Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
haldyr řád zlaté antény

Založen: 30. 08. 2004 Příspěvky: 866 Bydliště: Červ. Kostelec (Naith Lothlórien)
5861.00 SMM
|
Zaslal: út leden 18, 2005 8:40 pm Předmět: |
|
|
Jedéém _________________ 5110>>>C55 FW21>>>C55 FW24 888KB, 245KB HpM + patche>>>CX75 + RS-MMC 256MB Pretec + Headset with PTT Stereo(HHS-700) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 5:15 pm Předmět: |
|
|
Tak už je to i v Polsku a v Německu;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mr. Hahn alias ConPower siemensmaniak

14862.50 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 5:55 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Hehe, kdyby všichni Číňani měli Siemensy . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistik badatel

261.00 SMM
|
Zaslal: st leden 19, 2005 9:01 pm Předmět: ... |
|
|
to ma cx65 fakt tak zly FW? nemam ten telefon dlho ale zatial problemy nemam (mam FW 16), okrem toho, ze mi nechce stahovat aplikacie z netu. mam pocit, ze siemensy maju oproti ostatnym telefonom skor lepsi FW... alebo na co si mam dat pozor? _________________ Motorola d520 => Nokia 3310 => Nokia 3510i => S55 => CX65 => SE K700i => EL71 juchuuuu
no, na tej fotke sice vyzeram ako notas... ale ked je vecer zabava a pije sa (vedla mna je moja najvacsia laska) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 9:24 am Předmět: Re: ... |
|
|
mistik napsal: | to ma cx65 fakt tak zly FW? nemam ten telefon dlho ale zatial problemy nemam (mam FW 16), okrem toho, ze mi nechce stahovat aplikacie z netu. mam pocit, ze siemensy maju oproti ostatnym telefonom skor lepsi FW... alebo na co si mam dat pozor? |
Jo bohužel je to tak zlý:/ Kdybych měl ze začátku FW16, tak možná bych si zvykl, ale když jsem měl FW05 (hrůza ale tak dalo se) a teď FW08 (krom toho, že není 3D Java je v pohodě), tak to se prostě nedá. To že nemáš žádný problémy, buď hodně moc rád, protože seš jeden z mála. Možná kdyby sis dal FW08, tak bys hodně změnil názor a vyšší firm by sis tam asi už nedal. Tyhle chyby (hlavně zakusování a pomalé reakce + další drobné chyby, kterých je tolik, že už celkově přesahují rámec "drobných chyb") píšou lidi po fórech i v Polsku, Německu a Rusku (i ve Španělsku - dál už jsem se nedíval). Jak řikám FW08 se dá, ale teď je přece už 36! Ale zase v něm jsou chyby. Většina lidí zůstává u 25ky, protože je na ni aspoň nejvíc patchů, ale chybovej je stejně (no možná kolikrát ještě víc chybovej) jak 12, 14 a 16. Jak jsem dřív řekl, tak něco takovýho jsem nezažil od dob SL45 (tj. přes dva roky zpátky). Co si pamatuju, tak oblíbený modely každé řady byli s firmwarem vždycky v pohodě. Občas byla nějaká chybka, ale oproti CX65 musím říct, že byly absolutně bezchybný:/ Jinak co se týče funkcí a možností máš pravdu. Siemens je daleko v předu a v tomto zatím nemá ani chabou konkurenci  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
...no tedka mam PhonePDA... Mio A701 v budoucnu si ale koupim asi nejaky PDA od HTC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 9:26 am Předmět: |
|
|
Mr. Hahn alias ConPower napsal: | bkf.1 napsal: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
BEZY čestný člen

Založen: 20. 07. 2004 Příspěvky: 4348 Bydliště: Karlovy Vary
81.16 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 2:22 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | bkf.1 napsal: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil  |
Miliarda mejlů pro Siemens.... _________________ C35i -> M35i -> M50 -> CX65 -> SX1McLaren -> SXG75 -> HTC HD
http://www.bezysoftware.net
Brew Mobile Commander 2.0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
david.sedivy (člen klubu SM) věrný diskusník

