Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kappor kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 11:20 am Předmět: vypaleny displej M65 |
|
|
Mam Siemens M65 uz 4 mesiace a ako setric obrazovky pouzivam digitalne hodiny. Vcera som si vsimol ze na displeji sa mi objavuju presne tie digitalne cislice zo setrica akoby vypalene do displeja aj ked napriklad hram java hru alebo robim cokolvek ine. Zatial je to len jemne naznacene, ale casom sa to mozno zhorsi.
Skusal som aj vybrat bateriu ci to nie je len nejako naindukovane alebo co, ale nema to vplyv proste je to tam stale ako taky duchovia.
Neviete niekto co s tym? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 3:28 pm Předmět: Re: vypaleny displej M65 |
|
|
kappor napsal: | Mam Siemens M65 uz 4 mesiace a ako setric obrazovky pouzivam digitalne hodiny. Vcera som si vsimol ze na displeji sa mi objavuju presne tie digitalne cislice zo setrica akoby vypalene do displeja aj ked napriklad hram java hru alebo robim cokolvek ine. Zatial je to len jemne naznacene, ale casom sa to mozno zhorsi.
Skusal som aj vybrat bateriu ci to nie je len nejako naindukovane alebo co, ale nema to vplyv proste je to tam stale ako taky duchovia.
Neviete niekto co s tym? |
Tohle je jednoznačně na reklamaci, tohle by displej vůbec neměl dělat _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: po listopad 08, 2004 11:54 pm Předmět: |
|
|
To se mi stalo na S55 sice nevim cim to bylo, ale nebylo to vypalenym displayem.
Nahral jsem si tam patch na zobrazovani dig. hodin a pak sem je videl vsude.Tak jak rikas.
Pak kdyz jsem zmenil patch z hodin na hodiny+datum a nejake blbosti tak jsem to tam videl vsechno. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Portish kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: čt listopad 25, 2004 12:36 pm Předmět: |
|
|
přesně tohle mi dělá na M55, reklamaci mi neuznali.. tak nepoužívám spořič... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|