Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Založen: 02. 02. 2004 Příspěvky: 296 Bydliště: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 10:31 am Předmět: Mizí připomenutí narozenin z kalendáře |
|
|
Zdar chlapi, za první přeji všem všechno nej do Nového roku, za druhý se omlouvám pokud již otevírám problém který tu byl řešený a já si ho nevšiml, ale má potíž, pokud si zadám v adresáři ke jménu narozeniny a připomenutí, tak to sice vytvoří záznam v kalendáři, který ovšem po určité době zmizí. Když se podívám znovu do adresáře, tak narozeniny tam furt jsou ,ale připomenutí zmizelo. nezbývá než celý proces opakovat,bohužel ze stejným efektem.
Máte někdo takový problém nebo víte jak se mu vyhnout?
Nechce se mi to totiž vše zadávat manuálně. _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Krokodýl čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 4749 Bydliště: Velké Žernoseky
14921.78 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 11:43 am Předmět: Re: Mizí připomenutí narozenin z kalendáře |
|
|
renoar napsal: | Zdar chlapi, za první přeji všem všechno nej do Nového roku, za druhý se omlouvám pokud již otevírám problém který tu byl řešený a já si ho nevšiml, ale má potíž, pokud si zadám v adresáři ke jménu narozeniny a připomenutí, tak to sice vytvoří záznam v kalendáři, který ovšem po určité době zmizí. Když se podívám znovu do adresáře, tak narozeniny tam furt jsou ,ale připomenutí zmizelo. nezbývá než celý proces opakovat,bohužel ze stejným efektem.
Máte někdo takový problém nebo víte jak se mu vyhnout?
Nechce se mi to totiž vše zadávat manuálně. |
Problému jsem si nevšiml, ale zeptám se tě, nepřehrával jsi mezitím data v adresáři systém? Ať už obnovou dat, nahráním FFS či něčeho podobného? _________________ Zálohovat, zálohovat, zálohovat!!!
Siemense / historie
M35i > ME45i > M55 > M65 + SX1 /už ne :-(/ > M55 > CX70 + S65repase> S75
WinMobile
"`XDA` Orbit2" --> HTC Touch Cruise ---> HTC Diamond 2, WM6.1, SDHC 8GB .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
renoar (člen klubu SM) pisatel

Založen: 02. 02. 2004 Příspěvky: 296 Bydliště: ----------------> Brno-Lesná (týden) ----> Sv.Štěpán (víkend) ---->
661.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
v telefonu jako takovým je hodně úprav, ale mezi tim jsem určitě nic nedělal. _________________ S40,SL10,S25,M35,S35,ST55,SL45,ME45,MT50,C55,C62,S55,M65,SX1,CX75,S68 (N73) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|