clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - vypaleny displej M65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

vypaleny displej M65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kappor
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 11:20 am    Předmět: vypaleny displej M65 Odpovědět s citátem

Mam Siemens M65 uz 4 mesiace a ako setric obrazovky pouzivam digitalne hodiny. Vcera som si vsimol ze na displeji sa mi objavuju presne tie digitalne cislice zo setrica akoby vypalene do displeja aj ked napriklad hram java hru alebo robim cokolvek ine. Zatial je to len jemne naznacene, ale casom sa to mozno zhorsi.

Skusal som aj vybrat bateriu ci to nie je len nejako naindukovane alebo co, ale nema to vplyv proste je to tam stale ako taky duchovia.

Neviete niekto co s tym?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 3:28 pm    Předmět: Re: vypaleny displej M65 Odpovědět s citátem

kappor napsal:
Mam Siemens M65 uz 4 mesiace a ako setric obrazovky pouzivam digitalne hodiny. Vcera som si vsimol ze na displeji sa mi objavuju presne tie digitalne cislice zo setrica akoby vypalene do displeja aj ked napriklad hram java hru alebo robim cokolvek ine. Zatial je to len jemne naznacene, ale casom sa to mozno zhorsi.

Skusal som aj vybrat bateriu ci to nie je len nejako naindukovane alebo co, ale nema to vplyv proste je to tam stale ako taky duchovia.

Neviete niekto co s tym?

Tohle je jednoznačně na reklamaci, tohle by displej vůbec neměl dělat

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
hamsa
(člen klubu SM)
rozumbrada
(člen klubu SM)<br>rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: po listopad 08, 2004 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To se mi stalo na S55 sice nevim cim to bylo, ale nebylo to vypalenym displayem.
Nahral jsem si tam patch na zobrazovani dig. hodin a pak sem je videl vsude.Tak jak rikas.
Pak kdyz jsem zmenil patch z hodin na hodiny+datum a nejake blbosti tak jsem to tam videl vsechno.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Portish
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: čt listopad 25, 2004 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

přesně tohle mi dělá na M55, reklamaci mi neuznali.. tak nepoužívám spořič...Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Hardware Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: