Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 02, 2005 11:19 pm Předmět: Kryt na CX65 |
|
|
kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Artie kolemjdoucí
1.00 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 12:42 pm Předmět: Re: Kryt na CX65 |
|
|
Arius napsal: | kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.). _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wizaard táta fóra

Založen: 11. 09. 2004 Příspěvky: 1045 Bydliště: Očelice u Českého Meziříčí, ČR
7861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 12:47 pm Předmět: Re: Kryt na CX65 |
|
|
wizaard napsal: | Arius napsal: | kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq |
Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.). |
Tak sorry, web nějak neexistuje... _________________ Siemens C35i, CX65 -> SonyEricsson K700i, K750i
Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 3:44 pm Předmět: |
|
|
Co se tyce originalnich krytu Premium, moje kratke zkusenosti vypadaj takhle (foceny to je CXkem, takze se omlouvam za kvalitu):
Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil...
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 3:51 pm Předmět: |
|
|
No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší) _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 3:53 pm Předmět: |
|
|
BEZY napsal: | No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší) |
To vis, Silvestr... No vic by me stvalo, kdyby rupl ten discman...  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: po leden 03, 2005 4:01 pm Předmět: |
|
|
hmmm diqi hosi.. ale to vyzera ze budem musiet aj klavesnicu osobitne kupovat bo CXT mam a ta klavesnicka do CXkrytu asi nepoide :/ no a tie original kryty sa mi fakt nepacia... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
hanni řád zlatého admina

15369.70 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 8:46 am Předmět: |
|
|
oookoook napsal: |
Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil...
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... |
Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi. _________________ Kdo umí, ten umí. Kdo neumí, ten čumí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 11:57 am Předmět: |
|
|
hanni napsal: | oookoook napsal: |
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi... |
Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi. |
Ja bohuzel ty svoje kousky nejak nemuzu najit... Dole by me to ani nestvalo, ale to na boku je docela blby... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pechi táta fóra

Založen: 16. 08. 2004 Příspěvky: 1482 Bydliště: Brno - Vinohrady, Mutěnická 9
7861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 1:45 pm Předmět: |
|
|
Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky...  _________________ I´ll face it with a grin, never givin´ in, on with a show ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 3:14 pm Předmět: |
|
|
pechi napsal: | Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky...  |
No, na reklamaci to moc nevidim. Tezko je budu presvedcovat, ze jsem s tim do niceho nemlatil... Ale ja do niceho fakt nelatil! Nebo teda ne tak, aby ten kryt mel pravo prasknout! _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Arius kolemjdoucí
1.00 SMM
|
Zaslal: út leden 04, 2005 7:46 pm Předmět: |
|
|
no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kesu čestný člen

14913.56 SMM
|
Zaslal: so únor 12, 2005 4:32 pm Předmět: |
|
|
Arius napsal: | no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad? |
ten kryt snad obsahuje klávesnici nebo ne? _________________ http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wolkow rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: ne únor 13, 2005 3:17 am Předmět: |
|
|
Ja nemam kvalitni ani ten kryt ve ktrem jsem si ho koupil. horni poradne nesedi, ma vuli. A zadni drzi jen taktak. Pri koupi jsem si toho vubec nesiml Pocitam s tim Platinium modrym, vypada pekne... _________________ C35i[fw,odbloc,logo,melodie a výměna krytu ]>Alc 303>C65[spoustá patchů... Bootcore error ]>A50>M50]>M55>CX65>DCA 510>CX75 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|