Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 10:08 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
Zálohu a přes MPM? A jak jsi to jako dělal...? Zálohu uděláš buď přes V-Klay nebo x65 Flasher. |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 10:31 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
Zálohu a přes MPM? A jak jsi to jako dělal...? Zálohu uděláš buď přes V-Klay nebo x65 Flasher. |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. |
a co jednodušeji??? počkat si až mi přide klub. karta Siemens mobile Gold club a zajet do Brna??? _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:04 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | oookoook napsal: | Master1 napsal: | pechi napsal: | Master1 napsal: | 30mb ta moje má 10mb (dělal sem to v MPM)  |
třetí ikona zleva  |
POZOR POZOR Takhle tam samozrejme fw12 nenahrajes, protoze pres MPM zalohujes jenom obsah disku. To je tech 10MB, ktery normalne vyuzivas jako pamet na mobilu. To, cemu se rika zaloha, je vetsinou FULLFLASH. Je to proste vsechno, co je v telefonu. Vcetne firmwaru, EEPROM a bootcore. Asi nevis o cem mluvim, ale podivej se sem: http://forum.www.siemensmania.cz/content.php?id=40 . Kdyz si udelas zalohu pomoci MPM? je ti v pripade nefunkcnosti telefonu na prd. Abys mohl udelat fullflash, musis ale bud patchovat bootcore (viz clanek) nebo pouzit tzv. PapuaKey - oboji znamena zasah do telefonu a teoretickou moznost ztraty zaruky, i kdyz moznost, ze by na to v servisu prisli, je docela mala. Kdyby sis chtel o flashovani precist vic, podivej se na clanky, ktery se ti zobrazi kdyz das na hlavni strance Vyhledavani - Vyber telefon - CX65. |
a co jednodušeji??? počkat si až mi přide klub. karta Siemens mobile Gold club a zajet do Brna??? |
Chces to jet dat do servisu? No DA mozna zprovozni. Teda spis skoro urcite. Ale v servisu ti asi FF neudelaj, takze kdybys chtel delat nejaky pokusy, budes si to muset stejne vyrobit sam. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Master1 rozumbrada

230.74 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:13 pm Předmět: |
|
|
v servisu mi to spraví a já si potom udělám FF!! znáš lepší nápad???  _________________ Siemens A50->Siemens A55->CX65-Fw 50 a nějakej tuning-> SX1 music edition + S75 + Spoustu dalších Siemensů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:32 pm Předmět: |
|
|
Master1 napsal: | v servisu mi to spraví a já si potom udělám FF!! znáš lepší nápad???  |
Nee.  _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|