Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 11:47 am Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Hned jak se vrátím domů, tak to prubnu a uvidím. Já jsem to vyřešil taky po svém - pomocí nálepek Vysledoval jsem kde má kryt největší vůli a přesně do těch míst jsem je nalepil. Přidal jsem ještě jednu na baterku, aby se kryt trochu usadil, a nemá to chybu. Nejde to vidět, baterka vypadá skvěle, lidi koukají protože si myslí že nálepka je originál , a zatím se to ani nehne 8) Čas ale ukáže...
Viz fotky:
 | S tou nalepkou je to dobry napad.Vyzera to ako orig.Ja mam osetrene tym WD moju S65 uz 3 mesiace sice ani nevrzne,ale zadny kryt sa mi trocha hybe.Skusim tam aj ja nieco take nalepit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 12:15 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | hotovyrado napsal: | hanni napsal: | No,niekde tu som cital zaujimave riesenie...prejst okraje,kde k sebe priliehaju telo telefonu a zadneho krytu vatovou tycinkou namocenou vo WD-cku.a utriet potom dosucha.Mozete skusit. | Co to je WDcko??? |
Určitě už jsi to viděl... Vypadá takhle  |
Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 12:24 pm Předmět: |
|
|
koscik napsal: | pechi napsal: | hotovyrado napsal: | hanni napsal: | No,niekde tu som cital zaujimave riesenie...prejst okraje,kde k sebe priliehaju telo telefonu a zadneho krytu vatovou tycinkou namocenou vo WD-cku.a utriet potom dosucha.Mozete skusit. | Co to je WDcko??? |
Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre. | Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
koscik řád zlaté antény

Založen: 09. 12. 2004 Příspěvky: 998 Bydliště: Táborská kolonie
5862.50 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 12:51 pm Předmět: |
|
|
serzino napsal: | koscik napsal: | pechi napsal: | hotovyrado napsal: | hanni napsal: | No,niekde tu som cital zaujimave riesenie...prejst okraje,kde k sebe priliehaju telo telefonu a zadneho krytu vatovou tycinkou namocenou vo WD-cku.a utriet potom dosucha.Mozete skusit. | Co to je WDcko??? |
Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre. | Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65.  |
ABS plast je celkem dost odolnej, takze kdyz toho tam das malo tak to zas tak moc bejt videt nemusi, ale je to proste prasarna. Ja bych nikdy nedopustil aly se mi WD40 dostalo do kontaktu s mobilem- proste je to mazivo na kov a podle toho to taky vypada. Je celkem celkem dost "tekuty" a kdyz toho tam cmrndnes vic tak ti to zatece buhvikam a i kdyz ABS plast tomu muze dejme tomu odolat aniz by to bylo nejak videt tak silikonovy soucastky (tesneni, nevim co vsechno v mobilu je z takovyho matreialu) kurvi s vybornou uspesnosti a na elektronice taky zrovna neprospiva. Nehlede k tomu ze me osobne celkem smrdi- teda kdyz ci cichnu k dobre promazanymu retezu na kole tak si reknu fajn, takhle je to fajn, ale k mobilu mi zapach WD40 proste nepasuje. Jasne, namaz si to tim, nic se stat nemusi a nejspis ani nestane, ale z principu veci je to prasarna nejvyssi a ja osobne bych to nikdy v zivote neudelal ani by me to nenapadlo. Jednou jsem si WD40 namazal taky na radu nejakyho chytraka pist airsoftovy pistole (abs plast a silikonova tesnici vlozka) a zustaly mi pak jen oci pro plac- ne hned, hned to fungovalo ale kdyz sem to pak po nejakych tydnech rozebral tak to byl pohled bez komentare...). Rikam me je to jedno, namaz si to cim chces, je to tvuj mobil, ale nez WD40 t ak ja uz bych tam radsi dal tu blbou indulonu, nebo koupil ten silikon (tusim ze tekovej ten velkej sprej (500ml?) sem kdysi koupil asi za stovku a da se pouzivat na cokoliv). HOWGH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
serzino rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 1:30 pm Předmět: |
