Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Anonymní
851.00 SMM
|
Zaslal: út prosinec 28, 2004 7:57 pm Předmět: |
|
|
Beberik napsal: | Tak mi pan Hernych poslal udaje, precetl jsem si navod a zklamane premyslim, co dal. Podsunout programu port namapovanim nazvu na virtualni samozrejme byla prvni vec, kterou jsem zkusil. Rozdil mezi tim, co jsem delal a tim navodem je v tom, ze jsem fyzicky port nezakazal. Kdyz ho podle navodu zakazi, mam docela uspech, flashovac Siemensu alespon telefon vypne, tudiz s nim komunikuje. Nic jineho se nestane, nezareaguje totiz na stisk cerveneho tlacitka. |
Tak to ja mel asi stesti, mel jsem telefon zapnuty, flasher si ho vypnul a zacal flashovat (nemusel jsem mackat vubec cervene tlacitko). Jeste dotaz: mas pri tom vypnute napajeni na kabelu? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 9:45 am Předmět: |
|
|
FrAcTi0N napsal: | nechci bejt nejakej prudil, ale nemoh by sem nekdo pastnout ten navod z gsmcabels? koupil sem kabel jinde, takze jim asi cislo faktury neposlu.) thx |
Kdyby ses podival na muj prispevek tesne nad timto tvym, ten navod tam je ve zkratce parafrazovany. Jde o to, ze musis pockat, az updater prohleda porty a pak premapovat ve spravci zarizeni virtualni port na cislo nektereho z tech, ktere program detekoval, a fyzicke COMy zakazat.
Na tenhle napad jsem ani nepotreboval navod gsmcables, nefunguje to. Alespon mne. _________________ C35i FW18 > C35i FW24T9cz > M55 FW9/FW11 > C35i FW25T9cz > C65 FW12/FW16/FW25 > CSL65 FW50-MP + C72 FW19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Beberik (člen klubu SM) začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 9:53 am Předmět: |
|
|
Anonymous napsal: | Tak to ja mel asi stesti, mel jsem telefon zapnuty, flasher si ho vypnul a zacal flashovat (nemusel jsem mackat vubec cervene tlacitko). Jeste dotaz: mas pri tom vypnute napajeni na kabelu? |
Mne ho flasher take vypne, ale pak chce zmacknout cervene tlacitko, zkousel jsem to mnohokrat, zkousel jsem i odpojit a pripojit kabel, ale flashovani nikdy nezacne a az uplyne limit, po ktery updater ceka, vyhodi mi chybovou hlasku a po kliku na pokracovat se ukonci.
Mam DK-1 bez napajeni. Dival jsem se do konektoru, tento kabel i presto, ze je rok stary, ma pripajene odpory tak, jak to ma byt (ale neni na nich napsany jejich odpor). Do napajeciho pinu (1.) vede vodic, nevim, k cemu tam je. Zkusil jsem prvni pin odizolovat, ale to take nepomuze. Jeste premyslim, ze rozlousknu i bambulku na kabelu a podivam se, do ceho je ten vodic pripojeny. _________________ C35i FW18 > C35i FW24T9cz > M55 FW9/FW11 > C35i FW25T9cz > C65 FW12/FW16/FW25 > CSL65 FW50-MP + C72 FW19 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: st prosinec 29, 2004 10:06 am Předmět: |
|
|
Beberik napsal: |
Mam DK-1 bez napajeni. Dival jsem se do konektoru, tento kabel i presto, ze je rok stary, ma pripajene odpory tak, jak to ma byt (ale neni na nich napsany jejich odpor). |
M.H. už prý někdy loni před prázdnimama uměl vyrobit dokonale tvářící se náhradu originálu  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|