clevis.czSiemensMania | WMmania | VySemNesmite | SiemensMania na Facebooku
EnglishČesky
SiemensMania has a brand new forum
  SiemensMania    Fórum

Off-line verze  TESTY  Náhradní díly  Podpořte SM  

ÚVOD FÓRUM CHAT
:: Zobrazit téma - Kryty

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Skupiny uživatelůSkupiny uživatelů   NastaveníNastavení   ChatChat   Přihlásit, pro kontrolu soukromých zprávPřihlásit, pro kontrolu soukromých zpráv 
 BankaBanka   LoterieLoterie   Obchody uživatelůObchody uživatelů   Obchodní důmObchodní dům 

Kryty
Jdi na stránku 1, 2  Další

Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Bobika
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:07 pm    Předmět: Kryty Odpovědět s citátem

Dá se sehnat na CX65 kryt s nějakym krytem na foták ařeba jak je to pro M65 nebo tak něco?
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:14 pm    Předmět: Re: Kryty Odpovědět s citátem

Bobika napsal:
Dá se sehnat na CX65 kryt s nějakym krytem na foták ařeba jak je to pro M65 nebo tak něco?

Tak o tom silně pochybuju, nikde jsem zatím nic podobného neviděl. Think

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Navíc u CX65 je to něco úplně jiného - na rozdíl od M65 má výměnné kryty, takže zadní kryt tvoří pouze kryt baterky. A ten končí asi 5mm pod čočkou foťáku, takže to je marný. Leda že by se dal vyměnit i celej středovej díl, ale na to by mnozí mírně nešikovní a torx č.5 nevlastnící jedinci pořebovali servis Confused
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musim te opravit (neni to marny a neni to neco jinyho oproti M65 Smile )... U M65 je to delany tak, ze se takova gumova krytka zastrci do konektoru pro ekterni antenu. Takze by se mohlo zacit delat neco takovyho i pro CX65. Nebo by mozna stacila i krytka z M65 a ta uz by se snad sehnat dala... Nevim, nezkousel jsem to, ale v pondeli to mozna zkusim.
pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Musim te opravit (neni to marny a neni to neco jinyho oproti M65 Smile )... U M65 je to delany tak, ze se takova gumova krytka zastrci do konektoru pro ekterni antenu. Takze by se mohlo zacit delat neco takovyho i pro CX65. Nebo by mozna stacila i krytka z M65 a ta uz by se snad sehnat dala... Nevim, nezkousel jsem to, ale v pondeli to mozna zkusim.

Mě už to taky napadlo, že by stačila jen ta gumová krytka, ale on chce KRYT S KRYTKOU Smile No pokud by ten špunt z M65 pasoval i na CXko, tak třeba by se s tím kolega spokojil... No necháme ho ať se k tomu vyjádří

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
oookoook napsal:

Mě už to taky napadlo, že by stačila jen ta gumová krytka, ale on chce KRYT S KRYTKOU Smile No pokud by ten špunt z M65 pasoval i na CXko, tak třeba by se s tím kolega spokojil... No necháme ho ať se k tomu vyjádří

No on chce kryt nebo to samy, co je na M65, kdyz se poradne na ten prvni prispevek podivas, najdes to tam... Smile . To je uplne jedno. Dulezity je zjistit, jestli to na sebe pasuje... A to ja muzu az v pondeli ve skole.

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
No on chce kryt nebo to samy, co je na M65, kdyz se poradne na ten prvni prispevek podivas, najdes to tam... Smile . To je uplne jedno. Dulezity je zjistit, jestli to na sebe pasuje... A to ja muzu az v pondeli ve skole.

Asi tak, je to fuk. Tak to vyzkoušej, a uvidíme... Mě by to taky docela zajímalo, jestli to bude pasovat i na CX. Ale kde tu krytku potom sehnat, to je stejnej problém jako třeba s klávesnicí na CXko... Think

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
oookoook napsal:

Asi tak, je to fuk. Tak to vyzkoušej, a uvidíme... Mě by to taky docela zajímalo, jestli to bude pasovat i na CX. Ale kde tu krytku potom sehnat, to je stejnej problém jako třeba s klávesnicí na CXko... Think

To je fakt. Ale rekl bych, ze krytka pasovat nebude, podivej na tyhle obrazky:
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/44.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art15/Siemens_M65/46.jpg
To okoli cocky je uplne jiny... CX65 by potrbovalo jinou krytku. Takovou s gumou, ktera by zapadla do diry pro objektiv, ne do te drazky, co tam ma M65. Sad

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
To okoli cocky je uplne jiny... CX65 by potrbovalo jinou krytku. Takovou s gumou, ktera by zapadla do diry pro objektiv, ne do te drazky, co tam ma M65. Sad

No, já myslím že zase až tak beznadějný by to být nemuselo, po malé úpravě by tam mohla zapadnout. Nejde o to co je zvenku krytu, ale o to co je tak nějak pod úrovní krytu, a CXko tam má celkem velkou mezeru když se pořádně koukneš, takže ten špunt z Mka bytam třeba zapadl...