Založen: 27. 09. 2004 Příspěvky: 460 Bydliště: Praha 3 - Žižkov Telefon: HTC P3300
78319.68 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 3:14 pm Předmět: Re: Nahlášení chyb v CX65 aneb CX65 Bugs Report |
|
|
bkf.1 napsal: | Zdravím všechny, kdo mají CX65ku. Jistě jste si všimli, že CX65ka má plno chyb, které vznikají z nedbalosti vyvojového týmu Siemensu. Pokud chcete nový firmware bez chyb, tak můžete čekat se složenýma rukama a doufat a nebo můžete poslat Siemensu zprávu a vyjádřit tak svou nespokojenost nad takovou nedbalostí (a pak taky doufat:) ale šance, že se dočkáte bude par určitě vyšší Určitě byste chtěli vědět odpověď na otázku, která musí napadnout snad všechny, co si tohle právě čtou. Na to odpovídám: JO MÁ TO SMYSL! Ale jenom pokud bude víc lidí, co tuto zprávu pošlou. Hodlám hodit odkazy po všech největších fórech a myslím, že když Siemensu přijde hromada těchto zpráv, tak to nebudou přehlížet a vyčlení nějaké ty vývojáře, aby to měli už rychle z krku. Záleží na vás jestli se vám chce - lenost je hrozná, já vím
Tak tady to je: http://cx65bugs.wz.cz/index.html
PS: Klidně pošlete i za své kamarády, známé nebo za lidi, pro které je to mrhání jejich "drahoceným" časem a drahocenými "silami" na pár kliknutí myši  |
Tak jsem jim to tam poslal.
Tady je důkaz -
CUSTOMER CARE
CONTACT
Thank you .Your email was sent.
Čudus Šeďa |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 3:48 pm Předmět: |
|
|
bkf.1 napsal: | Mr. Hahn alias ConPower napsal: | bkf.1 napsal: | Tak už je to i v Polsku a v Německu;) |
Tak tohle jsem nepochopil
BEZY: Miliarda mejlů pro Siemens....
|
Ahaaaa To by jim z toho buchl server  _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
bkf.1 rozumbrada

1261.00 SMM
|
Zaslal: čt leden 20, 2005 3:50 pm Předmět: Re: Nahlášení chyb v CX65 aneb CX65 Bugs Report |
|
|
david.sedivy napsal: | bkf.1 napsal: | Zdravím všechny, kdo mají CX65ku. Jistě jste si všimli, že CX65ka má plno chyb, které vznikají z nedbalosti vyvojového týmu Siemensu. Pokud chcete nový firmware bez chyb, tak můžete čekat se složenýma rukama a doufat a nebo můžete poslat Siemensu zprávu a vyjádřit tak svou nespokojenost nad takovou nedbalostí (a pak taky doufat:) ale šance, že se dočkáte bude par určitě vyšší Určitě byste chtěli vědět odpověď na otázku, která musí napadnout snad všechny, co si tohle právě čtou. Na to odpovídám: JO MÁ TO SMYSL! Ale jenom pokud bude víc lidí, co tuto zprávu pošlou. Hodlám hodit odkazy po všech největších fórech a myslím, že když Siemensu přijde hromada těchto zpráv, tak to nebudou přehlížet a vyčlení nějaké ty vývojáře, aby to měli už rychle z krku. Záleží na vás jestli se vám chce - lenost je hrozná, já vím
Tak tady to je: http://cx65bugs.wz.cz/index.html
PS: Klidně pošlete i za své kamarády, známé nebo za lidi, pro které je to mrhání jejich "drahoceným" časem a drahocenými "silami" na pár kliknutí myši  |
Tak jsem jim to tam poslal.
Tady je důkaz -
CUSTOMER CARE
CONTACT
Thank you .Your email was sent.
Čudus Šeďa |
Jasný díky;) _________________ Siemens, Siemens a jedině Siemens... otázkou je kterej
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|