|
|
koscik napsal: | Ja bych WD40 nepouzil- mam s nim zkusenosti ze naleptava plasty, WD je mazivo aby sis s nim namazal zrezlej zamek nebo protah lauf pusky a ne na plasty. To mi prijde jako celkem slusna prasarna. Kdyz uz mazivo tak bych pouzil silikonovej olej - s plastama kamaradi a drzi (po zaschnuti na plastu udela slabou kluzkou vrstvu ktera se jen tak nesetre. WD 40 narusi vrchni vrstvu plastu a pak se setre. | Silikonovy spray moze byt dobre riesenie,neskusal som to,ale mam vyskusane WD 40 a plasty vobec nenarusi aspon na S65. [/quote]
ABS plast je celkem dost odolnej, takze kdyz toho tam das malo tak to zas tak moc bejt videt nemusi, ale je to proste prasarna. Ja bych nikdy nedopustil aly se mi WD40 dostalo do kontaktu s mobilem- proste je to mazivo na kov a podle toho to taky vypada. Je celkem celkem dost "tekuty" a kdyz toho tam cmrndnes vic tak ti to zatece buhvikam a i kdyz ABS plast tomu muze dejme tomu odolat aniz by to bylo nejak videt tak silikonovy soucastky (tesneni, nevim co vsechno v mobilu je z takovyho matreialu) kurvi s vybornou uspesnosti a na elektronice taky zrovna neprospiva. Nehlede k tomu ze me osobne celkem smrdi- teda kdyz ci cichnu k dobre promazanymu retezu na kole tak si reknu fajn, takhle je to fajn, ale k mobilu mi zapach WD40 proste nepasuje. Jasne, namaz si to tim, nic se stat nemusi a nejspis ani nestane, ale z principu veci je to prasarna nejvyssi a ja osobne bych to nikdy v zivote neudelal ani by me to nenapadlo. Jednou jsem si WD40 namazal taky na radu nejakyho chytraka pist airsoftovy pistole (abs plast a silikonova tesnici vlozka) a zustaly mi pak jen oci pro plac- ne hned, hned to fungovalo ale kdyz sem to pak po nejakych tydnech rozebral tak to byl pohled bez komentare...). Rikam me je to jedno, namaz si to cim chces, je to tvuj mobil, ale nez WD40 t ak ja uz bych tam radsi dal tu blbou indulonu, nebo koupil ten silikon (tusim ze tekovej ten velkej sprej (500ml?) sem kdysi koupil asi za stovku a da se pouzivat na cokoliv). HOWGH[/quote]No musim reagovat;Co sa tika narusenia plastov tak som to mal takto urobene na S35,S45,S55,S65 ani na jednej to nenarusilo plasty.Na S65 to mam Uz vise 3 mesiacov a pred 2 tyzdnami som mal fon rozobrany koli vycisteniu okolo joystiku a plasty su ako nove ,uplne hladucke.Co sa tyka tesneni ziadne tam niesu,okrem M65 ale ta nevrzga.Co sa tyka elektroniky vobec sa to tam nedostane,to by si musel fon namacat.Ja som tu napisal ,na vatovu tycinku nastriekat spray a potom preist spoj dvoch krytov.Co sa tyka zapachu tak to je pravda.Ked fon utries tak asi 2 dni je trochu citit,potom uz nieje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 1:45 pm Předmět: |
|
|
2pechi: Nejsou to takové ty nálepky, co se dávají k základním deskám do krabic na přilepení na bednu od PC? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 2:12 pm Předmět: |
|
|
Jeee... Desku Gigabite mam taky, tu nalepku bych snad doma nasel... Na te fotce je videt jenom ta na baterce, kde mas jeste dalsi?
Jinak ja to vyresil tak, ze jsem na baterku dal slozenej papirek a taky jsem jeden nacpal na levou stranu do te podlouhle diry. Mel jsem i jeden napravo, ale moc to nepomahalo...
Zitra asi pujdu pro ten kryt Premium... Nevite, jestli mu zadni kryt taky vrze? _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 7:44 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | 2pechi: Nejsou to takové ty nálepky, co se dávají k základním deskám do krabic na přilepení na bednu od PC? |
Přesně tak  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 7:47 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Jeee... Desku Gigabite mam taky, tu nalepku bych snad doma nasel... Na te fotce je videt jenom ta na baterce, kde mas jeste dalsi?