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
oookoook napsal:

No, já myslím že zase až tak beznadějný by to být nemuselo, po malé úpravě by tam mohla zapadnout. Nejde o to co je zvenku krytu, ale o to co je tak nějak pod úrovní krytu, a CXko tam má celkem velkou mezeru když se pořádně koukneš, takže ten špunt z Mka bytam třeba zapadl...

Jasne, drazka je spis v te gume, spatne jsem se vyjadril. No ale mas pravdu, kdyz na to poradne koukam, asi by to ani nemuselo bxt tak beznadejny...

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Jasne, drazka je spis v te gume, spatne jsem se vyjadril. No ale mas pravdu, kdyz na to poradne koukam, asi by to ani nemuselo bxt tak beznadejny...

No, ještě je otázka jestli je stejná i vzdálenost středů čočky a konektoru externí antény. Ale aby nebyla, to by si s tím Siemens musel dát sakra velkou práci a to není zvykem Potom už by jen bylo zbývalo v případě potřeby upravit tu krytku čočky, no a kdyby tam držela hodně dobře, myslím že by docela i stálo za to odříznout tu přebytečnou část která zapadá do konektoru antény, a nechat jen tu kulatou nad čočkou, podle mě by to vypadalo o hodně líp, a ne jako napodobenina M65 8)

oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pechi napsal:
oookoook napsal:

No, ještě je otázka jestli je stejná i vzdálenost středů čočky a konektoru externí antény. Ale aby nebyla, to by si s tím Siemens musel dát sakra velkou práci a to není zvykem Potom už by jen bylo zbývalo v případě potřeby upravit tu krytku čočky, no a kdyby tam držela hodně dobře, myslím že by docela i stálo za to odříznout tu přebytečnou část která zapadá do konektoru antény, a nechat jen tu kulatou nad čočkou, podle mě by to vypadalo o hodně líp, a ne jako napodobenina M65 8)

Tak to necham manualne zrucnejsim jedincum nez jsem ja. Ja momentalne resim, jak nahradit upadly kousky na tom svym Premium krytu. No a z toho, ze mne z krytu odpadalo tolik veci, ktery navic ani nemuzu najit, muzes usoudit, jak jsem asi manualne zrucnej.

pechi
táta fóra
táta fóra

7861.00 SMM
PříspěvekZaslal: so leden 08, 2005 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

oookoook napsal:
Tak to necham manualne zrucnejsim jedincum nez jsem ja. Ja momentalne resim, jak nahradit upadly kousky na tom svym Premium krytu. No a z toho, ze mne z krytu odpadalo tolik veci, ktery navic ani nemuzu najit, muzes usoudit, jak jsem asi manualne zrucnej.

Smile
No, tak já bych to viděl na nějakej hlubokovytvrzující dvousložkovej tmel, ten při míchání aspoň trochu obarvit do odstínu krytu (kdyby se to potom třeba odřelo nebo se odloupnul lak, aby to nebylo tak vidět), s tím to zatmelit/vyplnit chybějící místa, po vytvrzení přebrousit jemným brusným papírem a potom si koupit kvalitní lak ve spreji v barvě krytu a to místo přelakovat. Nebo koupit rovnou novej kryt, to to možná vyjde i levněji Think 8)

jng
Anonymní

851.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no tak zajímavá diskuse ale nějaký řešení........ to je jedno já sem jen myslel jesi to prostě někde nelze koupit jen fryt na tu čočku
oookoook
veterán
veterán

10861.00 SMM
PříspěvekZaslal: ne leden 09, 2005 2:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jng napsal:
no tak zajímavá diskuse ale nějaký řešení........ to je jedno já sem jen myslel jesi to prostě někde nelze koupit jen fryt na tu čočku

Jedine ze by se dal sehnat ten na M65 a pasoval tam.

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Odpovědět na téma    Obsah fóra -> Řada x65, x70 Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Přejdi na: