View previous topic :: View next topic |
Funguje vam MP14 + Elfpack ??? |
ano |
|
38% |
[ 34 ] |
ne |
|
17% |
[ 16 ] |
nepouzivam patche |
|
20% |
[ 18 ] |
nepouzivam elfy |
|
23% |
[ 21 ] |
|
Total Votes : 89 |
|
Author |
Message |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Příspěvky na SM: 1016,- |
Posted: Tue Jan 08, 2008 8:28 pm Post subject: |
|
|
neviem kde je problem ,.ale nahodil som patche (ale bez FL ) a ide mi aj MP aj elfloader ,.,.ale pri xtasku pixne a aj pri vecsine inych elfov ,.,. tak som si spravil zalohu FF a snej som vygeneroval FL ,,.ktora mi pise "stare data nebyli nalezeny" ci tak nieco a ked dam pokracovat tak mi uz len vyskoci Microsoft aplikacia V-klay bude ukoncena ,. bla bla bla ,. klasika ,. odesilat sprvu o chybach atd. ,. takze mi to vypina v-klay ,.a neviem co stym teraz .,
dalej master midlet mi vypisuje chybu ze nieje MP ,.,.no ked som ho tam nemal tak neprotestovala isiel i ked neviem preco ,. ked sa MP snazim nahodit do mobilu mi napise patch existuje neni nic k aplikovani ,a ked dam nasledne zrusit napise ,. patch v telefonu neexistuje ,.telefon obsahuje stare data neni nic k zruseni .,,.
toto ma zaujima ci sa niekomu uz stalo ,. popr ako to riesit ,.,. dakujem _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
Si tu nový ? nevieš si rady ? skus TU
Náhradne diely nielen na SIEMENS |
|
Back to top |
|
 |
maugliknm badatel

|
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Posted: Wed Jan 09, 2008 9:28 pm Post subject: |
|
|
po nahrati patchov mobil sice ide ,.,.ale master patchu sa nechce chodit a pri elfoch pixuje mob ., takze ja uz fakt neviem ,.,. musim sa stym este pohrat a snad to pojde ,. ak nie tak sa na to asi
podla mna to bude chyba vo FL ale tych som skusal uz mrte
asik mam pošahany mobil nejako (povodny soft bol od Orange - sk ) ale nemyslim ze by to mohlo byt tym ,.,. bo som ho uz mrte krat prehraval a po orange ani stopy _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Back to top |
|
 |
palucko I <3 emo

15732.22 SMM
Posted: Thu Jan 10, 2008 9:56 pm Post subject: |
|
|
konec spamovaniu
problem sa vyriesil formatom mobilu FFS_A a FFS_B po nahrati noveho cisteho FW ,.,. konecne to fungje vsetko jak ma .,., ..,,.lenze sa mi s nastaveni nezachovalo nic takze zacinam odznova .,. kontakty a pod. vsetko nanovo nahrat ,.,.,. a potom uvediem PALUCKO tng
Dakujem vsetkym co mi pomahali ,. hlave DRP i ked neuspesne ale aj tak a maugkliknm.,,.  _________________ Už mám len môj prvý siemens MC60 , všetky ostatné padli za obeť na 8. Sraze Siemensmanie , teraz robia radosť niekomu inému Nokia E51 - nabíjanie cez miniUSB
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|