clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: View topic - Kryt na CX65

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   ProfileProfile   ChatChat   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages 
 BankBank   LotteryLottery   User ShopsUser Shops   ShopsShops 

Kryt na CX65

Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Sun Jan 02, 2005 11:19 pm    Post subject: Kryt na CX65 Reply with quote

kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Artie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Nevim jak na SK, ale tady máš aspoň nouzovku:
http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5027
Back to top
View user's profile Send private message
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 12:42 pm    Post subject: Re: Kryt na CX65 Reply with quote

Arius wrote:
kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq

Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.).

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 12:47 pm    Post subject: Re: Kryt na CX65 Reply with quote

wizaard wrote:
Arius wrote:

Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.).

Tak sorry, web nějak neexistuje...

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Co se tyce originalnich krytu Premium, moje kratke zkusenosti vypadaj takhle (foceny to je CXkem, takze se omlouvam za kvalitu):

Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil... Crying or Very sad
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi...

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 3:51 pm    Post subject: Reply with quote

No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Smile Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší)

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
Back to top
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 3:53 pm    Post subject: Reply with quote

BEZY wrote:
No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Smile Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší)

To vis, Silvestr... No vic by me stvalo, kdyby rupl ten discman...

Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Mon Jan 03, 2005 4:01 pm    Post subject: Reply with quote

hmmm diqi hosi.. ale to vyzera ze budem musiet aj klavesnicu osobitne kupovat bo CXT mam a ta klavesnicka do CXkrytu asi nepoide :/ no a tie original kryty sa mi fakt nepacia...
Back to top
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 8:46 am    Post subject: Reply with quote

oookoook wrote:

Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil... Crying or Very sad
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi...

Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi.

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 11:57 am    Post subject: Reply with quote

hanni wrote:
oookoook wrote:

Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi.

Ja bohuzel ty svoje kousky nejak nemuzu najit... Crying or Very sad Dole by me to ani nestvalo, ale to na boku je docela blby...

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 1:45 pm    Post subject: Reply with quote

Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky... Brick wall
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 3:14 pm    Post subject: Reply with quote

pechi wrote:
Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky... Brick wall

No, na reklamaci to moc nevidim. Tezko je budu presvedcovat, ze jsem s tim do niceho nemlatil... Ale ja do niceho fakt nelatil! Nebo teda ne tak, aby ten kryt mel pravo prasknout!

Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PostPosted: Tue Jan 04, 2005 7:46 pm    Post subject: Reply with quote

no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad?
Back to top
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PostPosted: Sat Feb 12, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

Arius wrote:
no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad?

ten kryt snad obsahuje klávesnici nebo ne?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PostPosted: Sun Feb 13, 2005 3:17 am    Post subject: Reply with quote

Ja nemam kvalitni ani ten kryt ve ktrem jsem si ho koupil. horni poradne nesedi, ma vuli. A zadni drzi jen taktak. Pri koupi jsem si toho vubec nesiml d'oh! Pocitam s tim Platinium modrym, vypada pekne...
Reply to topic     Forum Index -> Řada x65, x70 All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum