Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
karous kolemjdoucí
 Založen: 14. 11. 2004 Příspěvky: 9 Bydliště: Horné Vestenice-okolie Prievidze
1.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 3:08 am Předmět: Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky? |
|
|
Niesom moc skuseny v tomto obore ale moc ma to zaujima.(' ')Chcel by som sa naučit ako nahrat Firmware do mobilu a neopoškodiť ho.Zaujimaju ma aj ine veci od kedy som sa dotal ku tejto stranke. Viete mi niekto poradiť?Ste fakt super.('\ ') |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jamaica siemensmaniak

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 2409 Bydliště: V srdci Evropy
17095.68 SMM
|
Zaslal: čt listopad 18, 2004 7:01 pm Předmět: Re: Prosim vas. Ako nahram FW do S65-ky? |
|
|
karous napsal: | Niesom moc skuseny v tomto obore ale moc ma to zaujima.(' ')Chcel by som sa naučit ako nahrat Firmware do mobilu a neopoškodiť ho.Zaujimaju ma aj ine veci od kedy som sa dotal ku tejto stranke. Viete mi niekto poradiť?Ste fakt super.('\ ') |
Pro nahrání nového -FW do telefonu potřebuješ datovej kabel.Buď přes COM a nebo USB port.Pokud budeš nahrávat original FW od Siemense a s dobrym kabelem tak se nemuže stát nic špatnýho a nepřijdeš ani o záruku.Sám používám oba typy kabelu.COM kabel original od Siemense a USB kabel DK-1 USB s procesorem M3.Ten je asi nejlepší kterej se u nás dá sehnat a koupíš ho tady www.gsmcables.cz Hledej tam název výše popsaného kabelu.Hlavně nekupuj kabel kterej je vyrobenej v Číně!!!Ty sou průserový a podezřele levný.Ten USB mě stál 700 ale vyplatil se  _________________ Bůh odpouští, JÁ NE!
LG G2 d802 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|