom z dvadsiatich pokusov.
Mimochodom, uz fakt, ze kvoli komunikacii s telefonom si mam nainstalovat softver zaberajuci 100MB na disku pozostavajuci z >10 roznych exacov,podla mna prezradza totalnu zvrhlost autorov. _________________ ....S65-AX75-CX75-EL71-E71-SXG75-E71-S68-C81-M81 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|