Jinak ja to vyresil tak, ze jsem na baterku dal slozenej papirek a taky jsem jeden nacpal na levou stranu do te podlouhle diry. Mel jsem i jeden napravo, ale moc to nepomahalo...
Zitra asi pujdu pro ten kryt Premium... Nevite, jestli mu zadni kryt taky vrze? |
No jedna je na baterce, té si všimli asi všichni, tu nejde přehlídnout 8) No a potom je na každé straně jedna taková asi 0,9mm široká a 1cm dlouhá, černobílo puntíkovaná, taková malá a špatně viditelná. Ale na té fotce je vidět dobře  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: ne prosinec 26, 2004 8:10 pm Předmět: |
|
|
Aha! Toho jsem si vsiml, jenom jsem si nebyl jistej, co to je... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pt Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út leden 11, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
Zdravím.
To pochodování krytu na baterku u CX65 mne taky pěkně štvalo! Kluci u Siemensu zase něco nedořešili... Jednou to člověk sundá a už je problém, ale! :o/ Po přečtení všech návodů zde - přihazuji jeden zaručený! Teď jsem to udělal u svého "miláška" a perfekto!!!! :o) Aneb je to převzaté, tak dávám do uvozovek ;o)
"Vezmeme si tvrdý papír (nejlepší jsou např. prospekty a vizitky). Vystřihneme pruh dlouhý cca 45mm a široký cca 5mm. Ten 3x přehneme a vložíme do skuliny vlevo vedle baterie. Nasuneme kryt a již by se neměl hýbat. Pokud se hýbe, tak ohneme papír 4x. Je to trik, který zabere maximálně 5 minut. A výsledek je dobrý."
Píšou "dobrý", já říkám vynikající:o)
Mějte se
Pt |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st leden 12, 2005 6:47 pm Předmět: |
|
|
Pt napsal: | Zdravím.
To pochodování krytu na baterku u CX65 mne taky pěkně štvalo! Kluci u Siemensu zase něco nedořešili... Jednou to člověk sundá a už je problém, ale! :o/ Po přečtení všech návodů zde - přihazuji jeden zaručený! Teď jsem to udělal u svého "miláška" a perfekto!!!! :o) Aneb je to převzaté, tak dávám do uvozovek ;o)
"Vezmeme si tvrdý papír (nejlepší jsou např. prospekty a vizitky). Vystřihneme pruh dlouhý cca 45mm a široký cca 5mm. Ten 3x přehneme a vložíme do skuliny vlevo vedle baterie. Nasuneme kryt a již by se neměl hýbat. Pokud se hýbe, tak ohneme papír 4x. Je to trik, který zabere maximálně 5 minut. A výsledek je dobrý."
Píšou "dobrý", já říkám vynikající:o)
Mějte se
Pt |
Jo jo, to je dobrej návod. Mě jenom štve, že pak kryt od těla po té levé straně trochu odstává. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cook man pisatel

661.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 13, 2005 7:52 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem zadne papirky nepouzil protoze pri kazdem otevreni krytu vypadnou!Pouzil jsem kousek lepitka cim jsou v casopisech prilepene ruzne balicky a kravinky je to neco jako sopel, ale funguje a je to pruhledne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Založen: 16. 09. 2004 Příspěvky: 468 Bydliště: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 14, 2005 5:32 pm Předmět: |
|
|
Ja mam temer neviditelme reseni, kdyby mel nekdo zajem, tak si dam pracu a napisu ho. _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stefi věrný diskusník

Založen: 16. 09. 2004 Příspěvky: 468 Bydliště: Slavičín (prdel cca 35km od Zlina)
2061.00 SMM
|
Zaslal: pá leden 14, 2005 5:33 pm Předmět: |
|
|
Ja mam temer neviditelme reseni, kdyby mel nekdo zajem, tak si dam pracu a napisu ho. _________________ Zadny uceny z nebe nespadl
N5110=>N3310=>N3310blue light => Bosch GSM-COM607=>N3210=>CX65-Fw12=>Fw16=>Fw12=>Fw16=>FW25 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|