Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hamsa (člen klubu SM) rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 15, 2004 11:28 pm Předmět: Psani sms pres java prg. |
|
|
Prisel jsem na zajimavou vec.
Kdyz pisu sms pres ruzne java programky,pouzivam pri tom T9.Ale pri psani mi to pise slova s diakritikou,coz je docela problem.
Prisel jsem na to ze se da sms napsat v normalnim sms editoru co je v telefonu,ten pise s T9 bez diakritiky, text oznacit ,zkopirovat,otevrit si java aplikaci a text tam jednoduse vlozit.
Skousel jsem to na S65 a jde tam zkopirovat pouze 200 znaku.Pokud uz jsem zkousel 201,tak mi to psalo nedostatek pameti.
Vedeli jste to nekdo ze se takhle da kopirovat i text? _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 12:13 am Předmět: Re: Psani sms pres java prg. |
|
|
hamsa napsal: | Prisel jsem na zajimavou vec.
Kdyz pisu sms pres ruzne java programky,pouzivam pri tom T9.Ale pri psani mi to pise slova s diakritikou,coz je docela problem.
Prisel jsem na to ze se da sms napsat v normalnim sms editoru co je v telefonu,ten pise s T9 bez diakritiky, text oznacit ,zkopirovat,otevrit si java aplikaci a text tam jednoduse vlozit.
Skousel jsem to na S65 a jde tam zkopirovat pouze 200 znaku.Pokud uz jsem zkousel 201,tak mi to psalo nedostatek pameti.
Vedeli jste to nekdo ze se takhle da kopirovat i text? |
A můžu se zeptat jakou tu java aplikaci používáš...? Protože třeba já používám Oskárek a tam ten text vložit nejde, ne? Nebo se třeba pletu, tak mě kdyžtak oprav  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 12:26 am Předmět: |
|
|
Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Mozna ze zalezi i na telefonu.
Musis ten text napsat.Pak podrzet hvezdicku.Objevi se ti nabidka.Das oznacit,oznacis si co potrebujes,pak zase hvezdicku,kopirovat.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
Pak mi ho nejaky ha**l ukradl a ja po krachu siemensu prebehl k SE. Ted vlatnim K750i preflashovanou na W800i s prekopanou grafikou a spoustou uzitecnych patchu.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 12:34 am Předmět: |
|
|
hamsa napsal: | Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Musis ten text napsat.Pak podrzet hvezdicku.Objevi se ti nabidka.Das oznacit,oznacis si co potrebujes,pak zase hvezdicku,kopirovat.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. |
Aha, tak hvězdičku, to jsem nevěděl Thx 8) _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jiji2004 všeználek

4261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 11:18 am Předmět: |
|
|
hamsa napsal: | Pouzivam prave oskarka,i kdyz tam to trochu ztraci smysl,protoze oskarek diakritiku pri odeslani odstrani.Tam mi to vpohode jde.
Vyjedes z psani sms,vjedes do aplikace a das hvezdicku a vlozit. |
Na M65 to funguje na stisknutí joysticku a pak už stačí jen vybrat příslušný příkaz z nabídky (tj. "označit, kopírovat, vložit atp.") určitě to tam máš taky tak ne?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 11:28 am Předmět: |
|
|
jiji2004 napsal: | Na M65 to funguje na stisknutí joysticku a pak už stačí jen vybrat příslušný příkaz z nabídky (tj. "označit, kopírovat, vložit atp.") určitě to tam máš taky tak ne?  |
No v normálním SMS editoru stisk joysticku funguje, to vím. Ale v Oskárkovi když stiskneš joystick, tak se už rovnou posílá zpráva a ptá se Tě to na číslo. Takže tam je * k nezaplacení  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 11:31 am Předmět: |
|
|
Ja mam oskara a mam to i pod joystickem.Ale nikdy pred tim jsem si tam toho nevsim.Je to rychlejsi nez ta hvezdicka. _________________ C35 -> S45 -> S45i -> S55 ->S65
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

7861.00 SMM
|
Zaslal: čt prosinec 16, 2004 11:37 am Předmět: |
|
|
hamsa napsal: | Ja mam oskara a mam to i pod joystickem.Ale nikdy pred tim jsem si tam toho nevsim.Je to rychlejsi nez ta hvezdicka. |
Zajímavý... Žeby to bylo operátorem...? No buď, a nebo jiným typem telefonu, třeba to má S65 jinak  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|