clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - CX 65 vymazanie adresarov v telefone ?

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

CX 65 vymazanie adresarov v telefone ?

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cdr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 12:19 am    Předmět: CX 65 vymazanie adresarov v telefone ? Odpovědět s citátem

Nenasiel som nikde info o tom, ako by isli vymazat adresare z telefonu CX 65 a to konkretne v MENU/MOJE SUBORY a tam su adresare obrazy, videa, animacie, zvuky, temy, masky atd. Rad by som si tieto dresare vymazal a dal tam svoje 2-3 adresare koli prehladnosti. Taktiez mi nie je jasne, preco napr. mam adresar zvuky prazdny, ale ked idem do NASTEVENIA/NASTAVENIA TELEFONU/PAMAT ASIS. tak tam mam adresar ZVUKY, ktory je plny melodii. Su tieto adresare z tychto dvoch menu nejak prepojene ? !!! Shocked
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Mark Pawl
řád zlaté antény
řád zlaté antény

5861.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel jsi to přes kabel? Já to teď zkoušel a mně to přes počítač jde upravovat uplně v pohodě a kdyby jsi chtěl skryté zvuky tak OD Tools
rozumbrada
rozumbrada

Bydliště: Most - povrchové doly, a kousek vedle chemička. Ráj na zemi...

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Položky ve "Vlastní soubory" se nedají měnit... Ale můžeš měnit položky v Menu-Extra-Syst.souborů... A ten asistent ukazuje právě obsah položek v systému souborů, ale je zvláštní že ve složce Zvuky nic nemáš, ale v asistentovi ano.. zkus se kouknout do toho systému souborů jestli je složka Sounds prázdná...
cdr
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: pá prosinec 31, 2004 12:36 pm    Předmět: cdr Odpovědět s citátem

no praveze ja som cez SiMO vetky adresare aj ten systemovy zmazal, no stale sa mi tam objavuju nove adresare v nulovou dlzkou, zial to co mam nahrate v adresaroch nemam uz v menu ale len v pamat asis, robil som to cez kabel DCA 510
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: