Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:16 pm Předmět: Patche na M65?! |
|
|
Jde nejak udela,kdyz se mi libi nakej patch na CX65 nebo na S65,aby sel na M65?!Ja mam totiz M65... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 5:45 pm Předmět: |
|
|
No vetsinou se to dela tak, ze se podivas do sekce patche a zjistis si to tam... No ale prozradim ti to.
. Vezmi cistej FF z CX/S65. Pokud mas nekde bmp obrazky, ze kterejch je patch, pokracuj v bode 6.
2. Pres V_klay aplikuj na FF vyhlidly Patch1
3. Otevri patchlej FF v SPC
4. Najdi si obrazky, ktery te zajimaj, a uloz si je na disk.
5. Otevri tvuj FF z M65 v SPC a nacpi na spravny mista obrazky, ktery jsi vytahl z patchlyho FF CX65
6. Vytvor v SPC Patch2
7. Aplikuj Patch2 na tvuj telefon
Nevim, jak se ve vytvareni graf. patchu orientujes, jestli tomu nerozumis, podivej se na navod na SPC. A hodne stesti.
 _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
To co uvedl oookoook je absolutně správně.
Ovšem pokud máš zájem o systémové patche a né o grafické, máš trošku smůlu. Předělávka systémových patchů z jednoho fw na jiný je dost složitá a zvládají ji v podstatě jen tvůrci patchů. Takže pokud se ti líbí nějaký systémový patch, který zrovna neexistuje pro tvůj fw, budeš muset počkat, až ho některý z patcherských mistrů vytvoří....
Pokud se na netu objeví něco nového, přidáme to na stránku. _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
oookoook veterán

10861.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:10 pm Předmět: |
|
|
Lukasisko napsal: | To co uvedl oookoook je absolutně správně.
Ovšem pokud máš zájem o systémové patche a né o grafické, máš trošku smůlu. Předělávka systémových patchů z jednoho fw na jiný je dost složitá a zvládají ji v podstatě jen tvůrci patchů. Takže pokud se ti líbí nějaký systémový patch, který zrovna neexistuje pro tvůj fw, budeš muset počkat, až ho některý z patcherských mistrů vytvoří....
Pokud se na netu objeví něco nového, přidáme to na stránku. |
No ale pokud je patch docela jednoduchej, dela se to tak, ze si otevres FF M65 a hledas tam stejny useky kodu, co mas v tom patchi pro jinej telefon - treba povoleni servisniho menu takhle jde, meni se jenom jedna hodnota. Takze proste najdes ten kousek a kdyz si ses jistej, ze to je ono, zmenis to. Zkontrolovat se to da podle toho, ze se podivas do FF jinyho telefonu, najdes zmenenej zaznam a podivas se, jestli okolni hodnoty vypadaj v obou FF stejne.
Nedokazal jsem si predstavit, jak by se systemovej patch mohl nekomu LIBIT. No proste jsem si myslel, ze tam je napsano, ze chce predelavat graficky. _________________ Oook Oook! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lukasisko čestný člen

Založen: 26. 01. 2004 Příspěvky: 366 Bydliště: Opava,Žimrovice
1261.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 6:37 pm Předmět: |
|
|
oookoook napsal: | ... ze si otevres FF M65 a hledas tam stejny useky kodu, co mas v tom patchi pro jinej telefon - treba povoleni servisniho menu takhle jde, meni se jenom jedna hodnota. Takze proste najdes ten kousek a kdyz si ses jistej, ze to je ono, zmenis to. |
Jistě, jde to tak, ale pouze u velmi jednoduchých patchů. Ale do toho bych zatím Kabela nezatahoval.....takové úpravy si může dovolit až např. ten správný táta fóra.  _________________ Sagem MC920 >> S/ME45i fw04 >> SX1 fw15cz patched + 1GB PQI >> SE P990i
BT GPS i-Tec 339
Wayfinder Navigator
Život je hořký. Bohudík.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: so leden 08, 2005 8:11 pm Předmět: |
|
|
Jojo myslel sem graficky patche:)A muzete mi please nekdo ten cistej FF CX65 poslat?!Email je: [email protected] nebo [email protected]!!Dik moc |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kabel začátečník

61.00 SMM
|
Zaslal: ne leden 09, 2005 10:52 am Předmět: |
|
|
Dik a kde by se sehnal cistej FF s fw 25,pac na nej je zatim vic patchu a tyhle patche se mi libej:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
P4priX ostřílený diskusník

128.03 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 7:31 pm Předmět: M65tka |
|
|
PROsím lidičky, kde mám sehnat čistej FF FW25 pro mojí M65
Pište mi na mail [email protected]
Dííííííííííík mooooc... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|