Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mart22 elfmaster
56669.28 SMM
|
Zaslal: ne leden 12, 2014 8:19 pm Předmět: Reset bezpečnostní ho kódu bez kabelu |
|
|
Ahoj, vidím, že je to tu aktivní ještě, mám problém s telefonem, proto sem zkopíruji dotaz z chatu:
Hackovací schopnosti jsem už zapomněl. Ale mám 2 konkrétní dotazy ohledně Benq-Siemens-E71.
Nemám k němu kabel, telefon je hacknutý (takže má testpoint), mám přístup do servisního menu, funguje Aplikace Master, kde mám aktivní nějaké patche a zřejmě fungoval i elfloader, ale bohužel paměťovku už nemám.
1 Jak zjistím, zda je zavedený SKEY
. 2. Jak zruším bezpečnostní kód (při změně sim) bez kabelu (v papua utils to jde jedním klikem
Jde to přímo v menu? může papua utils vygenerovat kódy *#123...#, kterými kód zruším? Protože složku s daty Benq-Siemens mám. _________________ E71v45 + Testpoint, MasterPatch 14, ElfPack 2.3CZ , 1GB
|
|
Návrat nahoru |
|
|
mario_liptov administrátor
265151.79 SMM
|
Zaslal: po leden 13, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
Da sa to sposobom natukania do telefonu jedine ak vies odblokovaci kod a to vo formate *#0003*abcdef#
Alebo druha moznost pripojit sa cez BT s pocitacom, kde sa ti naemuluje na urcitom porte a ten zadas do papua.
Ja som to kedysi robil tymto sposobom, ale u S55 a S65 cez BT aj IRDA. V podstate ak sa da kablom odblokovat tak by mal ist aj takto... _________________ S6->N5110->N6110->S55->SE630->C65->CX65->C75->CX75->SX1->S65->ST55->SL65->S75->SL75->EF81->S68->EL71Black->EL71Silver->SXG75->C902->HTC Desire->SAMSUNG GALAXY SIII...?
Tak tam sem taky (Ne)byl...
Keď môžem, pomôžem.
Zeptejte se mne na co chcete, ja Vam na co chci odpovim. Donutil
Podpořte SiemensManii | Trička SiemensManie |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|