Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 3:14 pm Předmět: |
|
|
Diamondking napsal: | Maximálně 16000 Hz, 4 bity, mono a formát wav je-IMA ADPCM, nic jiného to nepřehraje jo ještě 8000 Hz a to je tak na zvuky zvířat adt., ale na muziku jedině těch 16000. Jedna skladba zabere tak 1,8-2,5 Mb paměti a zvuk-snad při trošce dobré vůle a toleranci-možná přiblížení k Mp3. Ja mám udělané výřezy skladeb jako vyzvánění-budík-atd. a celkem to jde, to víš, ale hifi to není:-))
S65-fw 25, |
CX65 prehrava i PCM 8bit, 8khz, Mono. Ale nesmite ho prevadet v Zaznamu zvuku. Mam vyzkousenej prevod v Nero Wave Editoru a Audacity. Kdyz pouzijete program MP3_TO_IMA_ADPCM, provadi jeste upravu zvuku, ktera opravud VYRAZNE pomuze. Pomoci odstranovani sumu v ruznejch editorech jsem takovyho vysledku nikdy nedosahl. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st leden 05, 2005 7:22 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | Diamondking napsal: | Maximálně 16000 Hz, 4 bity, mono a formát wav je-IMA ADPCM, nic jiného to nepřehraje jo ještě 8000 Hz a to je tak na zvuky zvířat adt., ale na muziku jedině těch 16000. Jedna skladba zabere tak 1,8-2,5 Mb paměti a zvuk-snad při trošce dobré vůle a toleranci-možná přiblížení k Mp3. Ja mám udělané výřezy skladeb jako vyzvánění-budík-atd. a celkem to jde, to víš, ale hifi to není:-))
S65-fw 25, |
CX65 prehrava i PCM 8bit, 8khz, Mono. Ale nesmite ho prevadet v Zaznamu zvuku. Mam vyzkousenej prevod v Nero Wave Editoru a Audacity. Kdyz pouzijete program MP3_TO_IMA_ADPCM, provadi jeste upravu zvuku, ktera opravud VYRAZNE pomuze. Pomoci odstranovani sumu v ruznejch editorech jsem takovyho vysledku nikdy nedosahl. |
Já taky používám ač "nemoderní", tak vynikající udělátko MP3_TO_IMA_ADPCM a případně předem písničku zkrátím ve Winampu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

Založen: 29. 02. 2004 Příspěvky: 2675 Bydliště: Praha & Olomouc
27.84 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 12:33 pm Předmět: |
|
|
Nevím na kolik je to novinka,ale je nějaká víc user-friendly verze MP3_TO_IMA_ADPCM
http://www.cx65.de/Musik_hoeren.888.0.html _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
Nokia 6234, Ericsson T65 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 3:02 pm Předmět: |
|
|
Jenom nevim, jestli pouziva pri prevodu ten resample... _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 6:54 pm Předmět: |
|
|
Jo, mám to stažený delší dobu, ale nepoužívám ho. Tváří se ale jednodušeji na ovládání než MP3_TO_IMA_ADPCM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 7:43 pm Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: |
Jo, mám to stažený delší dobu, ale nepoužívám ho. Tváří se ale jednodušeji na ovládání než MP3_TO_IMA_ADPCM |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 7:47 pm Předmět: |
|
|
busch napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  |
No ten batak v tom zipu docela logicky neni, je udelanej exac. Ja to prave taky nevim, ale MP3_TO_IMA_ADPCM je vlastne vic programu dohromady... A tezko rict, jestli ten "tvuj" program spousti sox.exe s tim parametrem... Fakt nevim. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
busch čestný člen

27.84 SMM
|
Zaslal: čt leden 06, 2005 7:56 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | busch napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: |
No mě se zdá, že jenom někdo udělal grafický rozhraní k tomu BATáku...  |
No ten batak v tom zipu docela logicky neni, je udelanej exac. Ja to prave taky nevim, ale MP3_TO_IMA_ADPCM je vlastne vic programu dohromady... A tezko rict, jestli ten "tvuj" program spousti sox.exe s tim parametrem... Fakt nevim. |
Detail Tak zkus zkonvertovat soubor oběma programama a porovnat je...  _________________ Stav dobytka oproti minulému roku nezměněn. Méně krav, ale zato více volů. Také sviní je letos dost.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|