clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kryt na CX65

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kryt na CX65

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 02, 2005 11:19 pm    Předmět: Kryt na CX65 Odpovědět s citátem

kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Artie
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nevim jak na SK, ale tady máš aspoň nouzovku:
http://www.i-obchod.cz/product.asp?productid=5027
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 12:42 pm    Předmět: Re: Kryt na CX65 Odpovědět s citátem

Arius napsal:
kde na SK zozeniem kry na CX 65? bo mi moja CXT nepekne padla a dkryt urobil puk.. a ono to stve akurat cez display... diq

Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.).

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
wizaard
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 12:47 pm    Předmět: Re: Kryt na CX65 Odpovědět s citátem

wizaard napsal:
Arius napsal:

Vím, že ses ptal na SK, ale v ČR se dají sehnat např. na www.kryty.cz (orig. i neorig.).

Tak sorry, web nějak neexistuje...

Arrow Gimpl ...aneb časopis studujících | FAQ | Info o Satronu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se tyce originalnich krytu Premium, moje kratke zkusenosti vypadaj takhle (foceny to je CXkem, takze se omlouvam za kvalitu):

Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil... Crying or Very sad
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi...

BEZY
čestný člen
čestný člen

81.16 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 3:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Smile Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší)

http://www.bezysoftware.net

Brew Mobile Commander 2.0
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BEZY napsal:
No koukám že se ti je podařilo pořádně zdemolovat. Smile Já mam to samý jak ty na tom předposlednim obrázku (jen trochu menší)

To vis, Silvestr... No vic by me stvalo, kdyby rupl ten discman...

Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: po leden 03, 2005 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hmmm diqi hosi.. ale to vyzera ze budem musiet aj klavesnicu osobitne kupovat bo CXT mam a ta klavesnicka do CXkrytu asi nepoide :/ no a tie original kryty sa mi fakt nepacia...
hanni
řád zlatého admina
řád zlatého admina

15369.70 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:

Fakt nevim, proc praskl zrovna v tech mistech, kde jsou ty "prichytky" ke krytu... Kryt byl nasazenej spravne (a nasazoval jsem ho podle BEZYho navodu, dole to prasklo asi az po tech dnech, kdy byl nasazenej), ani jsem s telefonem moc nemlatil... Crying or Very sad
Ty kryty sice drzi jak pribity, ale jsou vlastne dost krehky... Tak pozor na ne, at si je neznicite!
Aspon mne zbyl ten ten spodni, ten je fakt dobrej, i kdyz ta barva se k tomu vubec nehodi... Ten horni je porad dobre pouzitelnej, jenom to nevypada moc dobre... Nevite, cim by se dal nahradit nejak sikovne ten plast, aby tam nebyly ti diry? Ty vystupky tam mit nepotrebuju, i kdyz by to asi bylo lepsi...

Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi.

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 11:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hanni napsal:
oookoook napsal:

Ten origo kryt Premium je kvalitou rovny smejdom od Cinanov. Proste ako z makoveho kvetu. Raz mi spadol asi neceleho metra na kachlickovu podlahu a telefon sa rozsypal takym stylom,ze som myslel, ze ho uz nedam dokopy...oba kryty uletely aj bateria,cize telefon bol dokonale rozobraty
Ale nakoniec z toho vyviazol iba s ulomenym kuskom v spodnej casti,kde je prichytka ku krytu..presne,ako to mas Ty...nastastie som ten kusol nasiel a prilepil sekundovym lepidlom,zatial drzi.

Ja bohuzel ty svoje kousky nejak nemuzu najit... Crying or Very sad Dole by me to ani nestvalo, ale to na boku je docela blby...

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky... Brick wall
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 3:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
Já bych to normálně reklamoval, ale to by šlo tak maximálně s kulovnicí v ruce. Protože to zpracování je opravdu šílené, stejnou kvalitu vyprodukují i Vietnamci a jejich kryty toho vydrží o hodně víc a za dvě stovky... Brick wall

No, na reklamaci to moc nevidim. Tezko je budu presvedcovat, ze jsem s tim do niceho nemlatil... Ale ja do niceho fakt nelatil! Nebo teda ne tak, aby ten kryt mel pravo prasknout!

Arius
kolemjdoucí

1.00 SMM
PříspěvekZaslal: út leden 04, 2005 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad?
kesu
čestný člen
čestný člen

14913.56 SMM
PříspěvekZaslal: so únor 12, 2005 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Arius napsal:
no tak hura uz som objavil kryt na cx65 ale mi je to stale prd platne bo nemam don klavesnicu a tu stale nigde nemaju... nemate daky napad?

ten kryt snad obsahuje klávesnici nebo ne?

http://www.gpsmaps.ic.cz - 50 GB zkalibrovanych map pro TrekBuddy a OziExplorer CE (Celá ČR - 1:100k,50k,25k,10k a 10k - letecká) + Evropa

SM
C35>S35>MT50>M55>S55>CX65>SXG75>ASUS P535 WM 6.1+4GB miniSD+pouzdro Kusell+držak na kolo+baterie+HF+folie Boxwave ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky MSN Messenger
wolkow
rozumbrada
rozumbrada

1261.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne únor 13, 2005 3:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja nemam kvalitni ani ten kryt ve ktrem jsem si ho koupil. horni poradne nesedi, ma vuli. A zadni drzi jen taktak. Pri koupi jsem si toho vubec nesiml d'oh! Pocitam s tim Platinium modrym, vypada pekne...
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: